- 17 Aralık 2015
- 1.457
- 1.761
- 133
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.901
Ay canim insallah benim pek umudum yok amaAnam bu da bildiğin yerleşme kanaması. É hadi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canim insallah benim pek umudum yok amaAnam bu da bildiğin yerleşme kanaması. É hadi inşallah
Bu kadar belirti varsa ve psikolojik değilse kanda kesin çıkar hadi git yaptir kan testini haftasonuna mutlu girin ya da adet olcam nasılsa diye hamilelik olmadan yapılan ilginç bi aktivite bulursun.bende adet öncesi belirti olmazdı. adet olmadan 2 saat önce hissederdim adet olacağımı. acaba evlenince düzen değişir mi? onu düşünmeye başladım. düzenim yeni değişmeye başlamış olabilir mi?
Niye yok canım umudun kaçırdım sanırım olumsuz düşünceleriAy canim insallah benim pek umudum yok ama
Avusturya canim sen nerdenAvrupanin neresindesin cnm bende yurtdisindayim. Internetten almiyorum uygun fiyata alinabilen dukkanlar var burda.
Yok canim yine basladi benim regl agrilarim ondan umudumu kaybediom bi kere hamile kaldim onda hic gunume varken bole agrilar cekmedim ben hatta hic bi belirti yasamadimNiye yok canım umudun kaçırdım sanırım olumsuz düşünceleri
TUGSEM niçin çift çizgi yakalayamıyordunuz acaba? yumurtlama mı olmuyordu?tam yumurtlama gününde çalıştık bakalım nolcak hayatımda ilk defa lh da kırmızı çift çizgi yakaladım
bi denk getiremiyordum. 21. günde de denk getirememiştim kanda iyi çıkıyordu.ilk defa oldu bu seferTUGSEM niçin çift çizgi yakalayamıyordunuz acaba? yumurtlama mı olmuyordu?
Icime dogdu bu nazarlikta sana rezerve ettim ona gorebende 3 gün önce 2 gün dediğiniz gibi lekelenme oldu. ayakta fazla durunca belim ağrıyor. rabbim büyük inşallah umutlarımız boşa çıkmaz ya. taşikardi oldum bak şimdi heyecandan.
canım hayırlı ugurlu olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.sende 2016 da anniş olacaklardansın yani.darısı diğer tüm arkadaşlaraKızlar günaydın, sabah yapmış olduğum betahcg testi . Çok silik çıktı ve 15 dk yakın anca belirginleşti. Değer düşük olduğundan mıdır? Ben ilk kez battan önce yapıyorum da
olabilir cnm bazı aylarda daha erken ya da daha geç olabilir. mesela ben bu ay 2 gün geç yumurtladim arada bi olabiliyor o kadar oynamaMerhaba arkadaşlar bu ay ovülasyonda 10. Gün çift çizgiyi gördüm bugün 13.gün ve çok silik 2.çizgi var yani erken mi yumurtladım 10. Ve 12. Gün ilişki oldu oysa ki doktor 14. 15. Ve 16. Gün deneyeceksin demişti??? Anlamadım bugünlerde dene olmazsa aşılama dedi ama sanıyorum ben bugünlerden daha erken yumurtluyorum...
olabilir cnm bazı aylarda daha erken ya da daha geç olabilir. mesela ben bu ay 2 gün geç yumurtladim arada bi olabiliyor o kadar oynama
ben de yaşadım kimyasalin diğer ayi adetim 4 gun geç geldi ama klomen kullandim o mu etkiledi bilmiorum. bu ay da 2 gün geç gelicek gec yumurtladim. sanirim kimyasaldan sonra anca düzene girecek. doktor bana korunma dedi korunmarim ama hamile de kalamadimKimyasal yaşadım 21 şubatta normalde döngüm 28 gündü ama sanırım bu ay değişecek...bir de korun ya da korunma demedi doktorum...hayırlısı olsun artık bekleyeceğiz..
ben de yaşadım kimyasalin diğer ayi adetim 4 gun geç geldi ama klomen kullandim o mu etkiledi bilmiorum. bu ay da 2 gün geç gelicek gec yumurtladim. sanirim kimyasaldan sonra anca düzene girecek. doktor bana korunma dedi korunmarim ama hamile de kalamadim
Bende hollanda.orda varmo bilmiyorum action diye bir dukkan var orda ovu ve gebelik testlerine cok uyguna alabilirsin.istersen bir arastir.almanyaninda bazi yerlerinde acildi.eger yakinsan almanyaya ordada bakabilirsinAvusturya canim sen nerden
ay inşallah yaaaa. rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. sizin de benim de. aslında hemen kanda baktırabilirim ama ya yoksa ya düşük değerse? kendşme haftaya cumaya kadar süre verdim. ya bat ım gelecek ya kan vericem.Bu kadar belirti varsa ve psikolojik değilse kanda kesin çıkar hadi git yaptir kan testini haftasonuna mutlu girin ya da adet olcam nasılsa diye hamilelik olmadan yapılan ilginç bi aktivite bulursun.
ay inşallah rabbim büyük. üçer beşer nazarlıklarımızı alırız inşallah hepimiz.Icime dogdu bu nazarlikta sana rezerve ettim ona gore
7 aylık evliyim.Canim yeni evliysen evet duzenin degisebilir cunku iliski hormonlarini degistiriyor yavas yavas regl dongun hormonlarin kendisini yeni duruma adapte ediyor
Benım de ovulasyon adete yakın senınkı gıbı olmuştu canım sonra adet oldum bılemıyorum bekle ve gör senınkı değişik olabılıryorum yapan çok olmadı. totem yapanınız da mı olmaz?