- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
-
- Konu Sahibi Sabirsiz61
- #2.221
Estirol krem ne kiDogru diyomus aslinda ortak kullanalimya bosver doktoru birazda oluruna birakin gunasiri yapin ben bu ay gunasiri estriol kremle deniycem
vaaayy supermiş canım bende de o sorun var her ay bısey ogrenıyoruzzzzPreesed duymussundur onun muadili kuruluk nedeniyle doktorum verdi sperme zarari olurmu dedim guldu aksine dedi biz bunu tup bebek tedavisinde kullaniyoruz faydasi olur dedi ise yarasin aldim madem
günaydın güzel hatunlar
sabah aklıma sen geldin loylom. sorunların vardı yanlış hatırlamıyorsam ertesi gün hapı kullancam falan diyordu. inşallah herşey yoluna girmiştir. nasılsın şimdi?
Ben artik dayanamadim bu ay yumos icin gittigimde soyledim vajinanin flora dengesini saglamasi icin 12 li fitil verdi gynoflor diye birde estriol kremi verdi ihtiyac oldukça kullan dedi normal yumurtlama dönemindeki akiskan sivinin gorevini görüyor bu sayede spermler kolayca yumosa tasinabiliyor benim yumurtlama doneminde bile pek akintim olmadigi icin bildiginiz ilac gibi geldivaaayy supermiş canım bende de o sorun var her ay bısey ogrenıyoruzzzz
cnm sanirim o krem östrojen içeriyor ben de hapını kullandim geçen ay yan etkileri oluyor ishal, iştah vs haberin olsun. rahmimi bayaga kalinlastirdi ama yumurta büyümesini baskiladi yumurtalarim biraz geç büyüyüp çatladı o ay krem de öyle yapar mi bilmiyorum ama bilgin olsunPreesed duymussundur onun muadili kuruluk nedeniyle doktorum verdi sperme zarari olurmu dedim guldu aksine dedi biz bunu tup bebek tedavisinde kullaniyoruz faydasi olur dedi ise yarasin aldim madem
hayirlisi olsun cnm insallahcanım benim çok sağol. evet hapı içtim. beni soruyorsan şimdi daha iyiyim. hapı geç içtim. ovulasyondan ve ilişkiden 2 gun sonra içtm.gene de belki bir şey olur diyorum tabi. bugun ovulasyon gününden 9 gün geçmiş. bat a da 5 gün var bence bir şey olsa hissederdim belirti verirdi. ben öyle aman karnım ağrıdı acaba bir şey mi var gibi her şeyi hamileliğe yormuyorum bariz kendini gösterdiğini düşünüyorum. şu ana kadar hiç bir şey yok.
guatr için doktora gıtmıstım gecen ay temiz çıktı ama tekrar bakacak bu ay yinede onun için zaten kan verecegım gitmişken hcg ye de bakılır diye bilerek erteledim. yarında yogun olurum gidemem ama cuma gideceğim. yanı ovulasyondan 11 gun gecmıs olacak ihtimal varsa belli olur zaten
ilaç içmeme rağmen olacaksa olur diye düşünüyorum içten içe de istiyorum ama üstünde fazla durarak kendimi üzmek istemiyrum
ne kremi ?o krem ne kız
Evet canim fazla östrojenin zararları var bende okudum zaten surekli her zaman icin kullanmayacagim yumurtlama doneminde dusunuyorum spermlere yardimci olsun diye 2 bilemedin 3 kez yani. Fitili henuz kullanamadim mantar olunca bu ay sureklilik olsun diye baslamadim onunla zaten epey fayda goruluyormus gerek kalmaz belki kreme bakicaz artik. Evet kremin olumlu etkileri muhtesem biz test ettik onayladikcnm sanirim o krem östrojen içeriyor ben de hapını kullandim geçen ay yan etkileri oluyor ishal, iştah vs haberin olsun. rahmimi bayaga kalinlastirdi ama yumurta büyümesini baskiladi yumurtalarim biraz geç büyüyüp çatladı o ay krem de öyle yapar mi bilmiyorum ama bilgin olsunbir de östrojenin uzun süre kullanimi Allah korusun rahim kanseri yapıyormuş ondan bi kaç aydan fazla kullanma sen yine de. ama östrojen acaip akıntı otomatikman iliskide cidden kayganlik ve bebek yapma calismalarin da cok istkeli yapiyor insani
Hayırlısı olsun kardeşim. Insallah hersey istediğin gibi olur. Duani eksik etme. Rabbim eşinin de evladının da hayrını gostersin huzur versin insallah.canım benim çok sağol. evet hapı içtim. beni soruyorsan şimdi daha iyiyim. hapı geç içtim. ovulasyondan ve ilişkiden 2 gun sonra içtm.gene de belki bir şey olur diyorum tabi. bugun ovulasyon gününden 9 gün geçmiş. bat a da 5 gün var bence bir şey olsa hissederdim belirti verirdi. ben öyle aman karnım ağrıdı acaba bir şey mi var gibi her şeyi hamileliğe yormuyorum bariz kendini gösterdiğini düşünüyorum. şu ana kadar hiç bir şey yok.
guatr için doktora gıtmıstım gecen ay temiz çıktı ama tekrar bakacak bu ay yinede onun için zaten kan verecegım gitmişken hcg ye de bakılır diye bilerek erteledim. yarında yogun olurum gidemem ama cuma gideceğim. yanı ovulasyondan 11 gun gecmıs olacak ihtimal varsa belli olur zaten
ilaç içmeme rağmen olacaksa olur diye düşünüyorum içten içe de istiyorum ama üstünde fazla durarak kendimi üzmek istemiyrum
Canim herkeste boyle degil kendimden vereyim örnek oglen silikti aksam 7 de pik yapti sabah silindi ayni sabah doktora gittim ya aksam ya sabah çatlamış dedi buraz sglmci olmak lazim sanirim
Ohaaaa sana sen aka akaa gezmissin hahaha sen hergunmu kullandin bana haricen dedi yani iliski icin. hapi kullanissiz geldi bana senin anlatimina gore :)bi de ben östrojen hapini günde 3 kere aldim belki bende ondan o kadar belirti yapmıştırsen ara ara kullancan anladığım kadariyla
Tavan yapmasi en yuksek duzeye gelmesi lh hormonu icin kulaniyoruz bunu catlamadan once en koyu hali oluyor ya ona pik diyoruzpik de nedir kızlar ya ?
hatta hiç yatmasın :) gerekirse işe yaramadığı durumlarda adamları ayakta bekletin kızlarEvet evet en guzeli sabah kaldirman
Sanirim ben fesatim eccuk
Bilmece bildirmece el ustunde kaydirmaca kremine kremi ?
Tavan yapmasi en yuksek duzeye gelmesi lh hormonu icin kulaniyoruz bunu catlamadan once en koyu hali oluyor ya ona pik diyoruz
:) adama da haksız diyemeyiz ultrasonu geçtik ovulasyonları bile zırt pırt yapıyoruz neymiş içimiz rahat etsin :) olmadı senin koca eve bir doktor alsın bir oda verirsiniz gerektikçe burnunun dibinde olurOff ne zormuş , bazen eşim senin doktor masraflarina 2. El ultrason cihazı alırdık istiyosan buluym diyo sanırım ancak o zaman içim rahatlar.
Mümkün olmadığı için hep böyle muallak
Sen adama östrojen banyosu yaptirmissin resmenbi de ben östrojen hapini günde 3 kere aldim belki bende ondan o kadar belirti yapmıştırsen ara ara kullancan anladığım kadariyla
evet cnm hergün kullandim doktor o şekilde verdi o ay östrojenim yani e 2 az düşük gibiydi bi de bunu deneyelim dediOhaaaa sana sen aka akaa gezmissin hahaha den hergunmu kullandin bana haricen dedi yani iliski icin hapi kullanissiz geldi bana senin.anlatimina gore :)
Teşekkür ederim arkadaşlar hepinizeBen gitti gidiyordan aldim n11 den alanLarda var eczanedekiler cok pahali benimkinin markasi surelab. Labquick de kullananlar var siparisin ertesi gunu elime gecti korkma sana hersekilde yardimci olunur burda