Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kocamda saf saf bakıyor neye üzüldüm çözemedi adam. hayır maçla bir alakam olsa bir türlü anlam veremedi. 22 tane adam topun peşinde nasılda kosuyor çok duygulandım :)
Büyük organizasyonlar beni duygulandiriyor de ben öyle dedim. Yeterli kalabalığı bulunca agliyorum

Kızlar herkese teşekkür ederim yazdıklarınızdan ve beni yanlız bırakmadığınızdan dolayı. Farkettiniz mi bilmiyorum ama biz birbirimizi tanımasakta güzel bir aile olduk sabah ilk gözümü açtığımda direk açıp okumaya başlıyorum bazen sayfalar dolusu olunca oku oku bitmiyor
Lafı çok uzatmayacağım burada birbirini anlayan birbirine dua eden bir çok kişi tanıdım ve bunun için çok mutlyum. Bu ay bana dua eden arkadaşlarım vardı hepsine çok ama çok teşekkür ediyorum. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ve onun tüm evrelerini ( ölüm hariç) eşlerimizle, nasip olursa veya varsa diğer evlatlarımızla birlikte görmemizi nasip etsin.
İyi ki varsınız kızlar

Canım ilk ovu yapmıştım sonra normal gebelik yapmıştım ondan şüphelenince erken gebelik testini çaktım arkasından üçünü de atıyorum

Kızlar birde ben bu testleri yaparken sıvı tüketimine dikkat etmemiştim onu belirtmek istedim akşam üzeri bol su içmiştim susayıp

bütün güzel dileklerin senin içinde geçerli canım aminn inşallah sıra bizde olur hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde.
haklısın yaa artık takip etmekde zor olacak sayfalar doluyor hızınıza yetişilmiyor ama ben gerçekten az uzak durmalıyım arada böyle uğrarım

canım seni iki gündür takip ediyorum yanlış anlama ama senin biraz sakin olman gerek bebiş böyle gelmez inan. 2 günün kalmış zaten olmazsa üzülme önüne bak hemen tamammı iyi niyetimden diyorum sakın yanlış anlama. stres yaptıkca kendini yıpratırsın biraz rahat ol

ahhh canim yaaa düne kadar çok rahattim ama dünden beri ağrılar başladı benim için de gerilim filmi başladı ağrıyı devamli hissettiğim için kafama takmamama gibi bi durumda yok ben burdayim diye bağıran bi ağrı test yapma fobim olduğundan bata kadar test de yapamam. sonum hayrolsun... sağol cnm beni düşündüğün için en iyisi kafaya takmamak için uyuyayim

Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah

Bu nedir yaaaaağ kapatiyorum topigi kime gaz verdiysem hamile biri banada gaz versin böyle olmuyo benimkide can istiyo yağniiiii
Şimdi canım baştan anlat nelere dikkat ediyosun. Vücudunda neler oluyor yumurtlama testleri nasıl çıkıyor.
Bat bugün başladığına göre yarın bal çörekotu tarçın başlıyorsun değil mi

Şimdi canım baştan anlat nelere dikkat ediyosun. Vücudunda neler oluyor yumurtlama testleri nasıl çıkıyor.
Bat bugün başladığına göre yarın bal çörekotu tarçın başlıyorsun değil mi
Harci yogurdum bugun yarinda sivaya basliycam iste kasik kasik goturucem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…