- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.461
canım 2. ci testi de yaptım o da silikte olsa çıksaydı o zaman bir şey var diyebilirdik. şu anda bir şey var mı yok mu ya kanla bilecegız ya da bat la başka şans yokNeden ihtimal olmasin canim bu teste guvenme dedim yoksa ihtimal var ama kanda negatifte cikabilir bu testi baz alma dedim
Korku varsa icin rahat degilse hemen simdi git :) ben degerine guvendigim icin gitme dedim onemli olan senin icinin rahat etmesi git madem kan ver ama simdi degil deger yaniltir seni ogleden sonra falan git ilk kani gece vermistin cunku yada hemen simdi git ona gore degerlendiririz ama her halukarda degerin cok guzel cikacak :)))Sabirsiz61 sence gidiyim mi kan kan vermeye korkuyorum değer düşük çıkar diye en azından rahatlarim değer yüksek olursa
geldim canım geldim :) Allahtan ovulasyon testlerimi atmamışım bu ay tozlu raflardan çıkardım :) ama korunmayı bıraktım kafam rahat olursa olur olmazsa zaten birdahaki ay doktora gidicemesinertugrul cnm burdayiz biz
Bugün durayim yarın gider deyim madem değer güzel cikicak canım benim ilk olacak birde allah izin ve rde belkide o yüzden bu tedirginlik bilemedimKorku varsa icin rahat degilse hemen simdi git :) ben degerine guvendigim icin gitme dedim onemli olan senin icinin rahat etmesi git madem kan ver ama simdi degil deger yaniltir seni ogleden sonra falan git ilk kani gece vermistin cunku yada hemen simdi git ona gore degerlendiririz ama her halukarda degerin cok guzel cikacak :)))
Yarın saat kac gibi gidiyim canım benimgeldim canım geldim :) Allahtan ovulasyon testlerimi atmamışım bu ay tozlu raflardan çıkardım :) ama korunmayı bıraktım kafam rahat olursa olur olmazsa zaten birdahaki ay doktora gidicem
fazla idrar damlatmis olabilir misin?çift çizgiyi gösteren gebelik testinin son hali bu. bu hale geldi. Acaba test mi bozuk ? hiç bozuk testle karşılaşan oldu mu kızlar?
Eki Görüntüle 1787615
Sabirsiz61
@aceresinsunflower @Sanis69 @Pembepanterr
Kızlar batlar gelmiş de geçiyor bile..test yapan çift çizgiyi gören varsa yazsın
Canım karından görünmesi için 5000 üzeri olmalı 1500 üzeri ancak endo vajinal bakılabilirAma o 360 ile ogrendi pazartesi degeri 2000 kusurlarda olacak ultrasonda kese gozukur karindan :)
Canım benim kan değerim 350 den 5 gün sonra 5400 e çıktı ve bende geç döllenme olmasından dolayı geç göründü zaten her zaman illa iki katına çıkacak diye birsey yok kan değeri sadece acele edip siniri bozulmasın diye birde bir bilgiyi düzeltmiş olmak için yazdım, karından bakılan ultrason 5000 üzeri gösterir sizin değeriniz emin olun 5000 uzeridir o gittiğinizde1500 lerde olması lazım demşti bana doktorum değerim 649.1 di 4 gün sonra gittim karnımda gördü keseyi 4 5 haftalıktım keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atışlarını duyduk çok şükür zaten hamile olduğunu öğrendiğinizde 4 haftalık olıyorsunuz ortalama olarak sat A göre 1 hafta sonrada kese görünmeli yolk sac la beraber cnm
Doktorum 1500 lerin üzerinde görünür dediği için söyledim cnm o an değerim kaaçtı bilmiyorum karından kese görününcee test yapmaya gerek olmadığından hayırlısı olsunda gerisi aslında teferruatCanım benim kan değerim 350 den 5 gün sonra 5400 e çıktı ve bende geç döllenme olmasından dolayı geç göründü zaten her zaman illa iki katına çıkacak diye birsey yok kan değeri sadece acele edip siniri bozulmasın diye birde bir bilgiyi düzeltmiş olmak için yazdım, karından bakılan ultrason 5000 üzeri gösterir sizin değeriniz emin olun 5000 uzeridir o gittiğinizde
@sabırsız61 o kadar test içinde bozugu mu bana denk gelmiş. zaten sinir bozucuydu bütün hafta. ben biraz dineneyim aksama katılırım size.
görüşürüz güzel anneler ve anne adayları[/QUOTE
iiz
merhaba canım bozuk test arada çıkabiliyor içinden banada denk geldi o yüzden internetden alıyoruz ya çokca ucuza oluyor :))
hamileysen eğer bir kaç güne öğreneceksin zaten az saha sabır erken öğrenmekde her zaman iyi olmuyor.
soran olmuştu daha önce ilk belirtileri ben bat günğnden 10 gün önce başlamıştı memişlerdeki hassasiyat ve yorgunlukta erkenden başlamıştı.
geç döllenmede nasıl olur bilemem tabii. hayırlısı canımm inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur hepimizin
Canım doktorun doğru söylemiş değerine güvenmiş senin eğer karından görülecek değere ulasmasa vajinal bakıp görürüz anlamında 1500 u geçsin demiştirDoktorum 1500 lerin üzerinde görünür dediği için söyledim cnm o an değerim kaaçtı bilmiyorum karından kese görününcee test yapmaya gerek olmadığından hayırlısı olsunda gerisi aslında teferruat
Yok cnm eğee görünmezse testi tekrarlıcaz demişti vajinal bakmaya karşı doktorum olabilir tabi ama bn ilk öğrendiğimde değerim 39.6 ydı 5 gün sonra tekrar istedi 649.1 çıktı değerim sonrada keseyi gördük zaten sem gördün mü keseniCanım doktorun doğru söylemiş değerine güvenmiş senin eğer karından görülecek değere ulasmasa vajinal bakıp görürüz anlamında 1500 u geçsin demiştir
kanda kesin çıkar istersen kan ver için rahat etsinyani sonradan bozulsa bıle dıkkate almamalı mıyım. ben de şimdi kan vermeye gitmeyi planlıyordum sence yanlış mı test ?
Ben daha ikinci kez kan bile vermedim ilk gebeligimden bahsediyordum az önce, bu benim üçüncü gebeligim bir de kızım var 3 yaşında acelem yok kızımda yaşadığım stresi bir daha yaşamak istemiyorum biraz bekleyip 7-7,5 hafta dolunca gideceğimYok cnm eğee görünmezse testi tekrarlıcaz demişti vajinal bakmaya karşı doktorum olabilir tabi ama bn ilk öğrendiğimde değerim 39.6 ydı 5 gün sonra tekrar istedi 649.1 çıktı değerim sonrada keseyi gördük zaten sem gördün mü keseni
en azindan ateşin doğru olduğunu görmüş olursun adet olursan. benim de bugün tekrar yükseldi bakalim sonu nolcakKizlar benim gelen gidenim yok hala ama sabah atesim 36.3 du yani dusmus geliyolar lanet seyler
iiz üzülme bir test yuzunden icin rahat edecekse kan ver belkide hamilesindir ama o teste guvenip heyecan yapma demeye calistim bariz bozulmus cunku dagilmis yarin sabah ilk idrarla yine yaparsin daha saglikli sonuc alirsin.
Hımm hayırlısı hakkında cnm kızında ne gibi bi.stres yaşadınız kiBen daha ikinci kez kan bile vermedim ilk gebeligimden bahsediyordum az önce, bu benim üçüncü gebeligim bir de kızım var 3 yaşında acelem yok kızımda yaşadığım stresi bir daha yaşamak istemiyorum biraz bekleyip 7-7,5 hafta dolunca gideceğim
Inşallah