- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.421
canım benim esneyince çok yaşa denmez ama benim diyesim geldi ömrün güzel olsun çok yaşa canımHea dogru dimis bende bugun sabah 7 damla gomdum teste cikacaksa net ciksin oyle beni oyalayip durmasin didimdi ne warmis ne guluon gicih
süpermiş bu hakemlik :) birazda şanslıymıssın peki hangi marka ovulasyon kullandınCanim ovulasyon benim 15. Gun gerceklesti ama 14 gun ile 17 arasi degerlendirmeye aldim sonra herife ote git isim bitti senle dedim antrenor gibiydim bugun mac var bugun dinlen hesabi
Ep beraber beyaaa :))canım benim esneyince çok yaşa denmez ama benim diyesim geldi ömrün güzel olsun çok yaşa canım
wawww şekerim 12 den vurmuşsun helalın var. bravoooOvulasyonla ilk zaten 1 aylik evliyim yani yekten gol oldu
benim tombul 2. çizgi mi begenmedinbenım kı de tombuldu ama , hala saklıyorum testi
yazık kıza kendini yataga zor atıyor gece olunca bütün gün hangimize yetişecegini şaşırdıNe gereee var psikologaa al sana psikologSabirsiz61 bak bak gul sabah beri ugrasiyo benle gicihh laz
yarensu_ cnm benim ilk hamilekigimde 2. Ayda oldu 8 yasinds kizim var ikinci hamileligimde de 2. Ayda deneme ile oldu 10 bucuk haftaliklen kaybettim malesef kurtajdan sonra ilk deneme ayim insallah bu ay olmassa ikinci aya guveniyorum )
3. muuuuuu47 kiloyum canim ama 2 cocuk annesiyim ister istemez hophop gobecigim var banu alkanin deyimiyle armut gobus
İşte keçi boynuzu domates türk kahvesi gibi sperm artırıcı takviyeler şekerim. Hadi kolay gelsingida takviyesi derken ne gibi acaba :) bizim ki turkyieden macun gibi findikli seyler almis yiyo ama o bu 3 ay cocuk olacagini bilmiyor ben ocakta kurtaj oldum doktor 3 ay dan sonra olur dedim hahaahah sonra cocuk icin yapiyor olmayayim hamile olunca adami terk ediyorum ahahhaah
haahah evet test yapip degerlendirmede yaparim :))
1 aylik mi evlisin ama 2 cocuk kafam karistiOvulasyonla ilk zaten 1 aylik evliyim yani yekten gol oldu
Surelab kullandim hayatim ama hic ara vermedim dun ve bugun yapmadim merak ettim bak simdi bi tane de sizin icin patlatim durun bakimsüpermiş bu hakemlik :) birazda şanslıymıssın peki hangi marka ovulasyon kullandın
Soyle oluyo simdi canisi 2 cocuk exden bu bebis newden1 aylik mi evlisin ama 2 cocuk kafam karisti
Surelab kullandim hayatim ama hic ara vermedim dun ve bugun yapmadim merak ettim bak simdi bi tane de sizin icin patlatim durun bakimkocis dalga geciyo simdi sen kitlersiz bi hayat dusunemezsinde filan diye ona nispet yapicimm durun anacim
enee ikinci evlilik mi yani anam bende amma merkli melahat oldum kusura bakma bebegim yaSoyle oluyo simdi canisi 2 cocuk exden bu bebis newden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?