Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kizlarrrrrr kosun kosunnnnn yetisinnn ay cok heyecanlandim kuzenim ebe hemsire simdiye kadar yaptigim tum lh testlerimi ona gondermistim doktoruma gostericem dedi az once yazdi yumurtlama olmus ve buyuk olasiklikla hamile demis ayyy icim icime sigmiyor gecte kaldim kan testi icin kociş bugun nöbette ayyy napsam bilemedim

Bi test dahayap karsilastir kocisin olmadina gore suan tek cagre o gibi insallah vardir canim bakbende heyecan yaptim simdi noluyosa bana

Ay bitanem o kadar çok sevindim ki yemin ederim doldum nerdeyse hüngür hüngür agliycam. Ben ne zaman hamile olduğum için sevineceğim acaba. Lütfen habersiz bırakma tatlım istersen bir erken gebelik testi yap , çokkkkkk merak ettimmmmmm

Bi test dahayap karsilastir kocisin olmadina gore suan tek cagre o gibi insallah vardir canim bakbende heyecan yaptim simdi noluyosa bana
Ay hic sormaa kor olmayasica herif normalde tutmaz nobet filan bugun tutacagi tuttu yapicam biraz sonra canim sonucu atarim

hadi inşallah buraya da eklesene lh sonuçlarını.

Çoookkkk sevındım ayyy ne guzeeeellllll

Canim o kadar kotuyum ki eczaneye gidip vicks alayim dedim sonra halim olmadigini dusunup vazgectim hem bana yakin iki eczanede erken gebelik testi diyince nova veriyorlar yani normal gebelik testi neymis 4 ile 7 gun oncede biliyormus oda cok dogru sonuc veren bir test degil

Sabahtan beri ağlıyorum zaten saçma sapan şeylere. Oğlum gördü anne niye ağlıyon dedi bende filme dedim . Filmde ne varki adamın yemek yediğine mi ağlıyon dedi o an beni bir gülme tuttu hem gözümden yaşlar akıyor hem kahkaha atıyorum. Benim oğlan besmele çeke çeke yanımdan uzaklaştı hahahah

Oooo çok süre vermişin o zamana idrar testinde bile çıkar varsa.

Ay kiyamam bende hic duygu dalgalanmasi olmadi ama bakalim daha kafadan 4 gunumuz var ayy kocayada haber veremiyorum (

Oooo çok süre vermişin o zamana idrar testinde bile çıkar varsa.
bat ım 10 mart. idrar testim de var evde 4 tane kaldı. idareli bi şekilde onları kullanıp pozitifi görürsem beklemem cumayı zaten. eşim de heyecan yapıyo. kan verdiğimi öğrenirse ve olumsuz çıkarsa hevesi kursağında kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…