- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.361
Test nasıl bozuldu ben hiç denk gelmedim fotoğrafını çektin mi?valla durum ben de de aynı dun degıl once ki gece gecenın 2 si duramadım yanlıs zaman oldugu halde belırtı olmadıgı halde kalkıp test yaptım. daha önce yaptıgım testte 2. çizgi çıkmıstı ama 1 saat sonra sonrada o test bozuldu. yanı testı bozuk oldugunu bıle bıle gene de sankı 2. çizgiyi görecekmıs gıbı test yaptım yetmedı bır tane de ovulasyon testı yaptım. sonra da oturdum kaldım.
Test cubuguna isemis direkt bi yerde cis birakmamis ciksin diye 7 damla damlatmis testin anasini aglatmis bu gebe kalasicaTest nasıl bozuldu ben hiç denk gelmedim fotoğrafını çektin mi?
Hayir bebegm etmedim sadece ovu testi yaptim buay oda 25 gunde 1 olup adetin 6 gunu yumurtamin catladigini gordum yaa cok karisik buay benim sadece calistim cokta bacak bel kramplarim vardi buay romatizmadan oturu umudum yok yani..Ates takip ediyomusun ?
Hmm o zaman renk dağılıyo demek ben de yaşamışım ama anlamamışım. Tenks beybiTest cubuguna isemis direkt bi yerde cis birakmamis ciksin diye 7 damla damlatmis testin anasini aglatmis bu gebe kalasica
Biz burda ne gebisler gorduk umutsuz :))Hayir bebegm etmedim sadece ovu testi yaptim buay oda 25 gunde 1 olup adetin 6 gunu yumurtamin catladigini gordum yaa cok karisik buay benim sadece calistim cokta bacak bel kramplarim vardi buay romatizmadan oturu umudum yok yani..
Sagolun kuzum desteginiz icin .. haklisin kirmizilari gormeden umut yitirilmez dogrusun.Allah insallah hepimizin kalbine gore versin bundan once dusuk yaptim ve olmadaydi buay dogmus olcakti bebisim..ondandirki buay cok melankolik takildim.Biz burda ne gebisler gorduk umutsuz :))AdAraS mesela gecen aydan kalan spermle hamile kaldi arkadaş ben anlamiyorum bu liseli kizlar vardirya sinavdan cikinca ayy cok kotu gecti derler 95 alirlar bunlarda boyle yok yok olmadi diolar cift testleri gozumuze sokuyolar bende bu ay bu modda takilicam Rabbim nasip ettiyse olur kimse engel olamaz burada kuralimiz şu kirmizilar gelmediyse umut vardir hala anne adayisin hee geldimi kirmizilar vakti var diyecegiz hayirlisini sagliklisini istemeye devam edicez.
Senden korkulur naptin nettin ogrendin dimiRahim yumuşamasını kim söylemişti hani şu erkekler anliyodu.
Aşırı ısrarlar sonucu öğrendim benimki de yumusakmış ama önceden nasıldı bilmio.
Ben iyice hamile moduna girdim haaa totomu kaldirmiyom yerinden.
Evet canim regl yaklasinca rahim sertlesiyor hatta afedersin iliski esnasinda bende hissediyorum zorlaniyor biraz sapilirken ay utaandimRahim yumuşamasını kim söylemişti hani şu erkekler anliyodu.
Aşırı ısrarlar sonucu öğrendim benimki de yumusakmış ama önceden nasıldı bilmio.
Ben iyice hamile moduna girdim haaa totomu kaldirmiyom yerinden.
Zor oldu ama öğrendim. İnşallah ilk size haber vercem zatenSenden korkulur naptin nettin ogrendin dimiinşallah sendende guzel haber aliriz ama anlasalim pesin pesin ismi lazım deel birileri gibi doguma yakin haber vermicinnn
Hicccc oyle modlara girme Rabbimin isine karisilmaz bazen olur ki şer sandığımız sey hayirdir bilemezsin belki saglikli bir bebis olmayacakti belki baska sorunlar yasayacaktin o yüzden biran once olmasini degil hayirlisiyla sagliklisinin gelmesini diliyorum ben sende oyle yap elbet bizlerde kucagimiza alacağız minnaklarimizi güzel dusunelim guzel olsunSagolun kuzum desteginiz icin .. haklisin kirmizilari gormeden umut yitirilmez dogrusun.Allah insallah hepimizin kalbine gore versin bundan once dusuk yaptim ve olmadaydi buay dogmus olcakti bebisim..ondandirki buay cok melankolik takildim.
Hee allahtan nick var benim koca çok kiziyo buralara özel hayatımızı döküyorum diye ama napalim kime soyleyecez demiEvet canim regl yaklasinca rahim sertlesiyor hatta afedersin iliski esnasinda bende hissediyorum zorlaniyor biraz sapilirken ay utaandim
Canımmm.hayırlı olsunn.görmemişim ben.Allah zor günlerinin mükafatını verdi bak.Kızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
Amin canim inşallah hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasip etsin rabbim cumlemizeHicccc oyle modlara girme Rabbimin isine karisilmaz bazen olur ki şer sandığımız sey hayirdir bilemezsin belki saglikli bir bebis olmayacakti belki baska sorunlar yasayacaktin o yüzden biran once olmasini degil hayirlisiyla sagliklisinin gelmesini diliyorum ben sende oyle yap elbet bizlerde kucagimiza alacağız minnaklarimizi güzel dusunelim guzel olsun
AminnnnnnnnnAmin canim inşallah hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasip etsin rabbim cumlemize
Ay benimki bole konustumu bilse tableti kirip atar kesin olsun bende telden girerimHee allahtan nick var benim koca çok kiziyo buralara özel hayatımızı döküyorum diye ama napalim kime soyleyecez demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?