• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Bu gün çok ağrım oldu dedim tamam adet oluyorum. o sırada bir şeyin aktigini hissettim. Gittim baktım bol sulu bir akıntıyı. ayyyy çok merak ediyorum nolacak
ben de bu saatte yapılmaması gerektıgını bıle bıle hatalı testte sırf 2. çizgi gördüm diye kalktım 1 ovu bır hcg yaptım sonuc bir şey yok hayalı bır cizgi görürmüyüm derken bombosu gördüm yine. bile bile eziyet

bigün giremedim neler olmuş ansiklopedi okusam biterdi şimdiye özetle hamiş olan varmı ve tarifler falan ne için tam olarak ben bu ayı artık cidden pas geçmek istemiyorum çok dağıldım bu bat hüsranından sonra bugun bitti artık tekrar ovulasyon gunleri saymaalar ve cok dusunmeyim diye uzun bi aradan sonra tekrar pilatese başladım şimdi hazırlıklar için gün sayıyorum benim durumumda olan herkese sabır anne adaylarınada güzel bir hamişlik dönemi diliyorum...

Kızlar bu kadar ağrılar filan olunca tüm cesaretimi toplayip bi test de ben yaptim ne hayalet çizgi var ne zombi çizgi. zaten bana idrarda hiç pozitif görmek nasip olmadi :KK43: demekki ağrılar adet olcam ondan. işte test yapma fobim bundan var üstümde test laneti var sanki 2 senedir hep ayni tek çizgi:KK61:

Bu ay ben kendimde değişiklikler hissediyorum. tabiki yanılıyor olabilirim ama içimden bir ses bana test yap diyor. Bende yarın bir erken gebelik testi yapıcam. Bazen sariya dönen şu gibi akıntı , bacak ağrısı, karnımda 3 gün süren seğirme, bel ağrısı, göğüs ağrısı, baş ağrısı ve daha unuttuğum şeyler var. Ben hamile olmayacağım fikrine kendimi alistirdigim için zaten tedaviye başladım. Ama yinede erken gebelik testinde negatifi görüp kendimi dinlemeyi bırakmam lazım yoksa çok yipraniyorum :( yarın yapıcam kesin

Kızlar günaydın.konuyla alakasız ama bir şey sorucam sizlere.ben yeni evliyim, içe boşalmada bikaç gün kasık ağrısı çekmiştim.(hamile olma ihtimali olmayan bir gündü) sizde de olmuş muydu bu?

Kızlar bu kadar ağrılar filan olunca tüm cesaretimi toplayip bi test de ben yaptim ne hayalet çizgi var ne zombi çizgi. zaten bana idrarda hiç pozitif görmek nasip olmadi :KK43: demekki ağrılar adet olcam ondan. işte test yapma fobim bundan var üstümde test laneti var sanki 2 senedir hep ayni tek çizgi:KK61:
Almina bu dediğin ovülasyon testi mi?

Kızlar günaydın.konuyla alakasız ama bir şey sorucam sizlere.ben yeni evliyim, içe boşalmada bikaç gün kasık ağrısı çekmiştim.(hamile olma ihtimali olmayan bir gündü) sizde de olmuş muydu bu?
hiç öyle bi durum yaşamadım sadece eşim ilk içime bosaldiginda inanilmaz yanma ve kaşıntı oldu ilk sefer alerji yapti sanirim sonra alıştı bünye:) ama yumurta catliyosa kasık ağrısı yapabilir ;)

ovulasyon testlerinde eğer hic 2 cizgi çıkmazsa iki ihtimal var ya doğru saatte yapmiyorsan ki o zaman günde 2 kere yapmayi dene ya da malesef yumurtan catlamiyor demektir

hiç öyle bi durum yaşamadım sadece eşim ilk içime bosaldiginda inanilmaz yanma ve kaşıntı oldu ilk sefer alerji yapti sanirim sonra alıştı bünye:) ama yumurta catliyosa kasık ağrısı yapabilir :KK66:

ovulasyon testlerinde eğer hic 2 cizgi çıkmazsa iki ihtimal var ya doğru saatte yapmiyorsan ki o zaman günde 2 kere yapmayi dene ya da malesef yumurtan catlamiyor demektir
adetim henüz yeni bitti almina. ben de ilk kez kullanıyorum bu testleri. merak ettim o yüzden sordum

Şu 15 günlük dönemde Ayşe, Fatma, Hayri misali, kadın forum sitelerinde dolandım durdum, Hedefimiz erken gebelik belirtilerini aramak, bulduk mu, tabi ki de bulduk, neyi? Üçün biriniJ)
Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir evlat versin, vermesine de ne zor bir süreçmiş o 15 gün tutumu tutmadı mı diye beklemek.
Bu ay fortel ovulasyon testi aldim eczaneden, hani yumurtlama gününü kaçırmayalım diye, bu devirde turfanda meyveyi, sebzeyi bile markette, pazarda bulabilirken insan, ben yoğun seyahatlerinden dolayi kocayı bulamıyorum yanımda malum günlerde.
Neyse test uygunlandı, yumurtlama zamanı yakalandı, aşkın meşk ettiği o gece operasyon tamamlandı, ama artık beklemek ne mümkün, internetten toplanan bilgiler, kadınların neredeyse gün yapacak kıvama geldikleri form siteleri derken,
döllenen yumurta 5-6 günde follop tüplerinde kanal gezisi turuna cıkacak, oradan “ehh kendime bi yuva bulayım artık” deyip rahime yerleşecek bi 5-6 günde orada konaklayacak, nakit ödemelerde adetten bir hafta önce bile beta hcg değeri 5 in üstüne çıkabilirken, kredi kartı ile taksitli ödeme yapmak isterse yavrucak, beta hcg değeri anca regli günü ya da geciken ertesi günler tespit edilebilinecek. Elimde takvim, ihtimal günleri hesaplıyordum.
Ayşe bir hafta önce kan testinde öğrenmiş, ben de niye çıkmasın hoba kan testi yaptırmaya, çıkmayınca tesellisi de “ ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, bekleyelim”
Fatma adetten 4 gün önce idrar testinde öğrenmiş benim neyim eksik hahayytt “sen de yap kız niye çıkmasın” tek çizgi, “ehh her kadının bünyesi aynı değil tabi ki, yine bekleyelim”
Hayriye’nin 3-5 gün önce yerleşme kanaması olmuş, sürekli kontrol etmeler.
Gebelik belirtisi göz bebeklerinde büyüme, aynayla kankalığın dozunu arttırıp gözleri pörtletip bakmalar,
Sanki süpermenin kripton taşını ben yalamışım, Ağızda bir metal tat hissetmeler, bol su içip sonra çok sık idrara çıkıyorum demeler.
Velasıl artık bugün kırmızılar geldi ve ilk denemede tutmayabileceği gerçeği ile yüzleşildi.
Hadi biz güldük eğlendik, önümüzdeki maçlara bakalım dedik, ama şunları da gördüm ki, yıllardır bebek bekleyen ve artık gebelik testlerine verdiği paranın haddi hesabı olmayan kadınlar, kendi kendilerine değişik metotlar buluyorlar.
Kimisi der ki, “komşu teyze idrarını kaynatırsan köpürürse gebesin” , bir zengin kalkışı, formdaki kadınlar da bir telaş, herkes idrar kaynatmaya gitmiş.
Yok efendim karbonatın üstüne işeyince köpürürse gebesin, akşama kocalara da denetmeler “yok onda da köpürdü bu ihtimal tutmadı” kargaşası,
İdrara limon sıkınca çöküyor mu çökmüyor mu hipotezi, limonu olmayan “bunun patlıcanla yapılanı yok mu evde limon kalmamış” derzenişleri…
İçlerinden birinin hamilelik haberini duyunca amaaannn bir düğün, bayram havası, artık ona lazım olmayacak diye evde stokladığı gebelik testlerini kargo ile birbirlerine yollamalar…:KK52::KK70:
Ayse dedikce bana dio sandim hahha. Taze dokulmus idrara camasir suyu unutulmus lutfen alinir yani :))):KK73::

Kızlar günaydın, sabah yapmış olduğum betahcg testi . Çok silik çıktı ve 15 dk yakın anca belirginleşti. Değer düşük olduğundan mıdır? Ben ilk kez battan önce yapıyorum dao_O

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    31,1 KB · Görüntüleme: 89
Back