- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.481
Bende pko var adetim düzenli 28 günde bir ama yumurta 20-21 nde çatlıyor 31. Gün gittim kan verdim 1,49 klomen kullanmıştım o ay kist mi oluştu diye ertesi gün doktor a gittim kist yok yumurta çatlamış dedi klomen rahim duvarının yeterince kalinlasmasina izin vermiyor gebelik olabilir de olmaya bilirde kan ver dedi 13,89 la öğrendim şimdi kimyasal olabilir boş gebelik olabilir bir hafta sonra gel dedi neyse bir hafta sonra değer 350 çıktı bir şey demek zor dedi kapadı bir hafta daha geçsin bakalım dedi bende 135 km yolu boşuna tekrar gitmeyelim diye 5 gün sonra kan verdim değer 5400 tamam kese görünür dedik gittik iki gün sonra doktor kese var bak surda bir takım parçalar görünüyor bebekmi değil mi tek bebek mi ikiz mi hiç bir yorum yapamam şuanda bir hafta sonra tekrar gel dedi 4 gün sonra kanamam oldu gittik tam 8+0 da kalp atışı gördüm tabi ki yaklaşık 3 haftam zehir olduHımm hayırlısı hakkında cnm kızında ne gibi bi.stres yaşadınız ki
ama daha erken cnm testte çıkmayabilirKızlar Günaydın bende ne adet belirtisi ne de farklı bir belirti var bat 5 mart sabah idrarı ile yaptım negatif son durumum bu ve hiç umudum yok açıkçası bir an önce kırmızılar gelse diye bekliyorum. Bu arada benim hcg değerim 1700 lerdeyken karından görünmemişti vajinalde görünmüştü bilgi olarak paylaşmak istedim.
Aminn canım inşallah kavuşurz. Canım yumurtlama gününü ateş ölçmeylemii belirledin. Ben 13-21 gün aşırı denedimKizlar dün ateşim düştüğü ve bacaklarim agridigi icin cok umutsuzdum heralde erken regl olcam diyodum ama bugun hem ateşim tekrar yükseldi hem de ağrılarım geçti yine umutlandım. nolur dua edin bana 2 sene olcak, artık kavusayim bu ay bebisime
Aaaaa doktora bak ya Allahım yarabbim bu kadar kaatı olmamalı ya tmm ümit verme ama hiç.değilse adamın kafasınaa da taş atma ya zaten zar zor bişeyler olsun Die uğraşıyorsun o değeri görünce insan deliye döner sevinir bu anı beklemişsin sonuçta 13 küsürler normal 10 un üzerine çıktı mı gevelik var denebilir 350 küsür olmuşsun taamadır tükselme varsa sıkıntı yok ayy sinirimi.bozdu bu doktor ya bnm doktorum 39.6 larda bile gebelik var denebilir dedi 649.1 i görünce çok iyi bi.yükselme dedi gün verdi gel keseyi görelim dedi insanların heveslerini.kırmasalar olmaz yaBende pko var adetim düzenli 28 günde bir ama yumurta 20-21 nde çatlıyor 31. Gün gittim kan verdim 1,49 klomen kullanmıştım o ay kist mi oluştu diye ertesi gün doktor a gittim kist yok yumurta çatlamış dedi klomen rahim duvarının yeterince kalinlasmasina izin vermiyor gebelik olabilir de olmaya bilirde kan ver dedi 13,89 la öğrendim şimdi kimyasal olabilir boş gebelik olabilir bir hafta sonra gel dedi neyse bir hafta sonra değer 350 çıktı bir şey demek zor dedi kapadı bir hafta daha geçsin bakalım dedi bende 135 km yolu boşuna tekrar gitmeyelim diye 5 gün sonra kan verdim değer 5400 tamam kese görünür dedik gittik iki gün sonra doktor kese var bak surda bir takım parçalar görünüyor bebekmi değil mi tek bebek mi ikiz mi hiç bir yorum yapamam şuanda bir hafta sonra tekrar gel dedi 4 gün sonra kanamam oldu gittik tam 8+0 da kalp atışı gördüm tabi ki yaklaşık 3 haftam zehir oldu
inşallahh canmm inşallahhKizlar dün ateşim düştüğü ve bacaklarim agridigi icin cok umutsuzdum heralde erken regl olcam diyodum ama bugun hem ateşim tekrar yükseldi hem de ağrılarım geçti yine umutlandım. nolur dua edin bana 2 sene olcak, artık kavusayim bu ay bebisime
hem ovu testi hem ateş cnm. ikiside yumurtlama günümü belli etti zaten ağrı ve akıntı da olduAminn canım inşallah kavuşurz. Canım yumurtlama gününü ateş ölçmeylemii belirledin. Ben 13-21 gün aşırı denedim
cnm kafan öyle rahat olucaksa öyle yap tabi ama arada uğra gelismeleri bildirgünaydınlar güzel ve değerli anne adayları uzun olacak helal edin şimdiden hakkınızı :) bilen biliyor geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp düşük yapmıştım 4 haftalık vardı yoktu ama çok üzülmüştüm. şimdi 5 gün gecikmeyle bugün nihayet adetim geldi! insan adetinin gelmesinide beklermiş 4 gözle! üzülmüyorum artık önüme bakmak istiyorum bir an evvel batlara geri sayım başlasın istiyorum! buraya çok takılmıcam sizleri takip ettikce bende kafamı hep bebek odaklı yormuş olacağım bununda iyi olmadığını biliyorum. kızmayın herşey bebişler için. biz daha 3 aydır deniyoruz ama yaşımdan dolayı hemen olsun istiyorum 34üm ben yoksa farkındayım benden daha uzun süredir deneyen ve gebe kalamayan var ama dualarımda onlar var inanın yürekten söylüyorum bunu hepiniz çok hakediyorsunuz Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. O bilir zamanımızı hakkımızda hayırlısı
çok uzun yazdım :))Sabirsiz61 S selin_78 calamityjane TEKPRENSES
ShinSeGi G gul_unl AdAraS ve @hasretttt sizide merak ediyorum unutmuşsunuzdur beni belki ama inşallah almışlardır güzel haberleri diyorum hep.
unutmayın güneşimiz birgün doğacak hemde öyle bir doğacakki gözümüzü alacak ışıltısı. yazarım ama yinede arada tabiikii öptüm hepinizi
[/USER]
canım çok gecmıs olsun senı çok iyi anlıyorum.... bende bu ay çatlatma iğnesi oldum bu sabah test yaptım malesef negatif bende bir süre topikten uzaklaşacagım... dua etemekten başka çaremız yok... Rabbim bizede en tez zamanda nasip etsin inş ...günaydınlar güzel ve değerli anne adayları uzun olacak helal edin şimdiden hakkınızı :) bilen biliyor geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp düşük yapmıştım 4 haftalık vardı yoktu ama çok üzülmüştüm. şimdi 5 gün gecikmeyle bugün nihayet adetim geldi! insan adetinin gelmesinide beklermiş 4 gözle! üzülmüyorum artık önüme bakmak istiyorum bir an evvel batlara geri sayım başlasın istiyorum! buraya çok takılmıcam sizleri takip ettikce bende kafamı hep bebek odaklı yormuş olacağım bununda iyi olmadığını biliyorum. kızmayın herşey bebişler için. biz daha 3 aydır deniyoruz ama yaşımdan dolayı hemen olsun istiyorum 34üm ben yoksa farkındayım benden daha uzun süredir deneyen ve gebe kalamayan var ama dualarımda onlar var inanın yürekten söylüyorum bunu hepiniz çok hakediyorsunuz Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. O bilir zamanımızı hakkımızda hayırlısı
ShinSeGi G gul_unl AdAraS ve @hasretttt sizide merak ediyorum unutmuşsunuzdur beni belki ama inşallah almışlardır güzel haberleri diyorum hep.
unutmayın güneşimiz birgün doğacak hemde öyle bir doğacakki gözümüzü alacak ışıltısı. yazarım ama yinede arada tabiikii öptüm hepinizi
[/USER]
Bende oyle biliyorum 1500 uzeri karindan gorunuyor canimCanım karından görünmesi için 5000 üzeri olmalı 1500 üzeri ancak endo vajinal bakılabilir
Oldummmm geldi kirmizilar yeni bat 31 marten azindan ateşin doğru olduğunu görmüş olursun adet olursan. benim de bugün tekrar yükseldi bakalim sonu nolcak
Ben testle değil ama ağrı ve akıntıyla anladım dediğin gibi peki belirti var mı hiç akıntı falan. Bende hiç bişey yok gene umutsuzluk içindeyim dün akşam kasıklarım ağrudı bi doluluk falan vardı sabah kalktığmda geçmiştihem ovu testi hem ateş cnm. ikiside yumurtlama günümü belli etti zaten ağrı ve akıntı da oldu
Bence ver yukselgidini gorunce icin rahatlar daha huzurlu olursun surekli aklini kurcalayacaginaKan vermeye gitmek istiyorum cesaretim yok ne yapsam beklesem mi bir gün daha
e hayırlısı olsun cnm. neden geç adet olunuyor onu benim kafam almiyor hani yumurta catladiktan 14 gün sonra adet olunur diyolarOldummmm geldi kirmizilar yeni bat 31 mart
Canim hakkinda hayirlisi canin sikilirsa ugra arada ozletme kendini insallah guzel haberlerle donersin aramiza Rabbim gonlune gore versin tez zamanda inşallahgünaydınlar güzel ve değerli anne adayları uzun olacak helal edin şimdiden hakkınızı :) bilen biliyor geçen ay kimyasal gebelik yaşayıp düşük yapmıştım 4 haftalık vardı yoktu ama çok üzülmüştüm. şimdi 5 gün gecikmeyle bugün nihayet adetim geldi! insan adetinin gelmesinide beklermiş 4 gözle! üzülmüyorum artık önüme bakmak istiyorum bir an evvel batlara geri sayım başlasın istiyorum! buraya çok takılmıcam sizleri takip ettikce bende kafamı hep bebek odaklı yormuş olacağım bununda iyi olmadığını biliyorum. kızmayın herşey bebişler için. biz daha 3 aydır deniyoruz ama yaşımdan dolayı hemen olsun istiyorum 34üm ben yoksa farkındayım benden daha uzun süredir deneyen ve gebe kalamayan var ama dualarımda onlar var inanın yürekten söylüyorum bunu hepiniz çok hakediyorsunuz Allahım inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamilelikler ve doğumlar nasip eder. O bilir zamanımızı hakkımızda hayırlısı
[/USER]
Canım emin ol 1500 de karından görünmüyorBende oyle biliyorum 1500 uzeri karindan gorunuyor canim