- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 78
- 45
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.921
evet gebelik için ovulasyon testine güvenilmezmiş her zaman. diğer belirtileri de düşününce acaba dememek elde değilBenım de ovulasyon adete yakın senınkı gıbı olmuştu canım sonra adet oldum bılemıyorum bekle ve gör senınkı değişik olabılır
Bi test dahayap karsilastir kocisin olmadina gore suan tek cagre o gibi insallah vardir canim bakbende heyecan yaptim simdi noluyosa banaKizlarrrrrr kosun kosunnnnn yetisinnn ay cok heyecanlandim kuzenim ebe hemsire simdiye kadar yaptigim tum lh testlerimi ona gondermistim doktoruma gostericem dedi az once yazdi yumurtlama olmus ve buyuk olasiklikla hamile demis ayyy icim icime sigmiyor gecte kaldim kan testi icin kociş bugun nöbette ayyy napsam bilemedim
Kizlarrrrrr kosun kosunnnnn yetisinnn ay cok heyecanlandim kuzenim ebe hemsire simdiye kadar yaptigim tum lh testlerimi ona gondermistim doktoruma gostericem dedi az once yazdi yumurtlama olmus ve buyuk olasiklikla hamile demis ayyy icim icime sigmiyor gecte kaldim kan testi icin kociş bugun nöbette ayyy napsam bilemedim
Ay hic sormaa kor olmayasica herif normalde tutmaz nobet filan bugun tutacagi tuttu yapicam biraz sonra canim sonucu atarimBi test dahayap karsilastir kocisin olmadina gore suan tek cagre o gibi insallah vardir canim bakbende heyecan yaptim simdi noluyosa bana
hadi inşallahKizlarrrrrr kosun kosunnnnn yetisinnn ay cok heyecanlandim kuzenim ebe hemsire simdiye kadar yaptigim tum lh testlerimi ona gondermistim doktoruma gostericem dedi az once yazdi yumurtlama olmus ve buyuk olasiklikla hamile demis ayyy icim icime sigmiyor gecte kaldim kan testi icin kociş bugun nöbette ayyy napsam bilemedim
Çoookkkk sevındım ayyy ne guzeeeellllllKizlarrrrrr kosun kosunnnnn yetisinnn ay cok heyecanlandim kuzenim ebe hemsire simdiye kadar yaptigim tum lh testlerimi ona gondermistim doktoruma gostericem dedi az once yazdi yumurtlama olmus ve buyuk olasiklikla hamile demis ayyy icim icime sigmiyor gecte kaldim kan testi icin kociş bugun nöbette ayyy napsam bilemedim
Canim o kadar kotuyum ki eczaneye gidip vicks alayim dedim sonra halim olmadigini dusunup vazgectim hem bana yakin iki eczanede erken gebelik testi diyince nova veriyorlar yani normal gebelik testi neymis 4 ile 7 gun oncede biliyormus oda cok dogru sonuc veren bir test degilAy bitanem o kadar çok sevindim ki yemin ederim doldum nerdeyse hüngür hüngür agliycam. Ben ne zaman hamile olduğum için sevineceğim acaba. Lütfen habersiz bırakma tatlım istersen bir erken gebelik testi yap , çokkkkkk merak ettimmmmmm
Bugunu de yapip hepsini topluca ekliyim canimhadi inşallahburaya da eklesene lh sonuçlarını.
Oooo çok süre vermişin o zamana idrar testinde bile çıkar varsa.ay inşallah yaaaa. rabbim kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın. sizin de benim de. aslında hemen kanda baktırabilirim ama ya yoksa ya düşük değerse? kendşme haftaya cumaya kadar süre verdim. ya bat ım gelecek ya kan vericem.
Ay kiyamam bende hic duygu dalgalanmasi olmadi ama bakalim daha kafadan 4 gunumuz var ayy kocayada haber veremiyorumSabahtan beri ağlıyorum zaten saçma sapan şeylere. Oğlum gördü anne niye ağlıyon dedi bende filme dedim . Filmde ne varki adamın yemek yediğine mi ağlıyon dedi o an beni bir gülme tuttu hem gözümden yaşlar akıyor hem kahkaha atıyorum. Benim oğlan besmele çeke çeke yanımdan uzaklaştı hahahah
Doktor bile ovulasyona bakıp büyük olasılıkla hamile demişya ben ona takıldım. Biz doğru yoldayiz demek oluyor buBugunu de yapip hepsini topluca ekliyim canim
bat ım 10 mart. idrar testim de var evde 4 tane kaldı. idareli bi şekilde onları kullanıp pozitifi görürsem beklemem cumayı zaten. eşim de heyecan yapıyo. kan verdiğimi öğrenirse ve olumsuz çıkarsa hevesi kursağında kalır.Oooo çok süre vermişin o zamana idrar testinde bile çıkar varsa.
sence ne zaman yapayım ben bu hcg testlerini? bat a 5-6 gün var. ovulasyon testlerini günde 1 e düşürdüm merakımdan bat a kadar yapayım diyorum.Oooo çok süre vermişin o zamana idrar testinde bile çıkar varsa.
kizlar adetime iki gun var ve lh testi silik cikti anlayanlar bu ne demek oluyor söyleyebilir mi
Benim de çok sıkılıyor herkes bi plan yaptı eşim bile arkadaşlarıyla dışarı çıktı ben hastayım diye yatıyorum evde keşke gel burda yat çay falan içelim diyen olsa da gitsemKızlar hadi gelin çay içelim yaa canım çok sıkılıyor
sence ne zaman yapayım ben bu hcg testlerini? bat a 5-6 gün var. ovulasyon testlerini günde 1 e düşürdüm merakımdan bat a kadar yapayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?