Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben sutcuden aliyorum kendim mayaliyorum mis gibi yogurtlar kaymakli kaymakli hazir yogurt cok kotu geliyor artik bana alistim :))

bozuk çıkan gebelik testiyle ilgili de internette hemen hemen hiç bir şey yok. resim örnegi bile yok

yani sonradan bozulsa bıle dıkkate almamalı mıyım. ben de şimdi kan vermeye gitmeyi planlıyordum sence yanlış mı test ?
Test bozulmus dagilmis idrardan dolayi kan vermek istiyorsan ver canim ama o teste bel baglama basima geleni biliyorsun cuma aksami bariz ikinci cizgi vardi kanda cikmadi bence dr randevunu bekle

iiz hamismisin inslh hamissindir
bilmiyorum canım geceden beri anlamaya çalışıyorum. testte 1 saat sonra çift çizgi çıktı. sonradan da test durdukca kötu oldu. test mi bozuk bilmiyorum. 2. testı yaptım tek çizgi de kaldı. anlamış değilim. adet olacakmışım gibi de agrılarım arttı

Kizlar benim gelen gidenim yok hala ama sabah atesim 36.3 du yani dusmus geliyolar lanet seyler
iiz üzülme bir test yuzunden icin rahat edecekse kan ver belkide hamilesindir ama o teste guvenip heyecan yapma demeye calistim bariz bozulmus cunku dagilmis yarin sabah ilk idrarla yine yaparsin daha saglikli sonuc alirsin.

eğer ihtimal yoksa boşu boşuna kan vermeyeyım barı. sabaha kadar uyumadım meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…