- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.781
Olmazzzzzz sana brdan bi yapistiririm kirmizilar gelsin oyle yazarim :) gormeden yazmam olede pis huyum varSabırsız batı daha gelmedi ama sonuç negatif biliyorsun gelecek bat 3 nisan yapıştırıver anacim :)
Psikolojik oldugunu sanmiyorum canim var cunku inkar edemem sabah arastirirm o dedigini ama seni orada cekip goturen olmus ben burada kimseyi tanimiyorum yol bilmem yordam bilmem zaten :))Boylama diye bi muska var.
Bi araştır nette heryerde yaziyo açıklıyor.
Burda berdebej diyolar kurtcesi sanirim.
Ben hem onu yaptirdim hem de korku muska si yaptirdim çünkü hamile kaldığımı bile kabuslardan anliyordum sonra da malum.
Burda bi gurup yaşlı bayan beni baya sıkıştırdı anlatınca böyle oluyo diye zorla götürdüler yaptırdı lar. Muskaları taktım bırak kabusu rüya bile kalmadı psikolojik olabilir ama olsun.
Psikolojik oldugunu sanmiyorum canim var cunku inkar edemem sabah arastirirm o dedigini ama seni orada cekip goturen olmus ben burada kimseyi tanimiyorum yol bilmem yordam bilmem zaten :))
2 komşuya söylesen bulurlar aslında. Beni goturenler dikiş nakış kursundan bayanlardi bu tarz kurslara katılsan acaip eğlenceli ortamları var. Hem sosyallik olur hem hacı hoca herseyi bulursun ordaPsikolojik oldugunu sanmiyorum canim var cunku inkar edemem sabah arastirirm o dedigini ama seni orada cekip goturen olmus ben burada kimseyi tanimiyorum yol bilmem yordam bilmem zaten :))
Seviyorum seni :)Olmazzzzzz sana brdan bi yapistiririm kirmizilar gelsin oyle yazarim :) gormeden yazmam olede pis huyum var
Canim 10 yemek.kasigi bal, 10 cay kasigi tarcin, 12 cay kasigi corekotu doktum kucuk saklama kabina.guzel.karistirdim macun gibi oldu tadida guzel ama cigneyince corekotu biraz acimsi tat veriyor yenmeyecek gibi degil aksine agizdaki ilk tadi hosuma gidiyor tarcini sevdigimden. Gecen yaptığım zaman direkt lop diye yutmustum sonucta midede parcalaniyor ona guvendimBal corek otunu nasil yaotin ya ben denedim ama ari sutu polen karismi yaptim evde o vardi kati birsey oldu igrencti
Sabirsiz61 bu foruda bi konu vardi hamilelikle ilgili kizin actigi konuda 20 kisi hamile kaldi her ay o kalmisti bi sonunda oda kaldi senin sayende hamile kalanlarin dualari ile insallah sende yakin zamanda hamis olursun canim
Dusundum kurslarida kafama yatan bisey acilmadi bu sene burada arastiriyorum yine bir yandan komsuluk desen ölmüş kesanda resmen :))2 komşuya söylesen bulurlar aslında. Beni goturenler dikiş nakış kursundan bayanlardi bu tarz kurslara katılsan acaip eğlenceli ortamları var. Hem sosyallik olur hem hacı hoca herseyi bulursun orda
O zaman ben ari sutu yaziyor ondan ki kotu oldu ki normal bal belki daha farkli olur aynen dedigin gibi yapmistim saklama kabinda artik bi daha ki ay bu ay oylesine deniycem testlerimde gelmedi :)Canim 10 yemek.kasigi bal, 10 cay kasigi tarcin, 12 cay kasigi corekotu doktum kucuk saklama kabina.guzel.karistirdim macun gibi oldu tadida guzel ama cigneyince corekotu biraz acimsi tat veriyor yenmeyecek gibi degil aksine agizdaki ilk tadi hosuma gidiyor tarcini sevdigimden. Gecen yaptığım zaman direkt lop diye yutmustum sonucta midede parcalaniyor ona guvendim
Yok cnm adini unuttum suajda halla hamile dogurmadi 6 ay sanirim dogumu olacakMinesuu dan bahsediyorsun sanirim
Edit: oda kaldi demissin onu simdi farkettim ondan bahsetmiyorsun sanirim oda benim gibi beklemede suan cunku :))
Aa neden gelmedi hala sormadinmi yazmadinmi siteyeO zaman ben ari sutu yaziyor ondan ki kotu oldu ki normal bal belki daha farkli olur aynen dedigin gibi yapmistim saklama kabinda artik bi daha ki ay bu ay oylesine deniycem testlerimde gelmedi :)
Cnm ben yurt disinda yasiyorum sozde avrupa sizin gibi bi gunde elimizde olmiyor :))) cok sanisiniz bazi konularda gecenin bir vakti kan vermeye fln gidebiliyorsunuz :))) biz doktora gidicezde doktor kagit vericekye onunla kan testi yaptiracagiz isimiz cok zor :))Aa neden gelmedi hala sormadinmi yazmadinmi siteye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?