Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bu gün çok ağrım oldu dedim tamam adet oluyorum. o sırada bir şeyin aktigini hissettim. Gittim baktım bol sulu bir akıntıyı. ayyyy çok merak ediyorum nolacak
ben de bu saatte yapılmaması gerektıgını bıle bıle hatalı testte sırf 2. çizgi gördüm diye kalktım 1 ovu bır hcg yaptım sonuc bir şey yok hayalı bır cizgi görürmüyüm derken bombosu gördüm yine. bile bile eziyet

bigün giremedim neler olmuş ansiklopedi okusam biterdi şimdiye özetle hamiş olan varmı ve tarifler falan ne için tam olarak ben bu ayı artık cidden pas geçmek istemiyorum çok dağıldım bu bat hüsranından sonra bugun bitti artık tekrar ovulasyon gunleri saymaalar ve cok dusunmeyim diye uzun bi aradan sonra tekrar pilatese başladım şimdi hazırlıklar için gün sayıyorum benim durumumda olan herkese sabır anne adaylarınada güzel bir hamişlik dönemi diliyorum...

Kızlar bu kadar ağrılar filan olunca tüm cesaretimi toplayip bi test de ben yaptim ne hayalet çizgi var ne zombi çizgi. zaten bana idrarda hiç pozitif görmek nasip olmadi demekki ağrılar adet olcam ondan. işte test yapma fobim bundan var üstümde test laneti var sanki 2 senedir hep ayni tek çizgi

Bu ay ben kendimde değişiklikler hissediyorum. tabiki yanılıyor olabilirim ama içimden bir ses bana test yap diyor. Bende yarın bir erken gebelik testi yapıcam. Bazen sariya dönen şu gibi akıntı , bacak ağrısı, karnımda 3 gün süren seğirme, bel ağrısı, göğüs ağrısı, baş ağrısı ve daha unuttuğum şeyler var. Ben hamile olmayacağım fikrine kendimi alistirdigim için zaten tedaviye başladım. Ama yinede erken gebelik testinde negatifi görüp kendimi dinlemeyi bırakmam lazım yoksa çok yipraniyorum yarın yapıcam kesin

Kızlar günaydın.konuyla alakasız ama bir şey sorucam sizlere.ben yeni evliyim, içe boşalmada bikaç gün kasık ağrısı çekmiştim.(hamile olma ihtimali olmayan bir gündü) sizde de olmuş muydu bu?

Almina bu dediğin ovülasyon testi mi?

Kızlar günaydın.konuyla alakasız ama bir şey sorucam sizlere.ben yeni evliyim, içe boşalmada bikaç gün kasık ağrısı çekmiştim.(hamile olma ihtimali olmayan bir gündü) sizde de olmuş muydu bu?
hiç öyle bi durum yaşamadım sadece eşim ilk içime bosaldiginda inanilmaz yanma ve kaşıntı oldu ilk sefer alerji yapti sanirim sonra alıştı bünye:) ama yumurta catliyosa kasık ağrısı yapabilir

ovulasyon testlerinde eğer hic 2 cizgi çıkmazsa iki ihtimal var ya doğru saatte yapmiyorsan ki o zaman günde 2 kere yapmayi dene ya da malesef yumurtan catlamiyor demektir

adetim henüz yeni bitti almina. ben de ilk kez kullanıyorum bu testleri. merak ettim o yüzden sordum

Ayse dedikce bana dio sandim hahha. Taze dokulmus idrara camasir suyu unutulmus lutfen alinir yani :))):

Kızlar günaydın, sabah yapmış olduğum betahcg testi . Çok silik çıktı ve 15 dk yakın anca belirginleşti. Değer düşük olduğundan mıdır? Ben ilk kez battan önce yapıyorum da

Eklentiler

• image.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…