- 5 Kasım 2015
- 492
- 868
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.461
Bnde tm ona bktim yarin kimde sira diye varmi belirtilr ne durumdsnbenımde 1 gun var bat a
Bnde tm ona bktim yarin kimde sira diye varmi belirtilr ne durumdsn
Moral bozmuyrz tatlim ne haplar kullannlr vr rabbm yazmissa bu ay sen en agir hapida ilacida ne bilym olumsz ne yapsnda onune gecen hic bisey olmz icini ferah tut yetr ins yarin sendede guzel haber alirz ama olmzsada napalim sonraki aylr diyczhayır ne genelik belirtisi ne de adet belirtisi yok. ben bu ay ovulasyondan 3 gün sonra eşimle kavga edip ertesi gün hapı da aldım sanki hiç almamış gibiyim onunda belirtisi yok. karnımda hafif bir sıcaklık hıssı var o kadar o da ovulasyon geldıgınden berı hep var
birazdan ekrar bakıp ekleyeyım canım
Canim ilk 10 dk dan sonrasını sallamayın yaziyo testlerde ama bu gayet şüpheli test sabah bi tane daha yapsana. Allah gönlüne göre versin.missagor
canım önce hiç çizgi çıkmadı ilk 5 dk da ben de çöpe attım. sonra içimden bir ses git bak dedi. 1 saat sonra bir baktım böyle 2. çizgi var.
Eki Görüntüle 1789547
Bn bu teste bakark sana kesin hamilesn derim ins dediklrm ugurlu gelrde bir nazarlikta hoppp sana yapstrilir en mavisinden
Canim pozitif çıkınca yalnış olmuyor da negatıfte yanlış olabiliyor. Sen belki kimyasal yaşamışındIR. Bana doktor bi çok kadın adet gecikti sanar ama kimyasal yaşar farketmeden demişti.Bak bnm baska topikdede yazilrm oldu bndede aynisi oldu gebelik testim hop 2cizgi ve p harfine donustu sonra bozuk dedim bir tane daha yptm test yeri yan yatms bir cizgi bune dedim sordm hamilesn falan filn testler ikiside ayri markalr nese tabiki degilm kirmizilr biz geldik dedi gecen ay yaptm allhm bi bktm cizgi nasil esime kostm kaldririyrz indiriyrz falan yok anam yok buda degil bnde anlmdm ne kadar pahalida alsm ucuzada bana oyunun hasi oldu doktora gttim bu ay gecen carsmba kisigim agriyr diye guldu kesemi desm yumurta mi bilemdm dedi oha dedim kadin dogumsun be doktr kan testi simdilik yok gibi dedi ama yumurtaysa mutlaka degerlndr dedi bu kadar olumszluga bn nedeyim he neler yasaniyr o yuzden artk biraktm pasamiz yada prensemizin cani ne zamn isterse o zamn inatlr onu anldm bizimkiler
missagor
canım önce hiç çizgi çıkmadı ilk 5 dk da ben de çöpe attım. sonra içimden bir ses git bak dedi. 1 saat sonra bir baktım böyle 2. çizgi var.
Eki Görüntüle 1789547
Hiccc kendino dinleme aha onun kisigi agriyrms bi otur kalk anammm bnmde agriyr belim hele kopacak migdem agzimda hep boylkyz benim regl yaklasinca bir hafta allhim hamile dersn basagrilari banyodan cikamm icim disima cikr kokulara hassaslsrm goguslrime dokunmm bile aha hamilyim derim ama yok dinlemiyrm kndimi artk ve daha bnmkine oooooertesi tekrar yaptım çizgi yoktu canım. emın olaym diye ovulasyonda yaptım onda da hayalet çizgi vardı. vucudumda da belirti yok zaten
Bakildi kuzum 4doktorum var alttan usten sag dan soldan ama bilmiyrm oyleysede bilmedigm daha iyi cok uzulrdm ama hic adetim gecikmedi ve gecikmz tik gecen ay kacinda olduysam 3gun atar doktrlrimda evliligmz 1sene dolmadigi icin gerek gormedi ve eger tikali olsa adetkrn duzensz ve yumurtan gelosmz dediCanim pozitif çıkınca yalnış olmuyor da negatıfte yanlış olabiliyor. Sen belki kimyasal yaşamışındIR. Bana doktor bi çok kadın adet gecikti sanar ama kimyasal yaşar farketmeden demişti.
Canim ilk 10 dk dan sonrasını sallamayın yaziyo testlerde ama bu gayet şüpheli test sabah bi tane daha yapsana. Allah gönlüne göre versin.
canım adetim daha geçmedi ki , adetim 7 mart amaCanim pozitif çıkınca yalnış olmuyor da negatıfte yanlış olabiliyor. Sen belki kimyasal yaşamışındIR. Bana doktor bi çok kadın adet gecikti sanar ama kimyasal yaşar farketmeden demişti.
Simdi bu testi siliysn kafandn yarin o kirmizilrla konus simdi ytrn 9rahat vern de veee tekrr test yapiysn sokkk cift cizgi ohhh misama sonradan çok bozuldu. test iyice dağıldı. şüphelenecegım hc bır belırtım de yok kızlar. hatta sakladım testı. 3-4 saat sonra o test bu hale geldi
E yarinnn istecanım adetim daha geçmedi ki , adetim 7 mart ama
3 mart gecesi yapmıştım. bunlar gebelik testi. gebelikte ve ovulasyonu aynı anda yapmıştım zaten. ovulasyonda silik çizgi çıktı ama görünecek kadardı. gebelikte de ilk5-10 dk bir şey çıkmayınca çöpe atmıştım. 1 saat sonra tekar gıdıp bakınca 2. çizgiyi gördüm ama , 2.çizgiyi gördüğüm test bir kac saat geçtikten sonra böyle bozulunca bozuk dedik teste. ertesi gece gene dayanamayıp gece 2 de gen yaptım hiç bir çizgi yoktu. tekrar yapardım ama vucudumda sıfır belirti var. bu yüzden gerek duymuyorum.Sumbulkokusu bunlari yeni mi yaptin cnm hamilelik testleri mi ovl testleri mj konudan biraz uzak kaldim da
yarın pazar yani 6 mart , pazartesi 7 martE yarinnn iste
Moral bozmuyrz tatlim ne haplar kullannlr vr rabbm yazmissa bu ay sen en agir hapida ilacida ne bilym olumsz ne yapsnda onune gecen hic bisey olmz icini ferah tut yetr ins yarin sendede guzel haber alirz ama olmzsada napalim sonraki aylr diycz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?