Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

hayır tatlım Allah korusun öyle demek istemedim bu doğsun birdahaki bebişde kullanırsın demek istedim :KK200:
yoo senin demek istediğini anladım hayatım benim zaten bir kzım var ve bir de kalbi 10 haftalıkken durmuş bebeğim oldu Allah nasip ederde bunu kucağıma alırsam belki sonrasında bir üçüncüyü düşünmem diye öyle cevap verdim senin demek istediğin şeyi anladım merak etme canım benim :KK60:

inan çok doğru söylediklerin estafurullah ne haddi aşması bribirimiz iyi yönde etkilemeye çalışmak çok iyi bir şey. ben hastalarımı dinlemeyi çok severim gece özellikle orta yaş ve üstü olanlar resmen dökülür zaten inan onları dinleyince yazıklar olsun bir 10 haftalık kalbi durdu diye bebeğinin neler yaşadın diye ne dertler var ALLAH beterinden saklasın inşallah bundan sonra herşey iyi olsun derdim aslında sadece tedbir almak ama fazla mı düşünüyorum bilmioyrm
Heyecanla insan hepsini düşünüyo en iyisini yapmak için sizi anlıyorum çünkü bende öyleydim ama işte biz ne kadar düşünsek o kadar stres :) yenileri aklınıza geldikçe kendinize engel olun dua edin gerisine rabbim ayarlar inşallah :)

Ben artik dayanamadim bu ay yumos icin gittigimde soyledim vajinanin flora dengesini saglamasi icin 12 li fitil verdi gynoflor diye birde estriol kremi verdi ihtiyac oldukça kullan dedi normal yumurtlama dönemindeki akiskan sivinin gorevini görüyor bu sayede spermler kolayca yumosa tasinabiliyor benim yumurtlama doneminde bile pek akintim olmadigi icin bildiginiz ilac gibi geldi :KK49::KK49:
Ilacin kullanimini okudum netten kullanim esnasinda dogum kontrol yontemleri uygulanmali diyo olasi gebelik olusumunda embriyo yapisini yada dna ozelliklerini yitirmemesi icin mi diyo bunu acaba?

benim bu değer konusunda içim çok rahat da ben tekrar kalbi durursa diye endişe içersindeyim yoksa ben zaten kendimi biliyorum, kızımda bu konular yüzünden öyle çok ağaldım ki diğer gebelikelr için unutulmaz tecrübe oldu
Canım bir şey sorcaktım. Bugün benim 21. Günüm bugün rahimin olduğu yerde bi ağrı giriyo ayaktayken daha çok hissediyorm ama bu kısa bir zaman sürüyo. Ama orda bi dolgunluk hissediyorm sanki böle adet olcak gibi sizde de var mı bu nedir sizce

Canım bir şey sorcaktım. Bugün benim 21. Günüm bugün rahimin olduğu yerde bi ağrı giriyo ayaktayken daha çok hissediyorm ama bu kısa bir zaman sürüyo. Ama orda bi dolgunluk hissediyorm sanki böle adet olcak gibi sizde de var mı bu nedir sizce
batmalar mı var derin ve aniden girip çıkan sancılar mı ? bir anda bagırmana bıle neden oluyorsa güzel bir belirti demek

selam kızlar.aranızda pko olan ve adet olamayanlar varsa yazın lutfeeeennnnn :KK43:(((

bırde puregon veya gonalf ıgneyle asılama olup hamıle kalan pkolu arkadaslar yazarsa cok sevınırım....:KK54:

• Beğen
Reactions: iiz
Daha şimdi onunla ilgili bi başlık okuyodum millet 10 gün önce parmakla rahimlerini kontrol edip hamile olduklarını öğreniyormuş rahim yumuşak balon gibiyse hamile sert pürüzlü ise değil demekmiş ve eskiden köylerde falan kadınlar böyle gebelik testi yapıyormuş
Evet dogruluk payi var 10 gun cok erken ama adete yakin rahim asagiya iniyor eger gebelik vars bu gerceklesmiyor parmakla kontrolde sonsuz bosluk gibi hiseye degemiyorsaniz yada ucta baon seklinde puruszsuzde gebelikten soz ediliyor ama elinize geliyor ve sertse adet demek oluyor

X