- 23 Ocak 2016
- 164
- 245
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.761
Kızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
bu ne güzel hoş ikinci bir çizgidir hep görmeyi arzu ettiğimiz gözün aydin canim
Atiyom işte bu ay hamile kalırsan seneye kışı evde izinde geciririz burdan hergün yazisiriz. Düşünsene seneye ki topigimiz gaz sorunu olacakMadem bole bi ozellgin var bu ayda bana el ativer ya bende sana yaparim guzellik karsilikli ellesip dururuz
Ay ben kilo aliyorum inşallah bende veririm benim hic ara kanamam olmadi bir kere yaptim ondada denkmi geldi vesilemi oldu bilmen hamile kaldim. Bu ay sadece onu yapicam bende catlama problemi yok ama yumurta 1 tane oluyor. Onu besleyeyim birazAcaip su iciriyor aç karnına yiyince ben Kilo verdim. Ama ara kanama yaptı bende ben korktum sen korkma
Cnm çörek ötürü nasıl oguttunHarci yogurdum bugun yarinda sivaya basliycam iste kasik kasik goturucem :))
Hahah inşallah ben zaten evdeyim bana degisen birsey olmayacakAtiyom işte bu ay hamile kalırsan seneye kışı evde izinde geciririz burdan hergün yazisiriz. Düşünsene seneye ki topigimiz gaz sorunu olacak
O da güzel tabi bence yinede akıntı takibi falan yap en azından. Bugun bi arkadaşım mesaj atmış onunda 2 gebelik kaybı var. Ona hemşire ilişkiden yarım saat önce ılık süte kuş üzümü at iç demiş artık niye bilmiyorum ama ben unutuyorum aklına geldikçe dene istersenAy ben kilo aliyorum inşallah bende veririm benim hic ara kanamam olmadi bir kere yaptim ondada denkmi geldi vesilemi oldu bilmen hamile kaldim. Bu ay sadece onu yapicam bende catlama problemi yok ama yumurta 1 tane oluyor. Onu besleyeyim biraz
Ovulasyon testi bu ay yapmayacagim evde test yok almayida dusunmuyorum stressiz gelsin gelecekse birde zaten her kosulda gunasiri iliski var taze evli oluncao yuzden bosuna cebellesmeyeyim dedim.
Ogutmedim posete koydum ustune sert biseyle vurup dovdum cok deli bir faydasi olmadi ama oldugu kadar epey tozlandi yerkende cignerim bi guzel (ogğgg) iyice ogutulurCnm çörek ötürü nasıl oguttun
Yapalim anasini satim onuda yapalim yemedigimiz icmedigimiz halt kalmadiO da güzel tabi bence yinede akıntı takibi falan yap en azından. Bugun bi arkadaşım mesaj atmış onunda 2 gebelik kaybı var. Ona hemşire ilişkiden yarım saat önce ılık süte kuş üzümü at iç demiş artık niye bilmiyorum ama ben unutuyorum aklına geldikçe dene istersen
Değişen şey ne olacak biliyomusun.Hahah inşallah ben zaten evdeyim bana degisen birsey olmayacak
E doktor preseed benzeri bişey vermişti onu da unutma bugün göz gezdirdim benim bile alasım geldiYapalim anasini satim onuda yapalim yemedigimiz icmedigimiz halt kalmadicanim bende vajinal kuruluk sikintisi oldugu icin akintiyi ole dort dortluk takip edemiyorum yumurtada tek.olunca catlayinca salinan sivida az oluo zaten. Ama bizde luzum yok ben gunasiriyo opup basima koyuyorum
Herseyine raziyim cok bekledim ben 9 sene yandim tutustum bebek diye o yüzden herseyine gonulden raziyim. Kalabalik olmaz burda kimsemiz yok :))Değişen şey ne olacak biliyomusun.
Uykusuz geceler ve süt dolu cicikler.
Bi de artık ev hep kalabalık olacak.
Ayyy ben çocuğumu instagram fenomeni yapcam hahahaha ama nazar değer diye korkuyorum.
Ben sarımsak doveceginde biraz ezdim pek olmadı ama yerken tek tek cignedim bence oldu baya yaktı bogazimiCnm çörek ötürü nasıl oguttun
Ben onu bu ay bi deneyeyim :) anlatirim sonucu size. Ekstra baska bisey yapmicam inofolic 2 kere 2 ser poset, sabah aksam 1 tatli kasigi corekotu, birde aklima gelirse sutu yaparim de de utanma baska ne.kaldi zaten yuh daha ne yapacaktin de kizmamE doktor preseed benzeri bişey vermişti onu da unutma bugün göz gezdirdim benim bile alasım geldi
Canim bi şey daha soracam sana kendim ne yapiyosam eksiksiz aktarmak için.Herseyine raziyim cok bekledim ben 9 sene yandim tutustum bebek diye o yüzden herseyine gonulden raziyim. Kalabalik olmaz burda kimsemiz yok :))
Ben bugünde test yaptım negatif ama hala gelen giden yokSıradaki beklenmeyen bat sahipleri @aceresin @smay @beklenencan @gulenyuzumsunsen aaaaa @sunflower vePembepanterr inkiler geçmiş bile heyoooooo haberdar edin kızlar bizi
Dinimizde var sonucta inancli biriyim ama hic oyle birsey yaptirmadim acikcasiCanim bi şey daha soracam sana kendim ne yapiyosam eksiksiz aktarmak için.
Muskalara inanırmısın?
İnşallah vardirda testte nazlaniyordur canim :)Ben bugünde test yaptım negatif ama hala gelen giden yok
Ayyyy inşallah canım inşallah ağzından bal damlıyoİnşallah vardirda testte nazlaniyordur canim :)
Boylama diye bi muska var.Dinimizde var sonucta inancli biriyim ama hic oyle birsey yaptirmadim acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?