- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.601
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır canım 6 damla damlattım. çöpe atmıstım ya ıslak taraftan kaymıs ve tekrar ıslanmıs olabilir ama öylede olsa idrarda hcg hormonu yoksa yıne de göstermemesi lazımdı.fazla idrar damlatmis olabilir misin?
zırt pırt ateşimi ölçmekten termometrenin pili bitti yani durum o kadar. sanki yarım saatte bır bakınca bır şey anlaşılıyormus gıbı. valla delirmiş gibi dolaen azindan ateşin doğru olduğunu görmüş olursun adet olursan. benim de bugün tekrar yükseldi bakalim sonu nolcak
Kizlar dün ateşim düştüğü ve bacaklarim agridigi icin cok umutsuzdum heralde erken regl olcam diyodum ama bugun hem ateşim tekrar yükseldi hem de ağrılarım geçti yine umutlandım. nolur dua edin bana 2 sene olcak, artık kavusayim bu ay bebisime
2 gün geç geldiOldummmm geldi kirmizilar yeni bat 31 mart
stres her şeyi değiştirebiliyor iştee hayırlısı olsun cnm. neden geç adet olunuyor onu benim kafam almiyor hani yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur diyolar
testte 2. çizgi dağılmış ya ondan sordum çok mu damlattin diye bazen çok damlatinca da dağılıyor. ama ne kadar damlatirsam damlat 2.çizgi beta hcg yüksek değilse cikmazhayır canım 6 damla damlattım. çöpe atmıstım ya ıslak taraftan kaymıs ve tekrar ıslanmıs olabilir ama öylede olsa idrarda hcg hormonu yoksa yıne de göstermemesi lazımdı.
öyle değil mi
yani daha ne yapayım tavugu da evde kendim mi besleyeyım dıyorsun yani :) e sen de haklısınYavrum solgarin omega3 unu kullaniyorum 2 aydir ve iki ayda 5 kilo aldim suan bu aldığım kilolari nasil veririmbdiye dusunuyorum elimde tavukgogsu tabagimla
Ben dikkat ediyorum eve hazir gida sokmuyorun mevsimi olmayan sebze almiyorum yazdan dondurucuya depoluyorum. Yogurdumu kendim mayaliyorum. Balikta tüketiyoruz karadenizli olunca eksik olmuyor ama yinede aldim omega3 kullaniyorum.
valla ben sadece sabah ölçüyorum sonrasi zaten geçerli olmuyormuş bi de sora ölçsem kafayi yerim. sabah bile emin olmak icin en az 2 kere ölçüyorumzırt pırt ateşimi ölçmekten termometrenin pili bitti yani durum o kadar. sanki yarım saatte bır bakınca bır şey anlaşılıyormus gıbı. valla delirmiş gibi dola
canım benim
ya onu da araştırdım stres yumurtlamayi geciktirdiği için geç adet olunuyormuş ama şunu anladim illa yumurtlamadan sonra 14. gün adet olcak diye bisey yok istisnalar oluyo demekkistres her şeyi değiştirebiliyor işte
vazgecme canım vucudun her şeye ihtiyacı var 1 fincandan bır şey olmazGunde 1 tanede sikinti yokmus ama ben ona ragmen vazgectim icmiyorum ne hallere dustuk yahu
bende ankaradayım akrabalarım hariç hiç arkadaşım yok bi sene oldu geleli 3 aylık evliyim. bu sadaka işini bende çok dşümüyorum uzun süredir vermek istiyorum ama kime bilmiyorum. birde gizli olması gerek teyzeme sorayım diyorum onun muhitde ihtiyacı olan aileler var diye siteler tarafında kalıyor. canım sen ver gerisini düşünme gitmiş belaya yeniden sadakamı verilcek diyede düşünme sevabıda gider belki öyle içinden nasıl geliyorsa öyle yap ve sende biliyosundur en hayırlı sadaka gizli olanıymış
Kızlar oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorm pskokojim çok bozk hiç bir belirti yok ben anlamıyorm bu işi yumurtlamayı da kaçırmadım
Kizlar benim sonuç geldi malesef negatif beta hcg 1,20 yaziyor
Kizzz 6 damlami resmen teste isemissin yahu 3 bilemedin 4 en fazlahayır canım 6 damla damlattım. çöpe atmıstım ya ıslak taraftan kaymıs ve tekrar ıslanmıs olabilir ama öylede olsa idrarda hcg hormonu yoksa yıne de göstermemesi lazımdı.
öyle değil mi