- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.341
Haklisin canim benimde yok o yuzden yazdigo verdigi şeyleri ustune basa basa sorgulayarak aliyorum bu doktorumada guveniyorum isinin ehli cok iyi referanslarla gitmeye basladimDoktorlara sonsuz guven sahibi degilim yinede seni bilgilendirmek istedim kullanip kullanmamak senin tercihin tatlim
Heyecanla bekliyorumCanim 5 gun once kan verdim esim kimyasaldan sonra istemiyor kan vermemi cok deldiler kollarimi gordu halimi testte pozitif cikmasa yine verdirtmezdi yani. ben yarin olurum diyorum olduya ihtimal olmazsam anca yarin aksam yalnizda gidemiom hastaneye ters yerde esime mecburum :))
Canim bugun 3 te yaptim naaaaa boleeee gocaman tek cizgiydi gozum cikti resmen bekliom ole tirs tirs
Acaba kist falanmi oldu bende sasirdim ay bebis yoksada biran oncede olayim ya calismalara baslayalim erkendenkan ver bide hayır hıc gecikmezdi demiştin o yuzden dedim kuzum
Erkendeeeeeen e hadi iyi geceler mademKizceler ben kendimi iyi hissetmiyorum bu sebeple perdeleri erken cekiciiim hepinize bol yumlu bol bol bebisli geceler diliyorum
Beklemedeyiz kuzum bat 5 MartSelam kizlar. Son durumlar nelerdir acaba? Bende yarin itibariyle bata kaldi 7 gun. Halasi gelenler beklemede olanlar kimler var? Hamislerimiz nasillar?
pek iyi bir yöntem değil gibi beklemek bile bundan daha iyi bu tehlikeli mikrop kapılabıırVay vay vayy nekadan cahilmişim ben
O nu suraya koy sogan bile koyanlr varmis gece yatrken koyuyrkrmis eger agiza koku gelirse hamile degilmmsn gelmezse hamilesin tuplerin kitali acik oldugunu da bu yolla anliyrlrmispek iyi bir yöntem değil gibi beklemek bile bundan daha iyi bu tehlikeli mikrop kapılabıır
Biraz yagda dokup kavursunlar madem tobe tobe harbi iyice usuttu milletO nu suraya koy sogan bile koyanlr varmis gece yatrken koyuyrkrmis eger agiza koku gelirse hamile degilmmsn gelmezse hamilesin tuplerin kitali acik oldugunu da bu yolla anliyrlrmis
Ayyy canim bnim gece gece guldurdun rabbimde tez zamnda senin yuzunu guldururr insllh hadi bklm gecen ii olsunBiraz yagda dokup kavursunlar madem tobe tobe harbi iyice usuttu millet
onu eski mısırlılar yapıyormuş hala yapan yoktur heraldeO nu suraya koy sogan bile koyanlr varmis gece yatrken koyuyrkrmis eger agiza koku gelirse hamile degilmmsn gelmezse hamilesin tuplerin kitali acik oldugunu da bu yolla anliyrlrmis
Biliyrm canim ama yapan okumustum bayagi da tepki almisti koni sahibiydi sonra hic yazmamisti iyi htrliyrmonu eski mısırlılar yapıyormuş hala yapan yoktur heralde
test pozitif mi çıktı ?Heyecanla bekliyorum)
canım idrar testi mi yaptın ? pozitif mi çıktı ben mi yanlış okudum ?Erkendeeeeeen e hadi iyi geceler madem