• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

kocam maç izliyor ya ağlayasım geliyor maça ağlamak geliyor içimden yok ben mı delırdım hormonlarım mı çıldırdı anlamadım henüz ama galiba bu adet belirtisi

onun belirtisi bunun belirtisi derken sonunda delilik belirtisimi kızlar diye sormaya başlamazsak iyiyiz valla :KK47:

AdAraS AdAraS canim ne yaptin bugun kirmizilar gelince agri magri pek girmedim nete kan verme bence diyecegim ama belkide verdin anca gordum yazdigini ne durumdasin son durum raporunu alayim:KK56:

Aman manyak doktor resmen boşa verdim kanı biraz kollarım dinlensin bir kaç gün kan vermem artık gelecek hafta içi bana esen bir günde baktiracagim inşallah. Resmen hevesimi kırdı ya beklemeye devam zaten artma yoksa bir kaç güne kendiliğinden düşer değer gitmeye gerek kalmaz diğer türlüde sürekli kan vermesem de artmaya devam edecek nasılsa

testte 2. çizgi dağılmış ya ondan sordum çok mu damlattin diye bazen çok damlatinca da dağılıyor. ama ne kadar damlatirsam damlat 2.çizgi beta hcg yüksek değilse cikmaz :KK66:

ilk şokumu atlattıktan yarım saat sonra 2. testi yaptım bu defa ıkıncı çizgi yoktu eger silik bile olsa hatta görünmeyecek kadar silik o zaman belki derdim. birde dün adetim geldı gelecek kadar agrılarım çoktu. ilginç ama ovulasyon günümden beri karnımda yanma hissi var alt karnımda yani. dün iyice tavan yapmıstı bugun belirtiler aksam üstü azaldı

karmankarışık oldum. tekrar test yapmadım bugun. 2 testte hiçbir şey görmeyince zaten bedensel olarakta bır şey hissetmıyorum belirtiler o kadar bariz adetime benziyor ki şimdilik öylece kaldım bugun adet gelir herhalde dedim gelmedi.

ilk şokumu atlattıktan yarım saat sonra 2. testi yaptım bu defa ıkıncı çizgi yoktu eger silik bile olsa hatta görünmeyecek kadar silik o zaman belki derdim. birde dün adetim geldı gelecek kadar agrılarım çoktu. ilginç ama ovulasyon günümden beri karnımda yanma hissi var alt karnımda yani. dün iyice tavan yapmıstı bugun belirtiler aksam üstü azaldı

karmankarışık oldum. tekrar test yapmadım bugun. 2 testte hiçbir şey görmeyince zaten bedensel olarakta bır şey hissetmıyorum belirtiler o kadar bariz adetime benziyor ki şimdilik öylece kaldım bugun adet gelir herhalde dedim gelmedi.

interneti taradım
valla ben sadece sabah ölçüyorum sonrasi zaten geçerli olmuyormuş bi de sora ölçsem kafayi yerim. sabah bile emin olmak icin en az 2 kere ölçüyorum:KK70:
biliyorum geçerli olmadığını da otomatiğe bağladım ben :KK71:

ya onu da araştırdım stres yumurtlamayi geciktirdiği için geç adet olunuyormuş ama şunu anladim illa yumurtlamadan sonra 14. gün adet olcak diye bisey yok istisnalar oluyo demekki
Mesela ben 15.gun cift cizgiyi yakaladim 16.gun yumurtladim gıt gıt gıdaaaakkk

testleri anlamak için çok iyi bir yöntem buldum. şüphesiz çizgiyi gösteriyor ya da olmadığını. android telefonunuza led ışklı el feneri indirin çok net görünüyor. şaşı olmaktan kurtuluruz en azından

testleri anlamak için çok iyi bir yöntem buldum. şüphesiz çizgiyi gösteriyor ya da olmadığını. android telefonunuza led ışklı el feneri indirin çok net görünüyor. şaşı olmaktan kurtuluruz en azından
Canim o telefonu elinden usulca yere birak sana haklarini sayacak tegmen Sabirsiz61 Sabirsiz61 :)) kuzum birak bu kadar dusunme arastirma olayin uzerine gitme kendini paralama kiyamam ruh sagligini bozacaksin koy ... rahvan gitsin yazik degil mi sana sabah beri paraladin kendini :((

Canim o telefonu elinden usulca yere birak sana haklarini sayacak tegmen Sabirsiz61 Sabirsiz61 :)) kuzum birak bu kadar dusunme arastirma olayin uzerine gitme kendini paralama kiyamam ruh sagligini bozacaksin koy ... rahvan gitsin yazik degil mi sana sabah beri paraladin kendini :KK43:(
o çift çizgiyi gördüm ya bir şok yaşadım tam kendime gelmek üzereydim ki testin yanlış oldugunu anlayıp ikinci şoku yaşadım. resmen kimyam değişti. ben ben den gittim o kadar yani:KK45:

hala durup durup bir çizgili teste bir çizgisiz teste bakıyorum sabahın 9 da uyudum ya testlerle uyumuşum yazık bana valla:KK73:

o çift çizgiyi gördüm ya bir şok yaşadım tam kendime gelmek üzereydim ki testin yanlış oldugunu anlayıp ikinci şoku yaşadım. resmen kimyam değişti. ben ben den gittim o kadar yani:KK45:

hala durup durup bir çizgili teste bir çizgisiz teste bakıyorum sabahın 9 da uyudum ya testlerle uyumuşum yazık bana valla:KK73:
zaten ben olayın üzerine gitmiyorum olay benim üzerime üzerime geliyor. iyiyim kızlar merak etmeyın

Biliyorum kolay bir surec degil hepimizin acabalari var ama herseyi oluruna birakmak en guzeli hicbir gebeligimde gunum gecmeden test yapmadim ovulasyon testine gelince sadece bu ay uygulayacagim icin fazlasiyla almisim sirf rutin aylakliktan kalanlari kullaniyorum birde su ovulasyonda gebelik herkesde belli oluyor tezini curutup curutmeyecegimi ogrenmek icin.. Rabbim 2 erkek cocugu sahibi yapti beni kizim olsun isterim ama birgun olsun acipta kiz hangi gunlerde olur bakmadim.. Esim cinsiyet donasyon secimi icin kibrisa gidebiliriz kiz cocugu olsun istiyorsan dedi onu bile istemedim Rabbimin isine karismaktir bu o bilir bize hangisinin uygun olacagini.. 37 yasa 1.8 ay kaldi artik benim testle onla bunla isim olmamali ama sirf sizlerin heyecanlari beni bebek konusunda motive ediyor diye okuyorum konulari:) Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun aratmasin dogacak olanlara once akil ve beden sagliklari ile dogmalarini nasip etsin hepinizi cok seviyorum :KK15::KK200:

Biliyorum kolay bir surec degil hepimizin acabalari var ama herseyi oluruna birakmak en guzeli hicbir gebeligimde gunum gecmeden test yapmadim ovulasyon testine gelince sadece bu ay uygulayacagim icin fazlasiyla almisim sirf rutin aylakliktan kalanlari kullaniyorum birde su ovulasyonda gebelik herkesde belli oluyor tezini curutup curutmeyecegimi ogrenmek icin.. Rabbim 2 erkek cocugu sahibi yapti beni kizim olsun isterim ama birgun olsun acipta kiz hangi gunlerde olur bakmadim.. Esim cinsiyet donasyon secimi icin kibrisa gidebiliriz kiz cocugu olsun istiyorsan dedi onu bile istemedim Rabbimin isine karismaktir bu o bilir bize hangisinin uygun olacagini.. 37 yasa 1.8 ay kaldi artik benim testle onla bunla isim olmamali ama sirf sizlerin heyecanlari beni bebek konusunda motive ediyor diye okuyorum konulari:) Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun aratmasin dogacak olanlara once akil ve beden sagliklari ile dogmalarini nasip etsin hepinizi cok seviyorum :KK15::KK200:
:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Canim o telefonu elinden usulca yere birak sana haklarini sayacak tegmen Sabirsiz61 Sabirsiz61 :)) kuzum birak bu kadar dusunme arastirma olayin uzerine gitme kendini paralama kiyamam ruh sagligini bozacaksin koy ... rahvan gitsin yazik degil mi sana sabah beri paraladin kendini :KK43:(
Suan kizamiyorum kimseye misafirlikteyim goz ucuyla bakiyorum size 10 kadiniz ayni yerde 5 i hamile biride yeni dogum yapmis birazdan hepsine surunucem biraz onlarla takilsam bende hamile kalirmiyim diye dusunuyorum suan :KK53:

Back