- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #2.641
Tutmuştur inşallah canım şimdi bekleme sırası. Bekle ve gör.Iyi aksamlar. Ben ilk bebegime ovu ile hamile kaldim.bebde vaginismus vardi zor olmustu.simdi ikinciyi istiyoruz.adetleril dogumdan sonra duzensiz olmaya basladi.bide kansizlik var acaba etkilermi? Ovu ya göre uc sydir hep yumurtladim. Telefonuma takvim indirdim takvime ve benim hesabima göre onunuzdeki cumartesi yumurtlamam gerekirken ben sali gunu ovu a göre yumurtladim bile. Yani sali gunu cift cizgiyi yakaladim ama o gunu degerlendirmedim dunu ve bugunu degerlendirdik.simdi bemim sorularim kansizlik etkilermi gebeligi ve daha kac gunu degerlendirmem gerekiyor? Pik oldugunda degerlendirmedim bu gebelik sansini dusururmu?
ilk bebegimde ovuylaydi ama o zamanlar zaman boldu cok ugrasmistik simdi o kadsr zaman yok
Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah
Yeniden yazdim kardesÇok fazla yazılmış canım dünden beri okumadım etiketlesene beni soruna
Ay amin insallah rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin insallah.tutsa cok sevinicem vaginismus nedeniyle ilki zor olmustu resmen mucize gibi.Tutmuştur inşallah canım şimdi bekleme sırası. Bekle ve gör.
Hmm büyüme olduğunu gösterir bence. Çünkü Kilo alırken falan kaşınıyoya tatlı tatlı. Meme ucunda genişleme ve kararma var mı benim tüm gebeliklerimde kocaman olmuşlardı öyle adetteki gibi falan değil çamaşıra sığmayan ve yanan cinstenMeme ucunun kasinmasi ne demek oluyor acaba?
Hadi hayirli olsunBende günlerdir pik yok kaçırdim falan derken dün gece kalktım ovulasyon testi yaptım bi baktım pikhemen değerlendirdik sonra bugün öğlen bidaha yaptım silikleşmiş içim rahat etmedi bugünüde değerlendirdik. Bakalim ne olacak.
AdAraS canim ne yaptin bugun kirmizilar gelince agri magri pek girmedim nete kan verme bence diyecegim ama belkide verdin anca gordum yazdigini ne durumdasin son durum raporunu alayim
Aynen oyle tatli tatli kasiniyo. Genisleme oldu mu fark edemedim eski büyüklüğüne pek dikkat etmedigim icinHmm büyüme olduğunu gösterir bence. Çünkü Kilo alırken falan kaşınıyoya tatlı tatlı. Meme ucunda genişleme ve kararma var mı benim tüm gebeliklerimde kocaman olmuşlardı öyle adetteki gibi falan değil çamaşıra sığmayan ve yanan cinsten
Canim yazdiklarina hem cok guldum hem cok uzuldum resmen kendimi gordum sende maca aglamak istiyorum yazmissin gozumden yas gulerken geldi ben bi kere aglama bahanesi olarak cay demini almamis die agladim seni cok ii anliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah saglikli bebislerimiz olsun tez zamanda uzme kendini bu kadarkızlar ; akış yavaşladı herkes muhteşem yüzyıla mı takıldı :) neyse hadi bakalım kafa dağıtalım bir parça
Hahaha ben de waka waka klibindeki afrikalilara aglamistim hamileyken yazık nası sevinmişler dünya kupası orda oynanıyor diye.Canim yazdiklarina hem cok guldum hem cok uzuldum resmen kendimi gordum sende maca aglamak istiyorum yazmissin gozumden yas geldi ben bi kere aglama bahanesi olarak cay demini almamis die agladim seni cok ii anliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah saglikli bebislerimiz olsun tez zamanda uzme kendini bu kadar
Hahaha buda iyimisHahaha ben de waka waka klibindeki afrikalilara aglamistim hamileyken yazık nası sevinmişler dünya kupası orda oynanıyor diye.
Hormonlar çok garip
Kosssss kan ver. Yorumum bu :)))Kızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
Hamilesiinnnnn canim tebriklerKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
ben öyle yapiyom zaten ama negatifse istersen spot ışığı tut hiç bisi çıkmıyortestleri anlamak için çok iyi bir yöntem buldum. şüphesiz çizgiyi gösteriyor ya da olmadığını. android telefonunuza led ışklı el feneri indirin çok net görünüyor. şaşı olmaktan kurtuluruz en azından
Gördüm gördüm gördümKızlarrrrrrrrrrrr Kan testi vermekten son anda vazgeçtim. Erken gebelik testi yaptım benim için bir yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?