Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

tebrik ederim valla hem 2 cocuk var hemde 3. ilk aydan oldu. az taktik ver valla biz nerde yanlış yapiyoz ki
Kuzenimle bugun konustugumuzda bana bizde kopek cinsi var kizim hemen hamile kalabiliyoruz demisti cok gulmustum isin garip yani bende dogustan gelen rahim donuklugu var o sebeple oyle ovulasyonu yap ayaklari dik yapmakla hayatta kalinicak bir durum degil yani taktiri ilahi iste.. Esimin babalik duygusunu tatmasini cok cok istiyordum belki onun yuzu suyu hurmetine oldu :))

Tebrik ederim kuzum benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Ama nerdeyse gerçeklik payı var kuzum pik olmadan yapılan ilişki ile oldu. bir önceki ay hem pik günü hemde silikleştiği gün olmuştu ama olmamıştı

saol cnm ben inaniyorum cnm burdaki herkez tek tek hamilelik haberlerini verecek sirasi gelen hayirlisi ile gelsij bebisler saglikla gelsin sonradan kaybetmekte cok uzucu
İşte keçi boynuzu domates türk kahvesi gibi sperm artırıcı takviyeler şekerim. Hadi kolay gelsin
tamam cnm yarin bunlari yedirip icirecem kocise :)

hiç bir belirti yok olanda kayboldu. vucut sakin. sadece ovulasyon gününden beri baslayan karnımda hafıf sıcaklık yanma gıbı basıt agrı devam edıyor. pek ciddi sayılmaz.

yok caım bu ay zaten ilk defa ciddi ciddi bu ay denedim ama biliyorsun işte ilacında etkisi yok ilginç sanki hiç içmedim gibi

Sağol kuzum benim amin inşallah, zor bir süreç olmaz inşallah bu sefer Allahın izniyle. Allahım tez zamanda sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin isteyen herkese.

Kuzum benim içime doğmuş demekki Allahımıza şükürler olsun sağ salim alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza

Aslında o totemi ada_aras arkadaşımız yapmıştı sankim ben başka bir totemle karıştırmışım kuzum asıl 300. Sayfa konusunda totem yapan arkadaşımız o yanlışlık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…