Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ayy dayanamiyorum daha yorgunluga ve uykusuzluga ben yatip zibariyorum kizlar sizlerde geçe kalmayin yatin dinlenin yeter bu kadar laklak :))
Iyi geceler yarin guzel bebis gebis haberli bir gun olsun inşallah

kızlar hamileliğin ilk günlerinde ki güzel anneler bir ovulasyonlarını atsın buraya da o muhteşem ikinci çizgi ne kadar silik, ne kadar koyu görelim

kızlar kasık batması hiç yaşamayan yeni annelerimiz var mı ???
bu belirti ben de hiç olmadı diyen var mı ?

yarensu_ cnm benim ilk hamilekigimde 2. Ayda oldu 8 yasinds kizim var ikinci hamileligimde de 2. Ayda deneme ile oldu 10 bucuk haftaliklen kaybettim malesef kurtajdan sonra ilk deneme ayim insallah bu ay olmassa ikinci aya guveniyorum )

yarensu_ cnm benim ilk hamilekigimde 2. Ayda oldu 8 yasinds kizim var ikinci hamileligimde de 2. Ayda deneme ile oldu 10 bucuk haftaliklen kaybettim malesef kurtajdan sonra ilk deneme ayim insallah bu ay olmassa ikinci aya guveniyorum )

canım Allah kızına uzunnnnnnnnnnnnnnn ömürler versin inşallah dediigin gibi bu ay denemende olur bende gecen ay cokkkkk umutluydum belirtilerim bile vardı meğer bat mış bu ayda şimdi pas geçmek istemiyorum inşallah o listeye burdaki tüm isteyenler nazarlıklarla hamile sıfatı kazanır

İşte keçi boynuzu domates türk kahvesi gibi sperm artırıcı takviyeler şekerim. Hadi kolay gelsin

süpermiş bu hakemlik :) birazda şanslıymıssın peki hangi marka ovulasyon kullandın
Surelab kullandim hayatim ama hic ara vermedim dun ve bugun yapmadim merak ettim bak simdi bi tane de sizin icin patlatim durun bakim kocis dalga geciyo simdi sen kitlersiz bi hayat dusunemezsinde filan diye ona nispet yapicimm durun anacim

Surelab kullandim hayatim ama hic ara vermedim dun ve bugun yapmadim merak ettim bak simdi bi tane de sizin icin patlatim durun bakim kocis dalga geciyo simdi sen kitlersiz bi hayat dusunemezsinde filan diye ona nispet yapicimm durun anacim

bekliyorz canımmmmmmmm ozmn bende bu surelab dn sipariş edeyim bir sürü başlayım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…