Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Kiz ben kahvesiz yapamacagimi bildigimden evdeki cezve valizde kirilir yada alirlar diye korkup cezve aldim koydum valize elin memleketinde turk kahvesi nerde bulunsun iyiki de goturmusum toplantilardan cikinca herkes bizim odanin onunde siraya gecti ne iyi akil etmissin hic canimizin buralarda t.kahvesi cekegini dusunmedik dediler arkadaslar oyle boyle degil bendeki bagimlilik :KK51:
Gunde 1 tanede sikinti yokmus ama ben ona ragmen vazgectim icmiyorum ne hallere dustuk yahu:KK54:

günaydınlar güzel ve değerli anne adayları uzun olacak helal edin şimdiden hakkınızı :) bilen biliyor geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp düşük yapmıştım 4 haftalık vardı yoktu ama çok üzülmüştüm. şimdi 5 gün gecikmeyle bugün nihayet adetim geldi! insan adetinin gelmesinide beklermiş 4 gözle! üzülmüyorum artık önüme bakmak istiyorum bir an evvel batlara geri sayım başlasın istiyorum! buraya çok takılmıcam sizleri takip ettikce bende kafamı hep bebek odaklı yormuş olacağım bununda iyi olmadığını biliyorum. kızmayın herşey bebişler için. biz daha 3 aydır deniyoruz ama yaşımdan dolayı hemen olsun istiyorum 34üm ben yoksa farkındayım benden daha uzun süredir deneyen ve gebe kalamayan var ama dualarımda onlar var inanın yürekten söylüyorum bunu hepiniz çok hakediyorsunuz Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. O bilir zamanımızı hakkımızda hayırlısı
çok uzun yazdım :)) Sabirsiz61 Sabirsiz61 @selin_78 @calamityjane @TEKPRENSES
ShinSeGi ShinSeGi @gul_unl AdAraS AdAraS ve @hasretttt sizide merak ediyorum unutmuşsunuzdur beni belki ama inşallah almışlardır güzel haberleri diyorum hep.
unutmayın güneşimiz birgün doğacak hemde öyle bir doğacakki gözümüzü alacak ışıltısı. yazarım ama yinede arada tabiikii öptüm hepinizi
:KK200:[/USER]

Canım güzel yazın için teşekkür ederim bu arada unutmadık seni bunubil lütfen :KK66: Ne zaman bizler için hayırlı olacak ise o zaman gelsin bebişlerimiz, hepimizin hakkında hayırlı olsun. Kendine iyi bak güzel haberlerini aldığında bizimle paylaşman dileğiyle...

Yavrum solgarin omega3 unu kullaniyorum 2 aydir ve iki ayda 5 kilo aldim suan bu aldığım kilolari nasil veririmbdiye dusunuyorum elimde tavukgogsu tabagimla :KK70::KK70:
Ben dikkat ediyorum eve hazir gida sokmuyorun mevsimi olmayan sebze almiyorum yazdan dondurucuya depoluyorum. Yogurdumu kendim mayaliyorum. Balikta tüketiyoruz karadenizli olunca eksik olmuyor:KK70: ama yinede aldim omega3 kullaniyorum. :KK69:
omega3 denmi aldın sence :)? okay bende bugün gideyim bi eczaneye alayım. balık bende severimde sevgili kocişim pek sevmez neyse alıştırcam çağrrai yok. yoğurdumu bende kendim mayalıyorum canım en güzeli o zaten bol yulaflı ballı cevizli tüketiyorum :) sebzelerede dükkat ederim elimizden geleni yapıyoruz dimi sağol tekrar öpüyorum

Kiz ben kahvesiz yapamacagimi bildigimden evdeki cezve valizde kirilir yada alirlar diye korkup cezve aldim koydum valize elin memleketinde turk kahvesi nerde bulunsun iyiki de goturmusum toplantilardan cikinca herkes bizim odanin onunde siraya gecti ne iyi akil etmissin hic canimizin buralarda t.kahvesi cekegini dusunmedik dediler arkadaslar oyle boyle degil bendeki bagimlilik :KK51:
kafeinsiz nescafe aldim bende çok canım çekerse ondan ya da latte içiyorum. türk kahvesini haftada 1 den fazla icmiyorum korkudan. aslinda günde 1 fincan icilebiliyormus ama ben cayda içiyorum dengelemek için kahveye ara verdim cayi da çok açık içiyorum

Konuyla tamamen alakasiz ama kizlar akil vermenizi istiyorum sizden malum 1 aylik evliyim yeni bir sehir 15 gunu zaten disarida gecti kimseyi tanimiyorum. Ankara saldirisinin yapildigi noktada park ediyordu esim ama biz o tarihte Allah'tan ankarada degildik suan ya yas tutuyor ya da hastanede tedavi goruyor olucaktik. Belayi defetmesi icin surekli sadakami veren biriyim ama oyle dilenciye filan degil.. Defolmus belaya karsilik yeniden vermek gerektigini dusunuyorum ama kimseyide tanimiyorum bir okula elime cikolata kek vs. Alsam gitsem durumu izah etsem beni yadirgarlar mi ?

kafeinsiz nescafe aldim bende çok canım çekerse ondan ya da latte içiyorum. türk kahvesini haftada 1 den fazla icmiyorum korkudan. aslinda günde 1 fincan icilebiliyormus ama ben cayda içiyorum dengelemek için kahveye ara verdim cayi da çok açık içiyorum
Yok canim ya gittimiz yerlerin melange kahveleri cok unlu oldugu halde banane dedim illaki kahvem ondan vazgecemem ben de asiri tuketmiyorum aslinda bi sabah birde aksam kocisle

o
omega3 denmi aldın sence :)? okay bende bugün gideyim bi eczaneye alayım. balık bende severimde sevgili kocişim pek sevmez neyse alıştırcam çağrrai yok. yoğurdumu bende kendim mayalıyorum canım en güzeli o zaten bol yulaflı ballı cevizli tüketiyorum :) sebzelerede dükkat ederim elimizden geleni yapıyoruz dimi sağol tekrar öpüyorum
omega 3, cinko, E vitamini, B12. var bende de ara ara içiyorum mesela hergün birini. eşime de icirtiyorum:KK70: ayda 2 kere de D vitamini ampul kullaniyorum çünkü benim D vitamini aşırı düşük çıktı

o

omega 3, cinko, E vitamini, B12. var bende de ara ara içiyorum mesela hergün birini. eşime de icirtiyorum:KK70: ayda 2 kere de D vitamini ampul kullaniyorum çünkü benim D vitamini aşırı düşük çıktı
bunun hepsi karışık vitamin cocktaili gibi bi hap vardır mutlaka ya hepsini ayrı ayrı alırsam hangi birini yutucam bide pahalı olur :)) neyse sorucam bugün ben eczanede

Konuyla tamamen alakasiz ama kizlar akil vermenizi istiyorum sizden malum 1 aylik evliyim yeni bir sehir 15 gunu zaten disarida gecti kimseyi tanimiyorum. Ankara saldirisinin yapildigi noktada park ediyordu esim ama biz o tarihte Allah'tan ankarada degildik suan ya yas tutuyor ya da hastanede tedavi goruyor olucaktik. Belayi defetmesi icin surekli sadakami veren biriyim ama oyle dilenciye filan degil.. Defolmus belaya karsilik yeniden vermek gerektigini dusunuyorum ama kimseyide tanimiyorum bir okula elime cikolata kek vs. Alsam gitsem durumu izah etsem beni yadirgarlar mi ?
bende ankaradayım akrabalarım hariç hiç arkadaşım yok bi sene oldu geleli 3 aylık evliyim. bu sadaka işini bende çok dşümüyorum uzun süredir vermek istiyorum ama kime bilmiyorum. birde gizli olması gerek teyzeme sorayım diyorum onun muhitde ihtiyacı olan aileler var diye siteler tarafında kalıyor. canım sen ver gerisini düşünme gitmiş belaya yeniden sadakamı verilcek diyede düşünme sevabıda gider belki öyle içinden nasıl geliyorsa öyle yap ve sende biliyosundur en hayırlı sadaka gizli olanıymış

merhaba kızlar. gebelik düşünen veya gebe olan biri rastgele vitamin mineral takviyesi almamalı. hani folicasit kullanın deniliyor ya bazı kişilerin onu bile kullanmasına gerek yok. gereksiz yere kullanılan bu takviyeler vucutta birikebilir ve ciddi sorunlara sebep olabilir anne veya bebekte.

bende ankaradayım akrabalarım hariç hiç arkadaşım yok bi sene oldu geleli 3 aylık evliyim. bu sadaka işini bende çok dşümüyorum uzun süredir vermek istiyorum ama kime bilmiyorum. birde gizli olması gerek teyzeme sorayım diyorum onun muhitde ihtiyacı olan aileler var diye siteler tarafında kalıyor. canım sen ver gerisini düşünme gitmiş belaya yeniden sadakamı verilcek diyede düşünme sevabıda gider belki öyle içinden nasıl geliyorsa öyle yap ve sende biliyosundur en hayırlı sadaka gizli olanıymış
Ben de o sebeple bir ogretmenle konusup cocuklari sevindirmek istedim bilemedim iste ne yapacagimi.. dusunceni paylastigin icin cok tesekkur ederim tatlim :KK15:

Kizlar mrb dun benden testi yaptırdım Dr a muayene oldum bana senin yumurtaların çatlama is henüz dedi anlam veremedim sonra özele gittim Hayır her ikiside çatlama görünüyor dedi gebelik varmı dedim varsa da henüz görünmezdedi bugün kan sonuçlarını alican gidip bana dua edince olur
Dualarimiz seninle canim insallah gobusune yapismistir kerata :)))

Durumum böyle hanimlar. Bat 10 mart. Ovulasyondan sonra yok olmuştu 2.çizgi. Tekrar böyle görünüyor. Su tüketimime dikkat etmedim ama. susadığım için su içtim. Durumum nece olur sizce?

Eklentiler

• img1457004531230.jpg
    img1457004531230.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 56
X