Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sakin ola yardima filan gitme gideceksende en hafif islere yuklen annenlerede supheli durumlar var ne olur olmaz de suan senin yapmaman gereken en son sey esya tasimak
Evet canım bencede elleme bıseye ıdare etsınler senı.benım kocamın da heyheyleri ustunde iş yap ortalığı duzenle deyıp duruyor ben agırdan iş yaparken hayret bırsey.ev de duzenli ve temiz bu ne yaaa

Evet canım bencede elleme bıseye ıdare etsınler senı.benım kocamın da heyheyleri ustunde iş yap ortalığı duzenle deyıp duruyor ben agırdan iş yaparken hayret bırsey.ev de duzenli ve temiz bu ne yaaa
Kocisinin muayyen gunumu geldi

Sağol kuzum ellemem zaten kaçarım :) senin koca strese girmiş sanki batı o bekliyor dikkat et sende kendine hıhı de geç

Bir paket gebelik testi 1.50 euro icinde iki tane var
Anladim cnm gidersem alirik bulunsun evde lazik olur ahahhah benim bu ay karisik ne zaman ymuurtalma bilmiyorum bi kac kere test yaptim ama cikmadi normalde hissediyoruk yumurtalamayi ama ocakta kurtaj gecirdim o yuzden bu ay sadece 5 gundur yumurtaligimda baski belimdee agri var

Allah Allah neden ki?

Anaaam hic sevmedigim koca modeli kaynana tipi :)) cok biliyosa kendi yapsin. Benimkide yapma deyip duruyo kiziyo hatta ama benimde icim rahat etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…