- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.341
Iste baligi az yiyosun bol bol ye cok ye ki hemen cak olayi mis gibi olur oyleSabirsiz61 hıı anlamadım ben canım sana sordum aslında tarifin tiyon varmı bana diye :))) ya ne malım ben sen şaka yaptın dimiii
Hahah kurban ol sen benim havamabi kerem ben sumuklu gazli hamisim
bebegimm senin bat bugunmuydu yaaaa inanmiorm nasil kacirdimSabirsiz61 benimde beklenmeyen bat 5 mart :) tik yok daha ..
Kiz senin batin batmis olmasin test falan yapmadin miSabirsiz61 benimde beklenmeyen bat 5 mart :) tik yok daha ..
Ay cok sevindim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah Rabbim bu duyguyu bizlerede tattirir insallahBabamizin bu kadar saskin bu kadar sevincli olacagini aklimin ucundan gecirmezdim adam 44 yasinda babaligin ilk evresini tadinca boyle oluyormus demekki o benden cok dikkat eder artik attigim adima sizlere de Rabbim cifter cifter versin insallllllllllaaaaaahhhhhh
Ben bilmem kustum sana küsmedim ha okundugu gibi yazdim kustum hakettinAskilotam kan verdikten sonra bulanti yasadim epey herifte tutturdu metroda ucuza speekerlar varmis gidip bakalim diye donerken tel geldi lab.dan gebissin anacim diye bende bayginlik modundaydim zati hadi yemege gidelim didi ondan size şettiremedimdi
hadi bekliyoruz anlat tatlım anlatttMelan-kolik tatlim belirtilerin nelerdi nekadardir bekliyordun cnm. yunurtlamadan beri vucudunda ki degisimler ve belirtileri lutfen yazar misin bide neler yaptin bu ay kür v.s yaptin mi ay baya sordum kusura bakma cnm
Kusmukluda ol emiHahah kurban ol sen benim havamabi kerem ben sumuklu gazli hamisim
Tabiii benim garnim bosya yolarsin beni Allahim sen duy bu gariban kulunun sesini benim karnim yemek disindada doysun artik bagzi seylere hep gazdan şiş olmasin nolur nolur banada ver banadaGicih kari yolduracak kendini simdi baaa bak terbiyesiz hamsiacimdan dusup bayilsamiydim len zaten ankaradaki hastanelere tilt oldum alti ustu bi hcg yapjcaklar 2-3 saat arasi dedi arkadasim beta hcg bu kanser teshisi koymucaz dedim o zaman biraz daha ellerini cabuklastirip biz aricaz dediler oda anca 1.5 saat sonra oldu iste
bu ay canım senın güzel haberın bu ay gelecek canım rahat ol senTabiii benim garnim bosya yolarsin beni Allahim sen duy bu gariban kulunun sesini benim karnim yemek disindada doysun artik bagzi seylere hep gazdan şiş olmadin nolur nolur banada ver banada
Birak su catlagi ya ben sana benim kimyasalin belirtilerini anlatayim o sayilmazmiMelan-kolik hamilelik belirtileri diyoruz şekerim galiba bulutlardasın sesimiz gelmiyor
belirtilerin nelerdi şekerim
Ayyy canim pert durumdayim gec saate kadar oturduk sabahda 7 de kalktim kahvati fasli falan 9 da gittiler bende yatarim diodum emmeeee rahat duramiomki mutfagi toplim dedim sonra bi baktim cikmis evin camlarini siliyorum evi kirkladim pakladim kolum kanadim kalkmiyoSabirsiz61 sen nasılsın tatlım ? dünkü yemek gerginliğini atlattın mı ?
Haha gicih babis karsimda hala kac haftalik simdi bu diyo ona hesap yapiyordum. Kizlar ayin 23.de yumurtlamam olduktan sonra 3 gecince ovulasyon testim yeniden kizarmaya basladi bende Allah allah demeye basladim acaba yeniden mi yumurtlucam yada 23 degilde bugun muydu benim yumurtlama dedim ama ogun farkettigim sey cildimin asiri kuru olmasiydi gaz zaten basli basina bir belirtiydi utanmasam oturur kalkarken salip pardon diyip kacicaktim o derece yogundu akintim sulu ve kremsiydi ama yogun bir akintim yok.. gogusler benim regl donemimde de siser yine sisti ama bu sefer sizili bir durum var. Birde sezaryen kesigi olan yerim amann ne tatli kasiniyor.. hmm bakim baska ne oluyo heh aksamlari gelen sicaklik ve bulanti hissi ama bu saniyelik durum tabi birde en son orta okul yillarimda oldugum baloncuklu sumuklu grip.. hepsi buuuu ovulasyondan gebelik ogreniliyormusss bunuda tescilledimBirak su catlagi ya ben sana benim kimyasalin belirtilerini anlatayim o sayilmazmibu hemen sizli bizli oldu afrali tafrali sey lutfedip bize cevapta vermez nazar boncuguna tukurdugumun gebisi
Kuzum ya bu strip olan testlerden vardi bitane sabah denedim cikmadi bisey..2 gun once ilk defa igne gibi agrilarim vardi ama kesildi umudum yok buayda gece yarisi tesrif eder giccik sey..kismet beklicez artkk :)bebegimm senin bat bugunmuydu yaaaa inanmiorm nasil kacirdimeee varmi gelen giden agri sizi sanci batma igneleme pir pir falan kizzz adete 4 gun kala yapioz test nasil beklersin nan bu kadar cabuk test yap
Sagol tatlim Rabbim sanada tez zamanda versin insalllahhhhhhhhAy cok sevindim Allah kucagina almayida nasip etsin insallah Rabbim bu duyguyu bizlerede tattirir insallah
Ates takip ediyomusun ?Kuzum ya bu strip olan testlerden vardi bitane sabah denedim cikmadi bisey..2 gun once ilk defa igne gibi agrilarim vardi ama kesildi umudum yok buayda gece yarisi tesrif eder giccik sey..kismet beklicez artkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?