- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.261
Daha şimdi onunla ilgili bi başlık okuyodum millet 10 gün önce parmakla rahimlerini kontrol edip hamile olduklarını öğreniyormuş rahim yumuşak balon gibiyse hamile sert pürüzlü ise değil demekmiş ve eskiden köylerde falan kadınlar böyle gebelik testi yapıyormuşVajinal yumuşaklık belirtimidir? Eşim söyledi ben farketmedim
Niye spermi doktormu dokuyo saga sola derse ne dicen
bol bol su içHer yerim ağrıyor, cok pis gribe yakalandım
Daha şimdi onunla ilgili bi başlık okuyodum millet 10 gün önce parmakla rahimlerini kontrol edip hamile olduklarını öğreniyormuş rahim yumuşak balon gibiyse hamile sert pürüzlü ise değil demekmiş ve eskiden köylerde falan kadınlar böyle gebelik testi yapıyormuş
Bende sordum eşime nasıldı yumuşak mi sert mi diye bi güzel azarladı sanane diye sanki onun rahmi töbe yareppiiimEvet canım bende bir göz gezdirdim ama öyle parmak falan Uğraşamam amannn oda eksik kalsınama eşim ısrarla niye böyle falan deyince bende kaldım öyle
biz laboquick almıştık 30 luk kaset tipi. 6 tanede gebelik testi veriyor onlar dandik gerçi ama sonucu gösteriyor hamileliğimi bilmişti geçen ay. tavsiye edebilirim yine aynısından sipariş edeceğiz bizde. 25 TLmi neydi
ben kaset tipi kullandım. dijital pahalı galibaKaç tane almam lazım şimdi baktım da bir sürü değişik çeşit var yok kaset tipi şerit tipi dijital falan hangisi güvenilir ve kaç tane almak lazım ?
kayganlıktan bahsediyorsun galiba bence evet ama sadece yorum yaptım bilmiyorum yaniVajinal yumuşaklık belirtimidir? Eşim söyledi ben farketmedim
oda iyimiş :) yani internetden almak gerek eczaneler hakkaten kazık dayanmıyorda zatenben 30 ovulasyon +10 gebelik 29 tl aldım gittigdyr sitesinde markası ovula çok memnun kaldım ben
Bende sordum eşime nasıldı yumuşak mi sert mi diye bi güzel azarladı sanane diye sanki onun rahmi töbe yareppiiim
ben 46 tane ovulasyon testi 23 gebelik testini 50 tl ye aldım gebelik testleri bitti ovulasyon testleri 20 tane elimde patladı :)oda iyimiş :) yani internetden almak gerek eczaneler hakkaten kazık dayanmıyorda zaten
kalanini canın sıkıldıkça yaparsinben 46 tane ovulasyon testi 23 gebelik testini 50 tl ye aldım gebelik testleri bitti ovulasyon testleri 20 tane elimde patladı :)
birdahakine saklarsın canım :)))ben 46 tane ovulasyon testi 23 gebelik testini 50 tl ye aldım gebelik testleri bitti ovulasyon testleri 20 tane elimde patladı :)
26 mart Bat canimSabirsiz61, post: 45434210, member: 719119"]Niye spermi doktormu dokuyo saga sola derse ne dicen
bugün denedim son gebelikle br de lh testi koyu devam ediyorkalanini canın sıkıldıkça yaparsinbak bakalim hamilelerin lh i yüksek mi
inşallah kuzum benle kalır bu sefer kucağıma gelir de ben onları çöpe atsam da olurbirdahakine saklarsın canım :)))
doktora gidersen sana zahnet bi sorar misin bilimsel olarak da gerceklik payi var mi bu olayin gebelikted e lh artiyor mu diyebugün denedim son gebelikle br de lh testi koyu devam ediyor