Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Ben artik dayanamadim bu ay yumos icin gittigimde soyledim vajinanin flora dengesini saglamasi icin 12 li fitil verdi gynoflor diye birde estriol kremi verdi ihtiyac oldukça kullan dedi normal yumurtlama dönemindeki akiskan sivinin gorevini görüyor bu sayede spermler kolayca yumosa tasinabiliyor benim yumurtlama doneminde bile pek akintim olmadigi icin bildiginiz ilac gibi geldi :KK49::KK49:
burdan şunu anlıyorum ki öyle evde kendi kendimize acaba öylemi böylemiyle olmuyor illa kadın doğuma gitmeliyiz ve her şeyi etralıca anlamalıymışız

Sen adama östrojen banyosu yaptirmissin resmen :rolleyes:
ama krem de iyi fikir belki ben de alirim :KK66: insalllaaahh gerek kalmaz. bacaklarım kopcak gibi agriyor bazen adet olcagimda da böyle ağrır ama adet günü ağrır, kimyasal oldu ayda böyle 3-4 gun önce bacaklarim cok agrimisti. ya hamileyim ya erken adet olcam. hadi hayirlisi...

:) adama da haksız diyemeyiz ultrasonu geçtik ovulasyonları bile zırt pırt yapıyoruz neymiş içimiz rahat etsin :) olmadı senin koca eve bir doktor alsın bir oda verirsiniz gerektikçe burnunun dibinde olur
Benimki az once netten x siteden sipariş veriyodu senin varmi gececegin birsey dedi, dedim yoooo. O isedigin seylerden almiycakmisin dedi :KK69::KK70: adamlarida yoldan cikarttik ya laa:KK28:

:) adama da haksız diyemeyiz ultrasonu geçtik ovulasyonları bile zırt pırt yapıyoruz neymiş içimiz rahat etsin :) olmadı senin koca eve bir doktor alsın bir oda verirsiniz gerektikçe burnunun dibinde olur
Öyle bişey olsa ben doktor da begenmem filancanin evinde daha iyi doktor varmış bak o hamile derim:KK62:

Ben gitti gidiyordan aldim n11 den alanLarda var eczanedekiler cok pahali benimkinin markasi surelab. Labquick de kullananlar var siparisin ertesi gunu elime gecti korkma sana hersekilde yardimci olunur burda
Kaç tane almam lazım şimdi baktım da bir sürü değişik çeşit var yok kaset tipi şerit tipi dijital falan hangisi güvenilir ve kaç tane almak lazım ?

Kaç tane almam lazım şimdi baktım da bir sürü değişik çeşit var yok kaset tipi şerit tipi dijital falan hangisi güvenilir ve kaç tane almak lazım ?
Surelab yada labaquick alabilirsin dijitaller cok pahali gerek yok kaset tipi olanlarda alabilirsin. Ihtiyacin kadar hesapla 30 lu yada 40 li olabilir

biz laboquick almıştık 30 luk kaset tipi. 6 tanede gebelik testi veriyor onlar dandik gerçi ama sonucu gösteriyor hamileliğimi bilmişti geçen ay. tavsiye edebilirim yine aynısından sipariş edeceğiz bizde. 25 TLmi neydi

X