Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kızlar ; akış yavaşladı herkes muhteşem yüzyıla mı takıldı :) neyse hadi bakalım kafa dağıtalım bir parça

Iyi aksamlar. Ben ilk bebegime ovu ile hamile kaldim.bebde vaginismus vardi zor olmustu.simdi ikinciyi istiyoruz.adetleril dogumdan sonra duzensiz olmaya basladi.bide kansizlik var acaba etkilermi? Ovu ya göre uc sydir hep yumurtladim. Telefonuma takvim indirdim takvime ve benim hesabima göre onunuzdeki cumartesi yumurtlamam gerekirken ben sali gunu ovu a göre yumurtladim bile. Yani sali gunu cift cizgiyi yakaladim ama o gunu degerlendirmedim dunu ve bugunu degerlendirdik.simdi bemim sorularim kansizlik etkilermi gebeligi ve daha kac gunu degerlendirmem gerekiyor? Pik oldugunda degerlendirmedim bu gebelik sansini dusururmu?
ilk bebegimde ovuylaydi ama o zamanlar zaman boldu cok ugrasmistik simdi o kadsr zaman yok
Allah hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah

Tutmuştur inşallah canım şimdi bekleme sırası. Bekle ve gör.

Meme ucunun kasinmasi ne demek oluyor acaba?
Hmm büyüme olduğunu gösterir bence. Çünkü Kilo alırken falan kaşınıyoya tatlı tatlı. Meme ucunda genişleme ve kararma var mı benim tüm gebeliklerimde kocaman olmuşlardı öyle adetteki gibi falan değil çamaşıra sığmayan ve yanan cinsten

Aynen oyle tatli tatli kasiniyo. Genisleme oldu mu fark edemedim eski büyüklüğüne pek dikkat etmedigim icin

kızlar ; akış yavaşladı herkes muhteşem yüzyıla mı takıldı :) neyse hadi bakalım kafa dağıtalım bir parça
Canim yazdiklarina hem cok guldum hem cok uzuldum resmen kendimi gordum sende maca aglamak istiyorum yazmissin gozumden yas gulerken geldi ben bi kere aglama bahanesi olarak cay demini almamis die agladim seni cok ii anliyorum hakkimizda hayirlisi olsun insallah saglikli bebislerimiz olsun tez zamanda uzme kendini bu kadar

Hahaha ben de waka waka klibindeki afrikalilara aglamistim hamileyken yazık nası sevinmişler dünya kupası orda oynanıyor diye.
Hormonlar çok garip

ben öyle yapiyom zaten ama negatifse istersen spot ışığı tut hiç bisi çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…