Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Acaip su iciriyor aç karnına yiyince ben Kilo verdim. Ama ara kanama yaptı bende ben korktum sen korkma
Ay ben kilo aliyorum inşallah bende veririm benim hic ara kanamam olmadi bir kere yaptim ondada denkmi geldi vesilemi oldu bilmen hamile kaldim. Bu ay sadece onu yapicam bende catlama problemi yok ama yumurta 1 tane oluyor. Onu besleyeyim biraz
Ovulasyon testi bu ay yapmayacagim evde test yok almayida dusunmuyorum stressiz gelsin gelecekse birde zaten her kosulda gunasiri iliski var taze evli olunca o yuzden bosuna cebellesmeyeyim dedim.

O da güzel tabi bence yinede akıntı takibi falan yap en azından. Bugun bi arkadaşım mesaj atmış onunda 2 gebelik kaybı var. Ona hemşire ilişkiden yarım saat önce ılık süte kuş üzümü at iç demiş artık niye bilmiyorum ama ben unutuyorum aklına geldikçe dene istersen

Cnm çörek ötürü nasıl oguttun
Ogutmedim posete koydum ustune sert biseyle vurup dovdum cok deli bir faydasi olmadi ama oldugu kadar epey tozlandi yerkende cignerim bi guzel (ogğgg) iyice ogutulur
Balda orjinal yani o sekerlenmis gibi olanlar varya kendine has kokusu oluyor kati pekmez gibi onunla yaptim

Yapalim anasini satim onuda yapalim yemedigimiz icmedigimiz halt kalmadi canim bende vajinal kuruluk sikintisi oldugu icin akintiyi ole dort dortluk takip edemiyorum yumurtada tek.olunca catlayinca salinan sivida az oluo zaten. Ama bizde luzum yok ben gunasiriyo opup basima koyuyorum

E doktor preseed benzeri bişey vermişti onu da unutma bugün göz gezdirdim benim bile alasım geldi

Değişen şey ne olacak biliyomusun.
Uykusuz geceler ve süt dolu cicikler.
Bi de artık ev hep kalabalık olacak.
Ayyy ben çocuğumu instagram fenomeni yapcam hahahaha ama nazar değer diye korkuyorum.
Herseyine raziyim cok bekledim ben 9 sene yandim tutustum bebek diye o yüzden herseyine gonulden raziyim. Kalabalik olmaz burda kimsemiz yok :))

E doktor preseed benzeri bişey vermişti onu da unutma bugün göz gezdirdim benim bile alasım geldi
Ben onu bu ay bi deneyeyim :) anlatirim sonucu size. Ekstra baska bisey yapmicam inofolic 2 kere 2 ser poset, sabah aksam 1 tatli kasigi corekotu, birde aklima gelirse sutu yaparim de de utanma baska ne.kaldi zaten yuh daha ne yapacaktin de kizmam

Dinimizde var sonucta inancli biriyim ama hic oyle birsey yaptirmadim acikcasi
Boylama diye bi muska var.
Bi araştır nette heryerde yaziyo açıklıyor.
Burda berdebej diyolar kurtcesi sanirim.
Ben hem onu yaptirdim hem de korku muska si yaptirdim çünkü hamile kaldığımı bile kabuslardan anliyordum sonra da malum.
Burda bi gurup yaşlı bayan beni baya sıkıştırdı anlatınca böyle oluyo diye zorla götürdüler yaptırdı lar. Muskaları taktım bırak kabusu rüya bile kalmadı psikolojik olabilir ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…