• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Screenshot_2016-03-03-17-19-28.jpg
Kızlar size int ten bulduğum ve sonucu pozitif gebelik testi olan ovu testlerinin resimlerini göstericem. Orda yazan es +12 falan yumurtlamanin 12 günü yapılan ovu testi demek oluyor .

en azindan ateşin doğru olduğunu görmüş olursun adet olursan. benim de bugün tekrar yükseldi bakalim sonu nolcak
zırt pırt ateşimi ölçmekten termometrenin pili bitti yani durum o kadar. sanki yarım saatte bır bakınca bır şey anlaşılıyormus gıbı. valla delirmiş gibi dola
Kizlar dün ateşim düştüğü ve bacaklarim agridigi icin cok umutsuzdum heralde erken regl olcam diyodum ama bugun hem ateşim tekrar yükseldi hem de ağrılarım geçti yine umutlandım. nolur dua edin bana 2 sene olcak, artık kavusayim bu ay bebisime :KK66:

canım benim

hayır canım 6 damla damlattım. çöpe atmıstım ya ıslak taraftan kaymıs ve tekrar ıslanmıs olabilir ama öylede olsa idrarda hcg hormonu yoksa yıne de göstermemesi lazımdı.

öyle değil mi
testte 2. çizgi dağılmış ya ondan sordum çok mu damlattin diye bazen çok damlatinca da dağılıyor. ama ne kadar damlatirsam damlat 2.çizgi beta hcg yüksek değilse cikmaz ;)

Yavrum solgarin omega3 unu kullaniyorum 2 aydir ve iki ayda 5 kilo aldim suan bu aldığım kilolari nasil veririmbdiye dusunuyorum elimde tavukgogsu tabagimla :KK70::KK70:
Ben dikkat ediyorum eve hazir gida sokmuyorun mevsimi olmayan sebze almiyorum yazdan dondurucuya depoluyorum. Yogurdumu kendim mayaliyorum. Balikta tüketiyoruz karadenizli olunca eksik olmuyor:KK70: ama yinede aldim omega3 kullaniyorum. :KK69:
yani daha ne yapayım tavugu da evde kendim mi besleyeyım dıyorsun yani :) e sen de haklısın

zırt pırt ateşimi ölçmekten termometrenin pili bitti yani durum o kadar. sanki yarım saatte bır bakınca bır şey anlaşılıyormus gıbı. valla delirmiş gibi dola

canım benim
valla ben sadece sabah ölçüyorum sonrasi zaten geçerli olmuyormuş bi de sora ölçsem kafayi yerim. sabah bile emin olmak icin en az 2 kere ölçüyorum:D

bende ankaradayım akrabalarım hariç hiç arkadaşım yok bi sene oldu geleli 3 aylık evliyim. bu sadaka işini bende çok dşümüyorum uzun süredir vermek istiyorum ama kime bilmiyorum. birde gizli olması gerek teyzeme sorayım diyorum onun muhitde ihtiyacı olan aileler var diye siteler tarafında kalıyor. canım sen ver gerisini düşünme gitmiş belaya yeniden sadakamı verilcek diyede düşünme sevabıda gider belki öyle içinden nasıl geliyorsa öyle yap ve sende biliyosundur en hayırlı sadaka gizli olanıymış

evet yapma öyle bir şey artık zaman esli zaman değil aileler bıle görse rahatsız olabilir. kek dagtmak yerıne ayakkabı al yetımhanedekı çocuklara bence. elbıse al. annkaranın gecekondu mahallelerıne gıt cok yoksul bır evın kapısını cal yakındakı markete gıt alısverıs yap zeytınyagı makarna pirinç ...vs bence öyle

hayır canım 6 damla damlattım. çöpe atmıstım ya ıslak taraftan kaymıs ve tekrar ıslanmıs olabilir ama öylede olsa idrarda hcg hormonu yoksa yıne de göstermemesi lazımdı.

öyle değil mi
Kizzz 6 damlami resmen teste isemissin yahu 3 bilemedin 4 en fazla :KK70::KK74:

Back