- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.321
Tebrik ederim tatlim gelir gelmez guzel haberler var Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahGeldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhhSabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim
Geldim geldim haberi yolda aldik ordan kutlama yemegine gittik anca geldimm icimde minnak bir bebis var artik benimde Rabbim olmayan ve isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallahhhSabirsiz61 teyzesi bebisim sana dedi ki sensin o bozuk test kiti al bak iste burdayim
yok canım ben emınım eger geç döllenme de çok sonra belirtı başlıyorsa belki belkiCanım dur bakalım hiç bır belırtısı olmayıp gebe olanlar da oluyor sabrettt
eveeet bi hamiş daha var aramızda :))))Ay ben ne zaman azcik kaybolsam ortaligo karistiriyosunuz uyuyakalmisim
Tebrik ederim tatlim gelir gelmez guzel haberler var Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Sagol canimin ici Allah sizlerede tez zamanda vrlersin insalllahhhhhTebrik ederim tatlim gelir gelmez guzel haberler var Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
tabi ye peynir kalsiyum sorulur mu bu hiç ne gerekiyorsa yemelisin canını boşver ebişin canı ne isterse o yenecek artık. artık patron o şekerimpeynır yıyemıyorum kızlar yesem ki kahvaltıda
Hosgeldinnn :))Kızlar merhaba.bende kabul ederseniz aranıza katilmak istiyorum.beraber sevincimizi üzüntümuzu paylaşmak icin.tam bir yıldır deniyoruz eşimle.bakalim kısmet ne zamana.Rabbim tüm istiyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah.@minesuu bende geldimmm :)
tatlımmm gözün aydın ne güzel bir haber ayyy içim açıldı vallaSagol canimin ici Allah sizlerede tez zamanda vrlersin insalllahhhhh
Askilotam kan verdikten sonra bulanti yasadim epey herifte tutturdu metroda ucuza speekerlar varmis gidip bakalim diye donerken tel geldi lab.dan gebissin anacim diye bende bayginlik modundaydim zati hadi yemege gidelim didi ondan size şettiremedimdiUlen once kutladini yedin ictin sonra bizemi yazdin egiii bunu burda baskasi yapsa tefe korsun bee askolsun sana
Ben gidiom yaa kimi durttysek hamis. Bundan sonra bole pik gibide gorsem çizgiyi yok bozuk dicem teste
Neyseeeee sen en son bize soledin ama yinede tebriklimmmm mercumugun annesi Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi olmayanlarin basinabenim gonlum aa adet oldum diyene bile yok kiz hamissin sen baya demek isterde biliyosun bozuk test macerami sonradan uzulme diye kapi araladim yoksa dermiyim uzermiyim kiz ben hic seni
Sagol bebegim Rabbim tez zamanda sizede tattirsin bu mutlulugu insallahhhhhhhhtatlımmm gözün aydın ne güzel bir haber ayyy içim açıldı valla
Ba ba hemen bi havalar bi havalr sizlerde bizlerinmisHosgeldin tatlim aramiza insallah cok kisa zamanda sizlerde bizlerin mevzilerine katilirsiniz
Maşallah allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Çok sevindim. Darısı başımızaSagol canimin ici Allah sizlerede tez zamanda vrlersin insalllahhhhh
Allahimmmm Rabbbimmmmm duy sesimizi duy su bizimde icimizde bi bebis diyenlerin duasini... Gelecek ay senden bebis istiyoruzUlen once kutladini yedin ictin sonra bizemi yazdin egiii bunu burda baskasi yapsa tefe korsun bee askolsun sana
Ben gidiom yaa kimi durttysek hamis. Bundan sonra bole pik gibide gorsem çizgiyi yok bozuk dicem teste
Neyseeeee sen en son bize soledin ama yinede tebriklimmmm mercumugun annesi Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi olmayanlarin basinabenim gonlum aa adet oldum diyene bile yok kiz hamissin sen baya demek isterde biliyosun bozuk test macerami sonradan uzulme diye kapi araladim yoksa dermiyim uzermiyim kiz ben hic seni
Amin insallah balim darisi basiniza insallaaahhhhhhMaşallah allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. Çok sevindim. Darısı başımıza
Hahah kurban ol sen benim havamaBa ba hemen bi havalar bi havalr sizlerde bizlerinmisseyi .oklu hamise bak takvimde yapmis kendine
Ekliyorim canim hemen :) evet bomba gibi burasiSabirsiz61 listeye beni de eklersen sevinirim.adetim düzensiz ama muhtemel istenmeyen bat 19 Mart gibi :) bu arada gurubun çok iyi.
valla durum ben de de aynı dun degıl once ki gece gecenın 2 si duramadım yanlıs zaman oldugu halde belırtı olmadıgı halde kalkıp test yaptım. daha önce yaptıgım testte 2. çizgi çıkmıstı ama 1 saat sonra sonrada o test bozuldu. yanı testı bozuk oldugunu bıle bıle gene de sankı 2. çizgiyi görecekmıs gıbı test yaptım yetmedı bır tane de ovulasyon testı yaptım. sonra da oturdum kaldım.Umut fakirin ekmeğiymiş, keşke yspmasaydim test . Olabilme ihtimali bile güzeldi
Gicih kari yolduracak kendini simdi baaa bak terbiyesiz hamsiEkliyorim canim hemen :) evet bomba gibi burasiMelan-kolik disinda evet hepsi harika cok iyidir o çürük çıktı hamismis gitti test vermeye doguma yakin haber verdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?