Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sabirsiz61 Sabirsiz61 cnm son bişey soracağım sen omega3 takviyesi yapyomusun? ben sadece folik içiyorum da omega3 de önemli. hiç balık yemiyoruz ben başlamam lazım en azından yemeye. diyeceksin önceden kadınlar balıkmı yiyordu ama eskiden yedikleri besinlerde bu kadar hormonlu maddede yoktu onlar daha sağlıklıydı. düşük ondanmı oldu diyorum bu ay herşeyden yicem bolca vitaminli gıdalar hazırlardan uzak duruyordum zaten

Ben testle değil ama ağrı ve akıntıyla anladım dediğin gibi peki belirti var mı hiç akıntı falan. Bende hiç bişey yok gene umutsuzluk içindeyim dün akşam kasıklarım ağrudı bi doluluk falan vardı sabah kalktığmda geçmişti :KK43:
bende akıntı var bayaga krem gibi ama 3 aydır hep böyle oluyo. dünde bacaklarim belim ağrıdı bugun gecti. ama bu belirtileri ayirt etmek cok zor

Sabirsiz61 Sabirsiz61 cnm son bişey soracağım sen omega3 takviyesi yapyomusun? ben sadece folik içiyorum da omega3 de önemli. hiç balık yemiyoruz ben başlamam lazım en azından yemeye. diyeceksin önceden kadınlar balıkmı yiyordu ama eskiden yedikleri besinlerde bu kadar hormonlu maddede yoktu onlar daha sağlıklıydı. düşük ondanmı oldu diyorum bu ay herşeyden yicem bolca vitaminli gıdalar hazırlardan uzak duruyordum zaten
d vitamini ve b12 de çok önemli cnm

Yavrum solgarin omega3 unu kullaniyorum 2 aydir ve iki ayda 5 kilo aldim suan bu aldığım kilolari nasil veririmbdiye dusunuyorum elimde tavukgogsu tabagimla :KK70::KK70:
Ben dikkat ediyorum eve hazir gida sokmuyorun mevsimi olmayan sebze almiyorum yazdan dondurucuya depoluyorum. Yogurdumu kendim mayaliyorum. Balikta tüketiyoruz karadenizli olunca eksik olmuyor:KK70: ama yinede aldim omega3 kullaniyorum. :KK69:

Hohoho tunaydin kizceler aslinda buraya geldigimde gunaydindi azcik oku azcik evi topla kahveni yap otur yeniden oku diyene kadar oglen oldu:KK14: murphy kanunlari derki ""birşeyi ne kadar çok istersen o senden o kadar hızla uzaklaşir"" ben de buna karsilik diyorum ki poklu bebe gelme babayla karar aldik cocuk yapmicaz artik :KK48::p

Hohoho tunaydin kizceler aslinda buraya geldigimde gunaydindi azcik oku azcik evi topla kahveni yap otur yeniden oku diyene kadar oglen oldu:KK14: murphy kanunlari derki ""birşeyi ne kadar çok istersen o senden o kadar hızla uzaklaşir"" ben de buna karsilik diyorum ki poklu bebe gelme babayla karar aldik cocuk yapmicaz artik :KK48::p
O kahveyi biraz az ic o poklu bebenin onunu kesme o şekilde hergun hergun o ne beee :KK70:

O kahveyi biraz az ic o poklu bebenin onunu kesme o şekilde hergun hergun o ne beee :KK70:
Kiz ben kahvesiz yapamacagimi bildigimden evdeki cezve valizde kirilir yada alirlar diye korkup cezve aldim koydum valize elin memleketinde turk kahvesi nerde bulunsun iyiki de goturmusum toplantilardan cikinca herkes bizim odanin onunde siraya gecti ne iyi akil etmissin hic canimizin buralarda t.kahvesi cekegini dusunmedik dediler arkadaslar oyle boyle degil bendeki bagimlilik :KK51:

X