Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Evet dogruluk payi var 10 gun cok erken ama adete yakin rahim asagiya iniyor eger gebelik vars bu gerceklesmiyor parmakla kontrolde sonsuz bosluk gibi hiseye degemiyorsaniz yada ucta baon seklinde puruszsuzde gebelikten soz ediliyor ama elinize geliyor ve sertse adet demek oluyor
Yok canim ya ben onu hamiskende degilkende uyguladim degisen hic bisey yok hamileykende dolu degilkende dolu tek anlayabilecegimiz sey eger adet olacaksak vajina agzinin kapali olmasi hamileyken parmak daha rahat dolaniyor icerde :)))))

Evet dogruluk payi var 10 gun cok erken ama adete yakin rahim asagiya iniyor eger gebelik vars bu gerceklesmiyor parmakla kontrolde sonsuz bosluk gibi hiseye degemiyorsaniz yada ucta baon seklinde puruszsuzde gebelikten soz ediliyor ama elinize geliyor ve sertse adet demek oluyor
:110::110::KK57::KK57:

bugün endokrine gittim ama adam resmen 36 çok küçük bir değer belki hamile bile dwğilsindir dedi ben adamın ağzına tıktım lafı hayır ben iki gebeliğimide çok daha düşük değerlerle öğrendim pko var bende :KK47: adam bu hemşire manyak en iyisi uğraşmıyım onunla dedi herhalde ve peki o zaman sen öyle diyorsan ben hamileymişsin gibi ilaç yazmak zorundayım dedi :KK53:
doktordaki rahatlığa bak yaaa ! benim bi doktorum vardi beta hcg 10 çıktı kadin bana bu çok kiymetli bi gebelik çok dikkat et filan demişti:KK70:

canım ben üroloğumuza sorabilirim aslında o bu konuda çok bilgili bakalım fırsatını bulursam o da bana manyak muamelesi yapmazsa sorarım hoş geçen ay bana ...hemşire hanım bu kadar takma bu gebeliği senin şimdiki yaşında ben daha ilk bebeğe bile karar vermemiştim hatta daha yeni evliydik bak senin kocaman kzın var hastanede ünlü oldum :KK45::KK70::KK70::KK70:
çok iyi yaaa :KK70: bakalim ürolog ne dicek. dersin biz bi deney grubu oluşturduk adete az kala ovu testi yaptik cogunun pozitif yeni bi tez yazicaz da dersin :KK70:

Benim istenmeyen batim.elimde patado ne gelen var ne giden ayyyy catlicam

dun seline gaz verdin bak ne ii oldu canım git bi gebelik testi yap ya ne duruyosun zaten olmazsada dıger ay olcak inanıyorum buna hadi bugunde seni bekliyoruz sonucunu dun içime doğmuştu bak hamiş çıktı sende git yap laf dinle yoksa geliyo terlikkkkkk :)

selam kızlar.aranızda pko olan ve adet olamayanlar varsa yazın lutfeeeennnnn :KK43:(((

bırde puregon veya gonalf ıgneyle asılama olup hamıle kalan pkolu arkadaslar yazarsa cok sevınırım....:KK54:
cnm pcolu değilim ama aşılama için 2 ay gonal f kullandim en düşük dozda bile hemen yumisleri büyütüp erkenden catlatti ama malesef bebek olmadi :KK43: sanirim bizde dollenmeden sonra bi sorun oluyo :KK43:

Ilacin kullanimini okudum netten kullanim esnasinda dogum kontrol yontemleri uygulanmali diyo olasi gebelik olusumunda embriyo yapisini yada dna ozelliklerini yitirmemesi icin mi diyo bunu acaba?
Gyno fitil icinmi diyor bunu bende doktoruma sordum vitamin gibi dusun bunu ilac saymiyoruz o yuzden cekinmeden kullan dedi sonucta yumurta takibine gidiyorum hamile kalmaya çalıştığımı biliyor tutup bana oyle birseydr vermez herhade ki ozellikle sordum.

Gyno fitil icinmi diyor bunu bende doktoruma sordum vitamin gibi dusun bunu ilac saymiyoruz o yuzden cekinmeden kullan dedi sonucta yumurta takibine gidiyorum hamile kalmaya çalıştığımı biliyor tutup bana oyle birseydr vermez herhade ki ozellikle sordum.

Hamilelik
hacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Çocuk doğurma potansiyeli olan kadınlann tedavi süresince etkili doğum kontrol yöntemi kullanmalan önerilir. ESTRIOL® ün hamile kadmlarda kullanımma ilişkin yeterli veri mevcut değildir. Hamilelik döneminde kullanılmamalıdır.

dun seline gaz verdin bak ne ii oldu canım git bi gebelik testi yap ya ne duruyosun zaten olmazsada dıger ay olcak inanıyorum buna hadi bugunde seni bekliyoruz sonucunu dun içime doğmuştu bak hamiş çıktı sende git yap laf dinle yoksa geliyo terlikkkkkk :)
Canim bugun 3 te yaptim naaaaa boleeee gocaman tek cizgiydi gozum cikti resmen bekliom ole tirs tirs

Hamilelik
hacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.

Çocuk doğurma potansiyeli olan kadınlann tedavi süresince etkili doğum kontrol yöntemi kullanmalan önerilir. ESTRIOL® ün hamile kadmlarda kullanımma ilişkin yeterli veri mevcut değildir. Hamilelik döneminde kullanılmamalıdır.
Canim dr um bilhassa kullan dedi biz tup bebek tedavisinde bunu kullaniyoruz zaten hicbir sakincasi yok sperme dedi o yuzden rahatim :)

Idrar testinde cikmiyo hemen, daha geç cikiyo biliyorsun.
Canim 5 gun once kan verdim esim kimyasaldan sonra istemiyor kan vermemi cok deldiler kollarimi gordu halimi testte pozitif cikmasa yine verdirtmezdi yani. ben yarin olurum diyorum olduya ihtimal olmazsam anca yarin aksam yalnizda gidemiom hastaneye ters yerde esime mecburum :))

X