- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.241
burdan şunu anlıyorum ki öyle evde kendi kendimize acaba öylemi böylemiyle olmuyor illa kadın doğuma gitmeliyiz ve her şeyi etralıca anlamalıymışızBen artik dayanamadim bu ay yumos icin gittigimde soyledim vajinanin flora dengesini saglamasi icin 12 li fitil verdi gynoflor diye birde estriol kremi verdi ihtiyac oldukça kullan dedi normal yumurtlama dönemindeki akiskan sivinin gorevini görüyor bu sayede spermler kolayca yumosa tasinabiliyor benim yumurtlama doneminde bile pek akintim olmadigi icin bildiginiz ilac gibi geldi
ama krem de iyi fikir belki ben de alirimSen adama östrojen banyosu yaptirmissin resmen
sağol canım cümlemizeHayırlısı olsun kardeşim. Insallah hersey istediğin gibi olur. Duani eksik etme. Rabbim eşinin de evladının da hayrını gostersin huzur versin insallah.
Benimki az once netten x siteden sipariş veriyodu senin varmi gececegin birsey dedi, dedim yoooo. O isedigin seylerden almiycakmisin dedi:) adama da haksız diyemeyiz ultrasonu geçtik ovulasyonları bile zırt pırt yapıyoruz neymiş içimiz rahat etsin :) olmadı senin koca eve bir doktor alsın bir oda verirsiniz gerektikçe burnunun dibinde olur
adamın durumu iyi mi bariama krem de iyi fikir belki ben de aliriminsalllaaahh gerek kalmaz. bacaklarım kopcak gibi agriyor bazen adet olcagimda da böyle ağrır ama adet günü ağrır, kimyasal oldu ayda böyle 3-4 gun önce bacaklarim cok agrimisti. ya hamileyim ya erken adet olcam. hadi hayirlisi...
tamam tamam okudum anladımBilmece bildirmece el ustunde kaydirmaca kremi
Öyle bişey olsa ben doktor da begenmem filancanin evinde daha iyi doktor varmış bak o hamile derim:) adama da haksız diyemeyiz ultrasonu geçtik ovulasyonları bile zırt pırt yapıyoruz neymiş içimiz rahat etsin :) olmadı senin koca eve bir doktor alsın bir oda verirsiniz gerektikçe burnunun dibinde olur
eğitim iyidir her kadının görevi aslında kocasını eğitmektirBenimki az once netten x siteden sipariş veriyodu senin varmi gececegin birsey dedi, dedim yoooo. O isedigin seylerden almiycakmisin dediadamlarida yoldan cikarttik ya laa
Niye spermi doktormu dokuyo saga sola derse ne dicenÖyle bişey olsa ben doktor da begenmem filancanin evinde daha iyi doktor varmış bak o hamile derim
Geçmiş olsun canım İnşaAllah catlama iğnesi verilen olur bebisine kavusursun
Kaç tane almam lazım şimdi baktım da bir sürü değişik çeşit var yok kaset tipi şerit tipi dijital falan hangisi güvenilir ve kaç tane almak lazım ?Ben gitti gidiyordan aldim n11 den alanLarda var eczanedekiler cok pahali benimkinin markasi surelab. Labquick de kullananlar var siparisin ertesi gunu elime gecti korkma sana hersekilde yardimci olunur burda
zormu çekildi peki hsg? canın yandımı
Surelab yada labaquick alabilirsin dijitaller cok pahali gerek yok kaset tipi olanlarda alabilirsin. Ihtiyacin kadar hesapla 30 lu yada 40 li olabilirKaç tane almam lazım şimdi baktım da bir sürü değişik çeşit var yok kaset tipi şerit tipi dijital falan hangisi güvenilir ve kaç tane almak lazım ?
Töbeeee bu muhabbet sarpa sarar kapatalımNiye spermi doktormu dokuyo saga sola derse ne dicen
Amin kuzum insaAllahInşallah hep beraber bir nüfus patlaması yaşatırız memlekete
biz laboquick almıştık 30 luk kaset tipi. 6 tanede gebelik testi veriyor onlar dandik gerçi ama sonucu gösteriyor hamileliğimi bilmişti geçen ay. tavsiye edebilirim yine aynısından sipariş edeceğiz bizde. 25 TLmi neydiKaç tane almam lazım şimdi baktım da bir sürü değişik çeşit var yok kaset tipi şerit tipi dijital falan hangisi güvenilir ve kaç tane almak lazım ?
Öyle bişey olsa ben doktor da begenmem filancanin evinde daha iyi doktor varmış bak o hamile derim
Yok artik hic duymadim biri var derse sasiririm vallaVajinal yumuşaklık belirtimidir? Eşim söyledi ben farketmedim