Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Sevgili hamişler. Vajina mukoza renk değişikliği nasıl oluyor . Nasıl bir renk oluyor . Şimdi en iyi siz bilirsiniz
Ya ben çok vajinal muayene gördüm ama kendi vajen mukozam nasıldır hiç bilmiyorum hiç kontrol etmedim bu kadar ayrıntıyı düşünmek çok mantıklı gelmiyor bana hatta ben parmağımla baktım kendimi kontrol ettim gibi yazanlar olmuş kimdi hatırlamıyorum ama gerçekten hayret verici benim için sağlık çalışanı olmama rağmen kendime hiç bir şekilde böyle şeyleri denemem herhalde hatta vajinal fitili bile aman aman ittirmiyordum ben ileri doğru bana garip geliyor zaten fitili de 1 tane kullanıp bırakmıştım

kızlar alıntı yaptım. evet benım de ilk tepkim yanlış olur bu diyeydi ama sonucta özenli olunursa ve temiz olunursa bencede zararlı değil.

ALINTIDIR :
(kızlar bunu denemekten bişey olmaz tabi elinizi iyice yıkayın.benimde kardeşim öyle anladı sonra sağlık ocağına gitti ve hamile.annemde öyle anlarmış.normalde rahim ağzı biraz serttir.hamile ounca yumuşacık oluyor ve balon gibi şiş oluyor.rahmin ağız kısmı elinize gelir normalde ama hamileysen arkaya doğru dönüyor.yani anlıycanız elinizi sokunca balon gibi bir şişlik varsa hamilesiniz demektir)

cennetgozlu, 21 Ağustos 2011

test yaptım sabah negatif çok akıntı var sabah tekrar yapıcam bakalım 6 mart bat çok mu erken yada olsa çıkarmıydı bilemedim

3 gün önce bazılarında çıkabılıyor bazıları için çok erken. genelleme yaparsak erken tabı benımde 4 gün var ben de yapmamak için kendimi tutmaya çalışıyorum. üstelik ben bir de ertesi gün hapı aldım eşime kızıpama geç aldığım için hala umut var içimde bakalım diyorum

kızlar sabredin ben bu ay hergün yapsammı diyodum her çıkmadıgında moral sıfırlanıyodu geneldede bebekleriniz varsa daha 3.5 haftalık falan e bide gec döllenme ihtimalini düşünürsek erken yani bu ayı delirmek üzere atlatan ben den tavsiye bat günü yapın ...

canım sıkıldı bile. çıkmayacağını biliyordum ama gene de canım sıkıldı. yapmak için erkendi çünkü belirtim yok benim şüphelenmem için mutlaka kasıklarımda batma olmalı o zaman iananabilirim

uyuyamadım hala oturuyorum çokta uykum var ama bir şey kaç gündür hayır uyuma öylece otur diyor sanki

kızlar testi yaptım 5- dk sonra baktıgımda hiç bir şey yoktu. 10 dk sonra tekrar baktım hatta resmini çektim gene bir şey yoktu yanıma koydum. 1 saat gıbı bır zaman sonra uyumak için kalkıyordum birden çift çizgi dikkatımı cektı. bıldıgımıze göre ilk 5 dk gecerli testlerde öyle yazıyor. siz ne diyorsunuz. şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…