- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 45
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #3.201
Hahah elimde ziyadesiyle fazla test var onuda deneyecegim bu gidisleYuhh direkt teste iseseydin daha iyiydi
yokk kuzum yaaa ben kalamadim herkes hamileee vallahii ne olck halimiz bilmem bu veletler gelmek bilmedi babasi gibi miyminti
ben de varım yaaavvv. kirmizi karti yedimOhooo sen ayakta uyuyosun. Napim senin yolundan gidiyorum ben haric herkes hamile kalacak gibi en kisa surede
Sole batini eklim ugurlu listeye belki burada kalirsin hamis iyi motive ediolar yumurtlama haftasinda gazlayip yikayip yaglayip ballayip icraata gonderiyoz baya verim alindi bakalimtopik baya hareketli eccik burda takilam bari yakinda bunlarda hamile kalir kaliriz sap gibi tek basimiza sonra hurraa baska topige
Sagol tatlim evet gecen ay mor otesi isiga bile tutsan gorunmezdi bu ay once yer cizgisi bir sonraki gun pembislik cikti yarin dahada belirginlesir insallah bu arada o dalgalanma yok oldu pembis cizgimiz tamamen meydana cikti :)) darisi isteyen herkesin basina Rabbim bana bu bebegi verdiyse belkide burdaki gebislerimizin dualariyla verdi ben de bu kervandaysam eger sesimi duyup sizlerin yakarislarina yardim etsin insallahayyy dağılsın valla negatif olduktan sonra kovayla idrar döksen üstüne gene de beyaz olurduhadi hayirli olsun
9 ay boyunca beklenmeyen bat 13 mart canim. kendi topigimde kalamadim burda kalirim insallah kalamassam sorumlusu sensinSole batini eklim ugurlu listeye belki burada kalirsin hamis iyi motive ediolar yumurtlama haftasinda gazlayip yikayip yaglayip ballayip icraata gonderiyoz baya verim alindi bakalim
Bir an önce ver kanida nazarlayalim seni hatunnnSagol tatlim evet gecen ay mor otesi isiga bile tutsan gorunmezdi bu ay once yer cizgisi bir sonraki gun pembislik cikti yarin dahada belirginlesir insallah bu arada o dalgalanma yok oldu pembis cizgimiz tamamen meydana cikti :)) darisi isteyen herkesin basina Rabbim bana bu bebegi verdiyse belkide burdaki gebislerimizin dualariyla verdi ben de bu kervandaysam eger sesimi duyup sizlerin yakarislarina yardim etsin insallah
ohhh ohhh ne güzel sizleri gördükçe seviniyorum umut oluyor bana daSagol tatlim evet gecen ay mor otesi isiga bile tutsan gorunmezdi bu ay once yer cizgisi bir sonraki gun pembislik cikti yarin dahada belirginlesir insallah bu arada o dalgalanma yok oldu pembis cizgimiz tamamen meydana cikti :)) darisi isteyen herkesin basina Rabbim bana bu bebegi verdiyse belkide burdaki gebislerimizin dualariyla verdi ben de bu kervandaysam eger sesimi duyup sizlerin yakarislarina yardim etsin insallah
Tamam canimBir an önce ver kanida nazarlayalim seni hatunnn
Hahaha sen bana guven bacim. Ama bende kalamazsam bu gebesleri gebis mebis demicem dovucem bize saglam dua etmiyorlar diye ahanda yazdim buraya (dovme isini dogumdan sonra yapacam o kadarda iyi niyetliyim ha)9 ay boyunca beklenmeyen bat 13 mart canim. kendi topigimde kalamadim burda kalirim insallah kalamassam sorumlusu sensin
Hahaha sen bana guven bacim. Ama bende kalamazsam bu gebesleri gebis mebis demicem dovucem bize saglam dua etmiyorlar diye ahanda yazdim buraya (dovme isini dogumdan sonra yapacam o kadarda iyi niyetliyim ha)
Ay benimki yemesin artik paso sam fistiklari, kajular, tatlilar, kasik kasik keciboynuzu pekmezi, portakal suyuuuu anam olan bana oluyo cikolatasi eksik olsunKocislerinize %99 yada %90 lik bitter cikolatalardan yedirin kendinizide muz tuketimine verin
Kizzz bunlar dovulmez beee kiyamam minnak minnak elli, ayakli, burunlu bebisler dogurcaklar gunaaaaahbirlikte doveriz anam mrk etme
Faydasindan suphem yokta ben bu veledi tutturamadan perte cikacam bu gidisle ondan korkuomBitterin faydalarini arastir balim hepsi bi yana atilir bittere devam edilir diyeceksin avrupada has bitteri bulunca paket paket yedirmistim lazim olur diyede almistim bulamayan olursa adres versin gondereyim :)))
Hahah 37 yasinda bu yasli kadin basa cikabildiyse sen hayli hayli cikarsin arada sen de bi kirtlatirsin bitterden olur biterFaydasindan suphem yokta ben bu veledi tutturamadan perte cikacam bu gidisle ondan korkuom
keci boynuzu pekmezi her gece havuc suyu sık icir vitaminler kurler sunlar bunlar biktim yaaa olan bana oluyo kocisin umrunda degilki gina geldi artik bana memlekete gidicm carsamba gunu 13 gun kalcm kafam burda kalcak yok pekmezini ictimi vitaminleri kullaniomu diyee pufsss bana rahat yok bu velet gelene kadar sonra ac kalsin umrum degilBitterin faydalarini arastir balim hepsi bi yana atilir bittere devam edilir diyeceksin avrupada has bitteri bulunca paket paket yedirmistim lazim olur diyede almistim bulamayan olursa adres versin gondereyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?