Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bende hemfikirim yarın gidip gebelik testleri alıcam hergün yapıcam umut ne de olsa
Ovulasyon testleriyle birlikte tam 23 test aldım 4 tane kaldı yaklaşık 4 ayda bitti bende çok sabırlı değilim ama bu ay pek umudum yok fazla umursamadım her ay iki güne bir ilişki için inaılmaz uğraşıyordum eşimle benim nöbetimin arasındaki 20 dakikalık zamanı değerlendirdiğim bile olmuştur ama bu ay 4-5 gün ara verdiğim oldu ihtimal çok düşük diye biraz bu kadar rahatı herhalde

Ovulasyon testleriyle birlikte tam 23 test aldım 4 tane kaldı yaklaşık 4 ayda bitti bende çok sabırlı değilim ama bu ay pek umudum yok fazla umursamadım her ay iki güne bir ilişki için inaılmaz uğraşıyordum eşimle benim nöbetimin arasındaki 20 dakikalık zamanı değerlendirdiğim bile olmuştur ama bu ay 4-5 gün ara verdiğim oldu ihtimal çok düşük diye biraz bu kadar rahatı herhalde

hiç belli olmaz ben kaç gündür o kdr çok sey okudumki burda tek yumurtlama gününü değerlendirirm tek seferde tutan ne insanlar a şahit oldum hakkında hayırlısı olsun inşallah

hiç belli olmaz ben kaç gündür o kdr çok sey okudumki burda tek yumurtlama gününü değerlendirirm tek seferde tutan ne insanlar a şahit oldum hakkında hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benim bu ay olursa hemen hemen tek ilişkiden olacak ve biz ilşki yaşadıktan 10-12 saat sonra ovuda çift çizgi gördüm ki siz düşünün olasılık baya düşük ama Allahtan ümit kesilmez, bekliyoruz :KK66:

Kızlar benim bu ay olursa hemen hemen tek ilişkiden olacak ve biz ilşki yaşadıktan 10-12 saat sonra ovuda çift çizgi gördüm ki siz düşünün olasılık baya düşük ama Allahtan ümit kesilmez, bekliyoruz :KK66:

canım sende hamilelik testi ile değilde ovulasyon ile baksana bazıları ovulasyonda gebelik tetınden önce gösterıyor yazıyor. burda ben de öyle oldu diyen arkadaşlar var. tekrar yumurtlamayacagına göre eğer ovu da çift çizgi varsa bu hamilelikmiş yüksek ihtimal
keşke canım okudum yuttum hepsini valahi ama hcg aksam 9.30 da yapınca moralim bozuldu :KK43:

Benimki normaldi :) ama senindr 5 var erkenle cikardi yapsaydin yarin mi yapacaksin ne zaman yapacaksin ?

Aaaa lütfen canım yaparmısın birde erken gösterenden :KK68:

canlarım aldım ama kargoda henüz elime ulasmadı, akşam ulasır elime yarın da hemen yaparım
ay meraktan şu testlere verdiğim para var ya :KK70:
yok ovulasyon yok erken gebelik
çocuk gelmeden cepte para kalmıcak :)

X