- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.281
İSTENMEYEN BATINA AZ GÜNÜ KALANLAR NAPIYONUZ VAR MI Bİ DURUM?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün endokrine gittim ama adam resmen 36 çok küçük bir değer belki hamile bile dwğilsindir dedi ben adamın ağzına tıktım lafı hayır ben iki gebeliğimide çok daha düşük değerlerle öğrendim pko var bende adam bu hemşire manyak en iyisi uğraşmıyım onunla dedi herhalde ve peki o zaman sen öyle diyorsan ben hamileymişsin gibi ilaç yazmak zorundayım dedidoktora gidersen sana zahnet bi sorar misin bilimsel olarak da gerceklik payi var mi bu olayin gebelikted e lh artiyor mu diye
o değilde korkuyorum doktor olacağız sonundakalanini canın sıkıldıkça yaparsin bak bakalim hamilelerin lh i yüksek mi
canım ben üroloğumuza sorabilirim aslında o bu konuda çok bilgili bakalım fırsatını bulursam o da bana manyak muamelesi yapmazsa sorarım hoş geçen ay bana ...hemşire hanım bu kadar takma bu gebeliği senin şimdiki yaşında ben daha ilk bebeğe bile karar vermemiştim hatta daha yeni evliydik bak senin kocaman kzın var hastanede ünlü oldumdoktora gidersen sana zahnet bi sorar misin bilimsel olarak da gerceklik payi var mi bu olayin gebelikted e lh artiyor mu diye
Bazen öyle laflar ediyo ki bazı doktorlar Moral bozuklugundan bile düşüyor olabilir bebeklerimiz dengesizlerbugün endokrine gittim ama adam resmen 36 çok küçük bir değer belki hamile bile dwğilsindir dedi ben adamın ağzına tıktım lafı hayır ben iki gebeliğimide çok daha düşük değerlerle öğrendim pko var bende adam bu hemşire manyak en iyisi uğraşmıyım onunla dedi herhalde ve peki o zaman sen öyle diyorsan ben hamileymişsin gibi ilaç yazmak zorundayım dedi
benim 5 gün var 7 martİSTENMEYEN BATINA AZ GÜNÜ KALANLAR NAPIYONUZ VAR MI Bİ DURUM?
benim bu değer konusunda içim çok rahat da ben tekrar kalbi durursa diye endişe içersindeyim yoksa ben zaten kendimi biliyorum, kızımda bu konular yüzünden öyle çok ağaldım ki diğer gebelikelr için unutulmaz tecrübe olduBazen öyle laflar ediyo ki bazı doktorlar Moral bozuklugundan bile düşüyor olabilir bebeklerimiz dengesizler
Ovulasyon testi yap canım bi de ona bakalım sonra belki git kan ver deriz daha 3 gun var hcg de çıkmaması normal varsa bileMesajlarınızı okudum.valla bi alemsiniz :))) batım 5 mart yumurtlama olduğunu düşündüğüm günüm 22 şubat.. meraklandım hcg testi yaptım tek çizgiyi yedim .
ışığa kaldırıyom yere indiriyom evde her ışıkta dolaştım ikinci çİZginin yeri bile yok .sanırımm ben bu ay boşum.
İçimdeki bi ses de yok canııım baksana ikinci çizginin yeri bile yok bu test yanlış sen hamilesin diyo
endişe sana ve bebege olumsuz yansıyacaktır endişelenmemeli ve bağzı şeyleri akışına bırakmak zorundayız. rahatlabenim bu değer konusunda içim çok rahat da ben tekrar kalbi durursa diye endişe içersindeyim yoksa ben zaten kendimi biliyorum, kızımda bu konular yüzünden öyle çok ağaldım ki diğer gebelikelr için unutulmaz tecrübe oldu
benimle aynı benimde ovulasyon 22 ydi batım 5 mart diye düşündüm ama ovulasyonda 14 gun sonra hesaplanmalıymıs o yüzden 7 mart diyorum ama 5 ya da 7 tam bilemedim adetlerım düzensiz çünküMesajlarınızı okudum.valla bi alemsiniz :))) batım 5 mart yumurtlama olduğunu düşündüğüm günüm 22 şubat.. meraklandım hcg testi yaptım tek çizgiyi yedim .
ışığa kaldırıyom yere indiriyom evde her ışıkta dolaştım ikinci çİZginin yeri bile yok .sanırımm ben bu ay boşum.
İçimdeki bi ses de yok canııım baksana ikinci çizginin yeri bile yok bu test yanlış sen hamilesin diyo
Mesajınızı okuyunca bişiler yazmak istedim haddim olmayarak..sizin gibi olan tüm kk hatunları için sözlerim..benim bu değer konusunda içim çok rahat da ben tekrar kalbi durursa diye endişe içersindeyim yoksa ben zaten kendimi biliyorum, kızımda bu konular yüzünden öyle çok ağaldım ki diğer gebelikelr için unutulmaz tecrübe oldu
canım daha 3 gün var görünmeyedebilir testte hatta çoğunlukla görünmez kanda ancak bu sürede belli olurMesajlarınızı okudum.valla bi alemsiniz :))) batım 5 mart yumurtlama olduğunu düşündüğüm günüm 22 şubat.. meraklandım hcg testi yaptım tek çizgiyi yedim .
Vay vay vayy nekadan cahilmişim benDaha şimdi onunla ilgili bi başlık okuyodum millet 10 gün önce parmakla rahimlerini kontrol edip hamile olduklarını öğreniyormuş rahim yumuşak balon gibiyse hamile sert pürüzlü ise değil demekmiş ve eskiden köylerde falan kadınlar böyle gebelik testi yapıyormuş
benimle aynı benimde ovulasyon 22 ydi batım 5 mart diye düşündüm ama ovulasyonda 14 gun sonra hesaplanmalıymıs o yüzden 7 mart diyorum ama 5 ya da 7 tam bilemedim adetlerım düzensiz çünkü
bir ovu daha yap bakalım çift çizgi silinmiş mi benim eser bile yok 2. çizgiden
inan çok doğru söylediklerin estafurullah ne haddi aşması bribirimiz iyi yönde etkilemeye çalışmak çok iyi bir şey. ben hastalarımı dinlemeyi çok severim gece özellikle orta yaş ve üstü olanlar resmen dökülür zaten inan onları dinleyince yazıklar olsun bir 10 haftalık kalbi durdu diye bebeğinin neler yaşadın diye ne dertler var ALLAH beterinden saklasın inşallah bundan sonra herşey iyi olsun derdim aslında sadece tedbir almak ama fazla mı düşünüyorum bilmioyrmMesajınızı okuyunca bişiler yazmak istedim haddim olmayarak..sizin gibi olan tüm kk hatunları için sözlerim..
Geçen sene de bana rabbim içime bi mucize vermişti.
mucizeyle beraber kaygılar aldı başını gitti.
değer yükselecek mi .
kalbi atacak mı
kilo alacak mı.ikili test üçlü test bebeğim engelli olur mu.daha binlercesi..böyle korkarken bana çok sevdiğim bi teyze
Allah sana emanet olarak bi yavru yükledi ,bu düşündüğün herşey çok normal ama bunlar şeytanın vesvesesi.sen biirini düşündükçe o arkadan 10 tane hazırlar aklına sokar.bunun hiiiç sonu yoktur..senin strese girmeden emaneti sahibine emanet etmem lazım dedi..
gerçekten de düşününce ve yapınca omuzlarımdan yük indi.sizde öyle yapın nacizane tavsiyem..
Mercimeğinizi sahibine emanet edin sadece dua edin gerisini boşverin .stres ten uzak oldukça minişiniz de size tutunur inşallah .
Haddimi aştıysam kusura bakmayın
hayır tatlım Allah korusun öyle demek istemedim bu doğsun birdahaki bebişde kullanırsın demek istediminşallah kuzum benle kalır bu sefer kucağıma gelir de ben onları çöpe atsam da olur
Belki de canım olabilircanım daha 3 gün var görünmeyedebilir testte hatta çoğunlukla görünmez kanda ancak bu sürede belli olur
benim bat 7 mart ama bir ey olsa şu ana kadar vucudum sinyal verirdi hiç bir şey farklı değil yine de olabilir mi ihtimal var mı kızlar?benim 5 gün var 7 mart
geç döllenmede adet olmasanda hemen belli olmayabiliyormusBelki de canım olabilir
kızım dayken adetim 4 gün geçince çok silik çıkmıştı belki de daha erken bilmiyorum