Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canım hayırlısı olsun bir kan versen daha iyi olur ama kırmızılık dağılmış bir test daha mi yapsan ki
Canim sanirim cok damlattim dun t cizgisi yeri kremsi ama belliydi bugun daha belirginlesti esim nobetten gelicek birazdan eger cok yorgun degilse gidicem kan vermeye

CAnim testin bozuk oldugunu dusunuyorum baska bir test varsa idrarini bekletip yine yap yada en guzeli kan ver cizgiden ziyade dagilma gibi duruyor insallah hamissindir
Kan vermeyi dusunuyorum canim dun ki hayalet cizgiyi gorunce bu sabah yapma istegim yinelendi cunku genelde yaptigim testlerdeki negatiflerde t de hic bir belirti yoktu eger gidemezsem yine yapicam ama dun doktorun soyledigini de baza alirsak var gibi :))

İnşallah vardir canim ben moralini bozmak icin demedim suan gördüğüm son hali uzerinden bu sekilde yorum yaptim :))

Canım kocalara söylenmek yasak nöbet mis yorgunluk muş anlamam ben 24 saatten çok tutuyor değil değil mi ben o haliyle ziplattim adamı bir de tekrar testi için düşün

Şaşi olunacak kadar silik degilki gayet net az dağinik onuda yazmisin çişi fazla kaçirmissin
Ayy insallah eski gebeliklerimde adet gunum bittikten sonraki testlerimde bile silik cizgi olurdu bu kadar cikmis olmasi bile benim icin mucize degerinde :))

Canım kocalara söylenmek yasak nöbet mis yorgunluk muş anlamam ben 24 saatten çok tutuyor değil değil mi ben o haliyle ziplattim adamı bir de tekrar testi için düşün
Evet hayatim dun sabah 7 de gonderdik hala gelemedi :) benim ki pek nazlidir nobet donusu sanarsin sirtina top tufek tam techizat yuklenip ayakta bekliyor :)) testi gorunce o dayanamaz eminim azcik dinlenip gidelim der :))

Sakin ola yardima filan gitme gideceksende en hafif islere yuklen annenlerede supheli durumlar var ne olur olmaz de suan senin yapmaman gereken en son sey esya tasimak
Biliyorum kuzum, sen o işi baba bırak ben baya nazlıyım zaten iş yapmasam da hiç umurlarına takmazlar, kıyamazlar o yüzden söylememe gerek kalmaz onlara... Ama düşündüğün ve dike getirdiğin için çok teşekkür ederim

Evet hayatim dun sabah 7 de gonderdik hala gelemedi :) benim ki pek nazlidir nobet donusu sanarsin sirtina top tufek tam techizat yuklenip ayakta bekliyor :)) testi gorunce o dayanamaz eminim azcik dinlenip gidelim der :))
Bizden daha kotu çalışan birini gördüm Allah kolaylık versin

Ayyy hafi hayırlısı kuzum bekliyoruz haberini

Bizden daha kotu çalışan birini gördüm Allah kolaylık versin
Esim sube baskani daire baskanin olmadigi gunler o gelene kadar nobette kalmak durumunda kaliyor daire baskani oldugu muddetce nobet yok bizde normalde mail harici hicbir iletisimde de bulunamiyoruz en kotusu de bu ( amin canim ne yapalim vatan icin yapilan her emek kutsal bizimki askerlerle seninki saglikla kutsanmis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…