Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Test nasıl bozuldu ben hiç denk gelmedim fotoğrafını çektin mi?

Reactions: iiz
Hayir bebegm etmedim sadece ovu testi yaptim buay oda 25 gunde 1 olup adetin 6 gunu yumurtamin catladigini gordum yaa cok karisik buay benim sadece calistim cokta bacak bel kramplarim vardi buay romatizmadan oturu umudum yok yani..
Biz burda ne gebisler gorduk umutsuz :)) AdAraS mesela gecen aydan kalan spermle hamile kaldi (edit: çok pis abarttim ) arkadaş ben anlamiyorum bu liseli kizlar vardirya sinavdan cikinca ayy cok kotu gecti derler 95 alirlar bunlarda boyle yok yok olmadi diolar cift testleri gozumuze sokuyolar bende bu ay bu modda takilicam Rabbim nasip ettiyse olur kimse engel olamaz burada kuralimiz şu kirmizilar gelmediyse umut vardir hala anne adayisin hee geldimi kirmizilar vakti var diyecegiz hayirlisini sagliklisini istemeye devam edicez.

Sagolun kuzum desteginiz icin .. haklisin kirmizilari gormeden umut yitirilmez dogrusun.Allah insallah hepimizin kalbine gore versin bundan once dusuk yaptim ve olmadaydi buay dogmus olcakti bebisim..ondandirki buay cok melankolik takildim.

Senden korkulur naptin nettin ogrendin dimi inşallah sendende guzel haber aliriz ama anlasalim pesin pesin ismi lazım deel birileri gibi doguma yakin haber vermicinnn

Evet canim regl yaklasinca rahim sertlesiyor hatta afedersin iliski esnasinda bende hissediyorum zorlaniyor biraz sapilirken ay utaandim

Sagolun kuzum desteginiz icin .. haklisin kirmizilari gormeden umut yitirilmez dogrusun.Allah insallah hepimizin kalbine gore versin bundan once dusuk yaptim ve olmadaydi buay dogmus olcakti bebisim..ondandirki buay cok melankolik takildim.
Hicccc oyle modlara girme Rabbimin isine karisilmaz bazen olur ki şer sandığımız sey hayirdir bilemezsin belki saglikli bir bebis olmayacakti belki baska sorunlar yasayacaktin o yüzden biran once olmasini degil hayirlisiyla sagliklisinin gelmesini diliyorum ben sende oyle yap elbet bizlerde kucagimiza alacağız minnaklarimizi güzel dusunelim guzel olsun

Kızlar sonuç çıktı bat a bir gün kala ki sonuç düşük mü sizce
Canımmm.hayırlı olsunn.görmemişim ben.Allah zor günlerinin mükafatını verdi bak.
İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olur.şimdiden değer az mı çok mu kalp atışı kese falan diye strese sokma kendini.zamanı geldikçe hepsi olur inşallah.
BizLere de bol bol dua etmeyi unutma.

Amin canim inşallah hayirlisiyla saglikli sihatli evlatlar nasip etsin rabbim cumlemize

Kizlar en son regl baslangicim subat 20 sinde basladi dij ve bugun yaptigim ovl. Testi koyulasmisti bugunu degerlendirdim yarin yine yapicam bakalm ne olcak :)

Eklentiler

• 20160305_221241.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20160305_221237.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 41
Hee allahtan nick var benim koca çok kiziyo buralara özel hayatımızı döküyorum diye ama napalim kime soyleyecez demi
Ay benimki bole konustumu bilse tableti kirip atar kesin olsun bende telden girerim ole havadan sudan konusuoz sanio bi bakim ne yazion ne yaziolar dese sivazlama modunda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…