Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

gittim kan verdim geldim sağlık ocağına kendi doktorum yoktu adam sadece t3 t4 istemiş şaka gibi 10 gün geçince baktır demesinden anlamam lazımdı resmen gıcık oldum

ya sormadıkı hiç direk öyle yazmış ama kendi hemişrem gebelik testi bakacağız demişti niye doktor böyle yaptı anlamsdım, rutin tetkik onlar pazartesindeki kanda ben daha 15 gün önce baktırdım diye baktırmamıştım, aslında normal değerlerde 3,22 tsh ım ama endokrin doktorumuz 2,5 uğun altına düşmesi gerekli bebek için tehlikeli diye ilaç başladı yine de risk almayalım dedi

Kızlar oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorm pskokojim çok bozk hiç bir belirti yok ben anlamıyorm bu işi yumurtlamayı da kaçırmadım :KK61:
Kendini bu denli üzmene değer mi? Rabbim ona ne zaman can vereceğini bilir sen hadi bir gez dolas okuma burdaki belirti hallerini bi sureligine :)) kiz ben nisan ayinda 37 yasina giricem bu kadar kaygilarim yok yahu aaa kizarim bak :KK11::KK67:

Kızlar oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorm pskokojim çok bozk hiç bir belirti yok ben anlamıyorm bu işi yumurtlamayı da kaçırmadım :KK61:
Canım ovulasyon gününü kaçırmadık diye olacak bir şey değil bebek, tabi ki o günü kaçırmamak tedbir açısından iyi ama en önemlisi kısmet canım sen sabret adet olana kadar umutsuzluk yok

ya zaten daha 17 gün önceki kanın yeri bile iyileşmedi zor geçiyor yaralarım benim resmen sinir oldum zaten çok zor karar verip gitmiştim korka korka off off
Analik boyle bisey iste.. karga bile isyan etmis bebem oldu olali sicak poka hasret kaldim diye sen de ucundan ucundan basladin 2. Icin :)))

ya zaten daha 17 gün önceki kanın yeri bile iyileşmedi zor geçiyor yaralarım benim resmen sinir oldum zaten çok zor karar verip gitmiştim korka korka off off
sabim e şikayet edin bence. dalga geçer gibi napmaya çalışmışlar? çocuk doğduğunda da gezinir peşinden çocuğun takibini yapalım diye.

sabim e şikayet edin bence. dalga geçer gibi napmaya çalışmışlar? çocuk doğduğunda da gezinir peşinden çocuğun takibini yapalım diye.
Bu benim kendi doktorum değil doktorumun köy ziyaret günü bugün diğer doktor a girdim mecburen, benim doktorumda hemşirem de çok iyiler Allah için

Kendini bu denli üzmene değer mi? Rabbim ona ne zaman can vereceğini bilir sen hadi bir gez dolas okuma burdaki belirti hallerini bi sureligine :)) kiz ben nisan ayinda 37 yasina giricem bu kadar kaygilarim yok yahu aaa kizarim bak :KK11::KK67:
Canım benim doğru diyosun ama gel sen onu yüreciğime anlay en yakın arkadaşım çat diye hamile kaldı üstelik korunuyoz deyip duruyodu. Benimde canım çook sıkıldı. Doğacak günü biliyor rabbim ona göre verecektir göbişimize nasip ama insanın bazen elinde olmuyo işte canı sıkılıyo

Canım benim doğru diyosun ama gel sen onu yüreciğime anlay en yakın arkadaşım çat diye hamile kaldı üstelik korunuyoz deyip duruyodu. Benimde canım çook sıkıldı. Doğacak günü biliyor rabbim ona göre verecektir göbişimize nasip ama insanın bazen elinde olmuyo işte canı sıkılıyo
Eğer düzgün bir yöntem kullanmıyorsa insan zaten hamile kalmak daha kolay oldu mu olmadı mi stresi yok bebek çat diye geliyor

Kızlar bişey sormak istiyorum. Adetim 5 gun gecti
Gebelik testi yaptm negatif çıktı. Ovulasyon testi yaptım silik çizgi var. Nedemek buuuu.

Eklentiler

• DSC_0672.JPG
    DSC_0672.JPG
    16,9 KB · Görüntüleme: 39
X