- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.181
Evet canım bencede elleme bıseye ıdare etsınler senı.benım kocamın da heyheyleri ustunde iş yap ortalığı duzenle deyıp duruyor ben agırdan iş yaparken hayret bırsey.ev de duzenli ve temiz bu ne yaaaSakin ola yardima filan gitme gideceksende en hafif islere yuklen annenlerede supheli durumlar var ne olur olmaz de suan senin yapmaman gereken en son sey esya tasimak
Kocisinin muayyen gunumu geldiEvet canım bencede elleme bıseye ıdare etsınler senı.benım kocamın da heyheyleri ustunde iş yap ortalığı duzenle deyıp duruyor ben agırdan iş yaparken hayret bırsey.ev de duzenli ve temiz bu ne yaaa
Az damlatmışsın kuzumDagildi canim anasinin şapşikliği daha net belli olsun diye 7-8 damla damlattim
Aynen canımmm ben kacıyorum gerılneyelım dıyee o peşime gelip vıdı vıdı yapıyorrrr hahahKocisinin muayyen gunumu geldi
Ay bu kocalarin bu muayyen gunleri bizimkin daha beter oluyor zaten biseye takmaya gorsunler kaynanamla ayni derece oluyor nede olsa anasinin ogluAynen canımmm ben kacıyorum gerılneyelım dıyee o peşime gelip vıdı vıdı yapıyorrrr hahah
Evet canım bencede elleme bıseye ıdare etsınler senı.benım kocamın da heyheyleri ustunde iş yap ortalığı duzenle deyıp duruyor ben agırdan iş yaparken hayret bırsey.ev de duzenli ve temiz bu ne yaaa
Ay bu kocalarin bu muayyen gunleri bizimkin daha beter oluyor zaten biseye takmaya gorsunler kaynanamla ayni derece oluyor nede olsa anasinin oglu
Gormedigin gebelik testi olmus tutmus pokunu cikarmis hesabi benimkiAz damlatmışsın kuzum
Bir paket gebelik testi 1.50 euro icinde iki tane var1.5 euro mu hepsi
Anladim cnm gidersem alirik bulunsun evde lazik olur ahahhah benim bu ay karisik ne zaman ymuurtalma bilmiyorum bi kac kere test yaptim ama cikmadi normalde hissediyoruk yumurtalamayi ama ocakta kurtaj gecirdim o yuzden bu ay sadece 5 gundur yumurtaligimda baski belimdee agri varBir paket gebelik testi 1.50 euro icinde iki tane var
kizzz Allahh senii ne etmesinMinesuu dan bahsediyorsun sanirim
Edit: oda kaldi demissin onu simdi farkettim ondan bahsetmiyorsun sanirim oda benim gibi beklemede suan cunku :))
Allah Allah neden ki?hayır kapatmamıs. sayfasını bloke etmiş yönetim. gecen gun bana da yapmıslardı. hatta ben beklemeyıp 2. hesabı actım diye hesabımı komple ıptal ettıler. maasallah cezaevı gıbı işliyor. allah korusun sayfanın yönetımınden ulkeyı neysekı ulkeyı yönetmyorlar . duyuyr musun admin. seni protesto ediyorum
yarın acılır kızlar
Hayirlisi hakkimizda canim hemen duzeltiyorum :)Sabirsiz canim benim bu ayki hamilelik serüvemin 5 mart itibariyle birmiş bulunmakta. Yeni bat 1 nisan
Yuhh direkt teste iseseydin daha iyiydiDagildi canim anasinin şapşikliği daha net belli olsun diye 7-8 damla damlattim
Anaaam hic sevmedigim koca modeli kaynana tipi :)) cok biliyosa kendi yapsin. Benimkide yapma deyip duruyo kiziyo hatta ama benimde icim rahat etmiyoEvet canım bencede elleme bıseye ıdare etsınler senı.benım kocamın da heyheyleri ustunde iş yap ortalığı duzenle deyıp duruyor ben agırdan iş yaparken hayret bırsey.ev de duzenli ve temiz bu ne yaaa
ayyy dağılsın valla negatif olduktan sonra kovayla idrar döksen üstüne gene de beyaz olurduDagildi canim anasinin şapşikliği daha net belli olsun diye 7-8 damla damlattim
Ohooo sen ayakta uyuyosun. Napim senin yolundan gidiyorum ben haric herkes hamile kalacak gibi en kisa suredekizzz Allahh senii ne etmesinyeni gordum beni etiketlemissin haha napion sen burda
yokk kuzum yaaa ben kalamadim herkes hamileee vallahii ne olck halimiz bilmem bu veletler gelmek bilmedi babasi gibi miymintiOhooo sen ayakta uyuyosun. Napim senin yolundan gidiyorum ben haric herkes hamile kalacak gibi en kisa surede
Bugun yarin gelecek hissediyorum ben ommmmmmmyokk kuzum yaaa ben kalamadim herkes hamileee vallahii ne olck halimiz bilmem bu veletler gelmek bilmedi babasi gibi miyminti
topik baya hareketli eccik burda takilam bari yakinda bunlarda hamile kalir kaliriz sap gibi tek basimiza sonra hurraa baska topigeBugun yarin gelecek hissediyorum ben ommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?