• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 Sabirsiz61 Sr gittim ultrasyonda bakti normal gorunuyor hersey dedi pregeston mu ne reglnin 21. Gunu kan istedi o ne testi bilmiyorum sonrada adetin 2.3. Gunu hormon testi yaapacak duruma gore degerlendirecek mis. Daha 1 yil olmadan normal dedi

Sabirsiz61 Sabirsiz61 Sr gittim ultrasyonda bakti normal gorunuyor hersey dedi pregeston mu ne reglnin 21. Gunu kan istedi o ne testi bilmiyorum sonrada adetin 2.3. Gunu hormon testi yaapacak duruma gore degerlendirecek mis. Daha 1 yil olmadan normal dedi
Progesteron testi canim. Yumurtanin catlayip catlamadigina bakacak :) hormon testlerini aman ihmal etme. Hamissen zaten gerek kalmaz :))

Adetin geçmesini bekle ümidini kaybetme ben bile hala bekliyorum:KK66: umut fakirin ekmeğidir bizim bebiş kirmizilari görünce tm diyip sonraki aya umut bağliycaz biz isteyelim allahdan olucak insallah

Son düzenleme:
Umut fakirin ekmeğiymiş, keşke yspmasaydim test . Olabilme ihtimali bile güzeldi :KK61:
Canim kirmizilari gorene kadar hemen umitsizlige kapilma belki gec dollenme olmustur belki senin yaramaz supriz yapmak istiyodur dur bakalim daha yarin daha bat senin bak baska formda birinin 6 gun gecti regli hep tek cizgi kandada negatifti cikiodu 7. Gunde tekrara kanda ogrendi

Ses çıkmazsa merak ederiz kuzum. Benim inşallah saat 1 de bitecek mesai annemler taşınıyor çaktırmadan nasıl kaytarcam işten onu düşünüyorum. Kalp atışlarını duymadan haber vermemeye karar versik. Kolay gelsin sana da kuzum
Sakin ola yardima filan gitme gideceksende en hafif islere yuklen annenlerede supheli durumlar var ne olur olmaz de suan senin yapmaman gereken en son sey esya tasimak

Kizlar dun yaptigim hcgde sadece buharlasma cizgisi yeri belliydi bugun yaptigim testte ise gozle bakinca hafif bir pembelik var kocis daha gelmedi 3 hafta 4 gunluk hesaplarima gore foto cektim ama belli olmuyor yakinlastiramadim ayy cildiricim gelsene be kocis

Cektim sanirim bu defa gozle bakinca daha net anca bu kadar oluyor kizlar yorumlarinizi bekliyorum :))

Eklentiler

• IMG-20160305-WA0000.jpeg
    IMG-20160305-WA0000.jpeg
    21,1 KB · Görüntüleme: 80
Back