• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

bende adet öncesi belirti olmazdı. adet olmadan 2 saat önce hissederdim adet olacağımı. acaba evlenince düzen değişir mi? onu düşünmeye başladım. düzenim yeni değişmeye başlamış olabilir mi?:KK16:
Bu kadar belirti varsa ve psikolojik değilse kanda kesin çıkar hadi git yaptir kan testini haftasonuna mutlu girin ya da adet olcam nasılsa diye hamilelik olmadan yapılan ilginç bi aktivite bulursun.

Kızlar günaydın, sabah yapmış olduğum betahcg testi . Çok silik çıktı ve 15 dk yakın anca belirginleşti. Değer düşük olduğundan mıdır? Ben ilk kez battan önce yapıyorum dao_O
canım hayırlı ugurlu olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.sende 2016 da anniş olacaklardansın yani.darısı diğer tüm arkadaşlara:KK5:

Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyonda 10. Gün çift çizgiyi gördüm bugün 13.gün ve çok silik 2.çizgi var yani erken mi yumurtladım 10. Ve 12. Gün ilişki oldu oysa ki doktor 14. 15. Ve 16. Gün deneyeceksin demişti??? Anlamadım bugünlerde dene olmazsa aşılama dedi ama sanıyorum ben bugünlerden daha erken yumurtluyorum...

Merhaba arkadaşlar bu ay ovülasyonda 10. Gün çift çizgiyi gördüm bugün 13.gün ve çok silik 2.çizgi var yani erken mi yumurtladım 10. Ve 12. Gün ilişki oldu oysa ki doktor 14. 15. Ve 16. Gün deneyeceksin demişti??? Anlamadım bugünlerde dene olmazsa aşılama dedi ama sanıyorum ben bugünlerden daha erken yumurtluyorum...
olabilir cnm bazı aylarda daha erken ya da daha geç olabilir. mesela ben bu ay 2 gün geç yumurtladim arada bi olabiliyor o kadar oynama

olabilir cnm bazı aylarda daha erken ya da daha geç olabilir. mesela ben bu ay 2 gün geç yumurtladim arada bi olabiliyor o kadar oynama

Kimyasal yaşadım 21 şubatta normalde döngüm 28 gündü ama sanırım bu ay değişecek...bir de korun ya da korunma demedi doktorum...hayırlısı olsun artık bekleyeceğiz..

Kimyasal yaşadım 21 şubatta normalde döngüm 28 gündü ama sanırım bu ay değişecek...bir de korun ya da korunma demedi doktorum...hayırlısı olsun artık bekleyeceğiz..
ben de yaşadım kimyasalin diğer ayi adetim 4 gun geç geldi ama klomen kullandim o mu etkiledi bilmiorum. bu ay da 2 gün geç gelicek gec yumurtladim. sanirim kimyasaldan sonra anca düzene girecek. doktor bana korunma dedi korunmarim ama hamile de kalamadim

ben de yaşadım kimyasalin diğer ayi adetim 4 gun geç geldi ama klomen kullandim o mu etkiledi bilmiorum. bu ay da 2 gün geç gelicek gec yumurtladim. sanirim kimyasaldan sonra anca düzene girecek. doktor bana korunma dedi korunmarim ama hamile de kalamadim

Sanırım bende de tam tersi erken yumurtladım ve adetim erken gelecek...aslında ilk birkaç ay hamilelik için çok daha kolay olur rahim kendini hamileliğe hazır hisseder demişti ama bu ay benim de umudum yok...

Bu kadar belirti varsa ve psikolojik değilse kanda kesin çıkar hadi git yaptir kan testini haftasonuna mutlu girin ya da adet olcam nasılsa diye hamilelik olmadan yapılan ilginç bi aktivite bulursun.
ay inşallah yaaaa. rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. sizin de benim de. aslında hemen kanda baktırabilirim ama ya yoksa ya düşük değerse? kendşme haftaya cumaya kadar süre verdim. ya bat ım gelecek ya kan vericem.

Back