• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Canim ayni durumdayiz beklemedeyim bat 7 mart hcg yapmadim bat gunum gecene kadarda yapmayacagim nasip kismet..
bende kasıklarımda sancı oluyo. bazen o sancı adet sancısına bazen de gaz sancısına benziyo. batmalar oluyo bazen de. bazen sağda bazen solda bazen iki tarafta da oluyor.pantolonumun düğmesi açık oturuyorum rahat olayım diye :KK64: sende de var mı öyle şeyler?

bende kasıklarımda sancı oluyo. bazen o sancı adet sancısına bazen de gaz sancısına benziyo. batmalar oluyo bazen de. pantolonumun düğmesi açık oturuyorum rahat olayım diye :KK64: sende de var mı öyle şeyler?
Gectigimiz hafta vardi ama bu hafta sadece bel ve gogus agrisi cekiyorum arada bir bulanti hissi geliyor grip oldugum icin belirtilerim hepten karisti..

bende kasıklarımda sancı oluyo. bazen o sancı adet sancısına bazen de gaz sancısına benziyo. batmalar oluyo bazen de. bazen sağda bazen solda bazen iki tarafta da oluyor.pantolonumun düğmesi açık oturuyorum rahat olayım diye :KK64: sende de var mı öyle şeyler?
Bende var canim aynisi ama benim solda ksitim var oda ayni belirti yapiyor adet yaklastikca insallah bebistendir bu sefer bide sabah cok acik kahverengi sadece peceteyi silince belli belirsiz bi leke oldu ama bi damla bile degil

Bende var canim aynisi ama benim solda ksitim var oda ayni belirti yapiyor adet yaklastikca insallah bebistendir bu sefer bide sabah cok acik kahverengi sadece peceteyi silince belli belirsiz bi leke oldu ama bi damla bile degil
bende 3 gün önce 2 gün dediğiniz gibi lekelenme oldu. ayakta fazla durunca belim ağrıyor. rabbim büyük inşallah umutlarımız boşa çıkmaz ya. taşikardi oldum bak şimdi heyecandan.

valla ben testte hayalet çizgi bile cikmayip üstüne bide bugun ateş düşünce ruh gibi oldum :KK43: ondan bugün sizleri sadece okuyarak takip ediyorum

Kıyamam canım ya. Üzülme . Yeni ay yeni umut. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun. Asla umudunu kaybetme öpüyorum seni

bende 3 gün önce 2 gün dediğiniz gibi lekelenme oldu. ayakta fazla durunca belim ağrıyor. rabbim büyük inşallah umutlarımız boşa çıkmaz ya. taşikardi oldum bak şimdi heyecandan.
Ay insallah canim ya bende adetten once hep kuruluk olur adete 2 gun kala beyaz akinti baslar sonra kirmizi gorurum suan yine bi kuruluk var sadece sabah geldi peceteyle kurulamasam yine gormezdim ay neblim ya off cok yoruldum Rabbimin gucune gitmesin yinede hamd olsun

Gectigimiz hafta vardi ama bu hafta sadece bel ve gogus agrisi cekiyorum arada bir bulanti hissi geliyor grip oldugum icin belirtilerim hepten karisti..
ya zaten kafayı yiycem ya. bildiklerim ile duyduklarım iyice karıştı. pratiğin teorikten neden daha önemli olduğunu bir kez daha anlamış oldum. inşallah güzel şeylerin habercisidir bu değişiklikler.

bende adet öncesi belirti olmazdı. adet olmadan 2 saat önce hissederdim adet olacağımı. acaba evlenince düzen değişir mi? onu düşünmeye başladım. düzenim yeni değişmeye başlamış olabilir mi?:KK16:

bende adet öncesi belirti olmazdı. adet olmadan 2 saat önce hissederdim adet olacağımı. acaba evlenince düzen değişir mi? onu düşünmeye başladım. düzenim yeni değişmeye başlamış olabilir mi?:KK16:
Canim yeni evliysen evet duzenin degisebilir cunku iliski hormonlarini degistiriyor yavas yavas regl dongun hormonlarin kendisini yeni duruma adapte ediyor

Back