- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.401
aslında ilk defa bu ay ciddi ciddi takıp ettım ama 5-6 aydır oluruna bırakmıştım. ovulasyon gününden bile haberim yoktu.Öyle oluyor tek farkı birinde kırmızı geliyor birinde bebiş inşallah senin bebistir kaç ay oldu deneyeli
Günü kaçırmadı isen olmuştur inşallah erken gebelik testleri var ondan olsaydı yapard in 10tl falan oluyoraslında ilk defa bu ay ciddi ciddi takıp ettım ama 5-6 aydır oluruna bırakmıştım. ovulasyon gününden bile haberim yoktu.
belki benGünaydın kızlar.
bakalım bugün mutlu haberi kim verecek
Sabirsiz61
aceresin sunflower Sanis69 Pembepanterr
Kızlar batlar gelmiş de geçiyor bile..test yapan çift çizgiyi gören varsa yazsın
Canım bende de bacak ağrısı çok oldu, gebelikten önce de seninki gibi sadece adette olurdu. Gebelik varsa sebebi kalsiyum eksikliği olabilir dediler gebelik gecirenler. Bolca yoğurt süt tüketmek lazım ama hazır olanı pek işe yaramıyorama krem de iyi fikir belki ben de aliriminsalllaaahh gerek kalmaz. bacaklarım kopcak gibi agriyor bazen adet olcagimda da böyle ağrır ama adet günü ağrır, kimyasal oldu ayda böyle 3-4 gun önce bacaklarim cok agrimisti. ya hamileyim ya erken adet olcam. hadi hayirlisi...
Bende ovulasyondan sonra hemen başladıhamilelik belirtileri en erken ne zaman başlar kızlar ?
Bende 3 gün kala hafif çıktıKizlar bat 4 evde test yapsan şimdi çikarmi sizce? Birde 11. Günde kan vermestim negatifti
Ben hala olmadım ama tekrar test yapmaya korkuyorum hem belkide erkendir bikaç gün beklim diyorumSabirsiz61
aceresin sunflower Sanis69 Pembepanterr
Kızlar batlar gelmiş de geçiyor bile..test yapan çift çizgiyi gören varsa yazsın
Günaydın canımGünaydın kızlar.
bakalım bugün mutlu haberi kim verecek
Bata 3 gün kala olan bu bacak agrisi once beni korkuttu açıkçası acaba erken mi regl olcam diye ama bacak ağrım gece geçti yerini hafif bi bel ağrısına bıraktı şimdi o da geçti ve adet olmadimCanım bende de bacak ağrısı çok oldu, gebelikten önce de seninki gibi sadece adette olurdu. Gebelik varsa sebebi kalsiyum eksikliği olabilir dediler gebelik gecirenler. Bolca yoğurt süt tüketmek lazım ama hazır olanı pek işe yaramıyor
bence ihtimal var çünkü ikinci cizgi bayagada koyu yaniihtimal var mı dersin ?
Canım benim de mantığım bat en az 1 hafta geçsin.hele ki benim gibi düzensizliği olanlar için ama insan merak ediyor bir yanda da.o zaman pazartesiye kadar olmazsan gidip kan verirsin.Ben hala olmadım ama tekrar test yapmaya korkuyorum hem belkide erkendir bikaç gün beklim diyorum
Aç tok fark etmez eğer bebişin göbüşündeyse bhcg yükselir hemen.kızlar hamilelik testi için kan verirken aç mı olmak gerekiyor ? tok karnına da verilebiliyor mu?
fark etmiyor cnm ama niyeyse bazi yerler illa aç gel diyormuşkızlar hamilelik testi için kan verirken aç mı olmak gerekiyor ? tok karnına da verilebiliyor mu?
Ayyy hadi inşallah.inşallah bebişin annesine tutunmuştur.belki ben