- 19 Şubat 2016
- 200
- 357
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.561
Hayirlisi diyelimÜzülme tatlım inşallah bir dahaki aya olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi diyelimÜzülme tatlım inşallah bir dahaki aya olacak
cnm ben doktor onayli kullaniyorum :) gerekli tahlillerim yapildi.merhaba kızlar. gebelik düşünen veya gebe olan biri rastgele vitamin mineral takviyesi almamalı. hani folicasit kullanın deniliyor ya bazı kişilerin onu bile kullanmasına gerek yok. gereksiz yere kullanılan bu takviyeler vucutta birikebilir ve ciddi sorunlara sebep olabilir anne veya bebekte.
insallah sonuclarin iyi çıkar cnmHayirlisi diyelim
Hersey nasip tatlim hayirlisi boyleymis belkideİşte sonuç
19. gün nasildi?Durumum böyle hanimlar. Bat 10 mart. Ovulasyondan sonra yok olmuştu 2.çizgi. Tekrar böyle görünüyor. Su tüketimime dikkat etmedim ama. susadığım için su içtim. Durumum nece olur sizce?
İnşallah vardirKızlar bende akşam bethcg ye baktıracağım özele gidip yoksada yok dicem beklemicem ay sıkıntı bastı beni :) varsa da çıkar zaten 5 mart bat
seni umutlandirmak istmem ama negatif oldugunda genelde 0.1 veya 0.01 filan cikiyor. senin 1,2 ve bata daha var belki yükselebilir böyle olan okumuştum kk deKizlar benim sonuç geldi malesef negatif beta hcg 1,20 yaziyor
İnsallah canım benim duanıza ihtiyacım var hepimiz dua edelim birbirimizeCanım belirti olcak diye bisi yok uzme kendini ilk gebeligimde hiç bir belirti yaşamadım
Üzülme canim hayirlisi birdahakine olur inşallahKizlar benim sonuç geldi malesef negatif beta hcg 1,20 yaziyor
insallah pozitif olur. bende adet olmazsam insalllah pazar sabahi erken gebelim testi yapicamKızlar bende akşam bethcg ye baktıracağım özele gidip yoksada yok dicem beklemicem ay sıkıntı bastı beni :) varsa da çıkar zaten 5 mart bat
19. günde de böyle idi. silik şekilde vardı.19. gün nasildi?
Farkinda degilsin ama isyan ediyorsun suanda. Vakti var boyle davranman ne derece dogru sanada zarari var uzuyorsun kendini. Sirf boyle davrandin diyesaglikli devam etmeyen bir gebeligin olsa daha mi iyi yada sakat hastalikli duzgun gelismemis bir bebek. Lutfen hayirli zamanda hayirlisini istemeye devam et kendini uzmen hicbirseyin cozumu degil olmayacakta.Kızlar oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorm pskokojim çok bozk hiç bir belirti yok ben anlamıyorm bu işi yumurtlamayı da kaçırmadım
Canın sağolsun kuzum.Şimdilik beklemedeyim canim ama büyük ihtimil bu ay
Geç döllenmeyse testte çıkmayabilir.hakkında hayırlısı olsun.negatif canım test, adet de yok ortada. bekliyoruz bakalım nolcak :)
Uzulmek yok mart gebisi oluruz bizdeİşte sonuç