- 28 Şubat 2016
- 2.196
- 7.764
- 45
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.321
Yok canim ya ben onu hamiskende degilkende uyguladim degisen hic bisey yok hamileykende dolu degilkende dolu tek anlayabilecegimiz sey eger adet olacaksak vajina agzinin kapali olmasi hamileyken parmak daha rahat dolaniyor icerde :)))))Evet dogruluk payi var 10 gun cok erken ama adete yakin rahim asagiya iniyor eger gebelik vars bu gerceklesmiyor parmakla kontrolde sonsuz bosluk gibi hiseye degemiyorsaniz yada ucta baon seklinde puruszsuzde gebelikten soz ediliyor ama elinize geliyor ve sertse adet demek oluyor
Evet dogruluk payi var 10 gun cok erken ama adete yakin rahim asagiya iniyor eger gebelik vars bu gerceklesmiyor parmakla kontrolde sonsuz bosluk gibi hiseye degemiyorsaniz yada ucta baon seklinde puruszsuzde gebelikten soz ediliyor ama elinize geliyor ve sertse adet demek oluyor
doktordaki rahatlığa bak yaaa ! benim bi doktorum vardi beta hcg 10 çıktı kadin bana bu çok kiymetli bi gebelik çok dikkat et filan demiştibugün endokrine gittim ama adam resmen 36 çok küçük bir değer belki hamile bile dwğilsindir dedi ben adamın ağzına tıktım lafı hayır ben iki gebeliğimide çok daha düşük değerlerle öğrendim pko var bendeadam bu hemşire manyak en iyisi uğraşmıyım onunla dedi herhalde ve peki o zaman sen öyle diyorsan ben hamileymişsin gibi ilaç yazmak zorundayım dedi
hiç bir bilgim yok ama hoşgeldin
Ayy hepten usuttuk kafayi adamda hakli yani. Ama gebeligi kadinlardan once farkeden erkekler var bu sekilde :))
çok iyi yaaacanım ben üroloğumuza sorabilirim aslında o bu konuda çok bilgili bakalım fırsatını bulursam o da bana manyak muamelesi yapmazsa sorarım hoş geçen ay bana ...hemşire hanım bu kadar takma bu gebeliği senin şimdiki yaşında ben daha ilk bebeğe bile karar vermemiştim hatta daha yeni evliydik bak senin kocaman kzın var hastanede ünlü oldum
Benim istenmeyen batim.elimde patado ne gelen var ne giden ayyyy catlicamİSTENMEYEN BATINA AZ GÜNÜ KALANLAR NAPIYONUZ VAR MI Bİ DURUM?
Benim istenmeyen batim.elimde patado ne gelen var ne giden ayyyy catlicam
Kaygisiz kocanin kaygisiz karisi olmus bu gii wayy anam benim battan 2 gun gecicek solugu dohturda alirim oturmus cipis kuturdetiyoBenim istenmeyen batim.elimde patado ne gelen var ne giden ayyyy catlicam
cnm pcolu değilim ama aşılama için 2 ay gonal f kullandim en düşük dozda bile hemen yumisleri büyütüp erkenden catlatti ama malesef bebek olmadiselam kızlar.aranızda pko olan ve adet olamayanlar varsa yazın lutfeeeennnnn(((
bırde puregon veya gonalf ıgneyle asılama olup hamıle kalan pkolu arkadaslar yazarsa cok sevınırım....
bence sen tekrar kana baktir biBenim istenmeyen batim.elimde patado ne gelen var ne giden ayyyy catlicam
Gyno fitil icinmi diyor bunu bende doktoruma sordum vitamin gibi dusun bunu ilac saymiyoruz o yuzden cekinmeden kullan dedi sonucta yumurta takibine gidiyorum hamile kalmaya çalıştığımı biliyor tutup bana oyle birseydr vermez herhade ki ozellikle sordum.Ilacin kullanimini okudum netten kullanim esnasinda dogum kontrol yontemleri uygulanmali diyo olasi gebelik olusumunda embriyo yapisini yada dna ozelliklerini yitirmemesi icin mi diyo bunu acaba?
Bende ovulasyon belirtilerim hic bitmedi yani hemen basladi diyebilirim gecmeyen kasik ve karin agrim vardi.hamilelik belirtileri en erken ne zaman başlar kızlar ?
Gyno fitil icinmi diyor bunu bende doktoruma sordum vitamin gibi dusun bunu ilac saymiyoruz o yuzden cekinmeden kullan dedi sonucta yumurta takibine gidiyorum hamile kalmaya çalıştığımı biliyor tutup bana oyle birseydr vermez herhade ki ozellikle sordum.
Canim bugun 3 te yaptim naaaaa boleeee gocaman tek cizgiydi gozum cikti resmen bekliom ole tirs tirsdun seline gaz verdin bak ne ii oldu canım git bi gebelik testi yap ya ne duruyosun zaten olmazsada dıger ay olcak inanıyorum buna hadi bugunde seni bekliyoruz sonucunu dun içime doğmuştu bak hamiş çıktı sende git yap laf dinle yoksa geliyo terlikkkkkk :)
Canim dr um bilhassa kullan dedi biz tup bebek tedavisinde bunu kullaniyoruz zaten hicbir sakincasi yok sperme dedi o yuzden rahatim :)Hamilelik
hacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.
Çocuk doğurma potansiyeli olan kadınlann tedavi süresince etkili doğum kontrol yöntemi kullanmalan önerilir. ESTRIOL® ün hamile kadmlarda kullanımma ilişkin yeterli veri mevcut değildir. Hamilelik döneminde kullanılmamalıdır.
Idrar testinde cikmiyo hemen, daha geç cikiyo biliyorsun.Canim bugun 3 te yaptim naaaaa boleeee gocaman tek cizgiydi gozum cikti resmen bekliom ole tirs tirs
Canim 5 gun once kan verdim esim kimyasaldan sonra istemiyor kan vermemi cok deldiler kollarimi gordu halimi testte pozitif cikmasa yine verdirtmezdi yani. ben yarin olurum diyorum olduya ihtimal olmazsam anca yarin aksam yalnizda gidemiom hastaneye ters yerde esime mecburum :))Idrar testinde cikmiyo hemen, daha geç cikiyo biliyorsun.