Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

Yıne pik oldugu için zamanım var sanırım ama hala karar veremedım bu gece mı oldun yarın gece mı dıye
Eger yarin catlarsa icin rahat etmeyecek yarinda iliski dusuneceksin o yuzden nasilsa dun aksamdan iliski var icerde sperm var yarin aksama brakabikirsin ama geçe birakma erken saat olarak dusun :)

Nerden alcam testi markası ne olacak arkadaşlar çıkıyor mu gerçekten cnm ya beceremezsem ya bir ay daha boşa giderse diye işte bir korku benimkisi
Ben gitti gidiyordan aldim n11 den alanLarda var eczanedekiler cok pahali benimkinin markasi surelab. Labquick de kullananlar var siparisin ertesi gunu elime gecti korkma sana hersekilde yardimci olunur burda

Ay canim ayni benn valla ama benim icimde hic gebisim diye bisey yok gazman gibi ortalarda salinip duruyorum elimde de bi rulo wc kagidi

Eki Görüntüle 1787283
Ufak bi google arastirmasıyla 2 2 buçuk gün içinde çatlama olacağını öğrendik hadi hayırlısı
Canim herkeste boyle degil kendimden vereyim örnek oglen silikti aksam 7 de pik yapti sabah silindi ayni sabah doktora gittim ya aksam ya sabah çatlamış dedi buraz sglmci olmak lazim sanirim

Canim herkeste boyle degil kendimden vereyim örnek oglen silikti aksam 7 de pik yapti sabah silindi ayni sabah doktora gittim ya aksam ya sabah çatlamış dedi buraz sglmci olmak lazim sanirim
Off ne zormuş , bazen eşim senin doktor masraflarina 2. El ultrason cihazı alırdık istiyosan buluym diyo sanırım ancak o zaman içim rahatlar.
Mümkün olmadığı için hep böyle muallak

Off ne zormuş , bazen eşim senin doktor masraflarina 2. El ultrason cihazı alırdık istiyosan buluym diyo sanırım ancak o zaman içim rahatlar.
Mümkün olmadığı için hep böyle muallak
Dogru diyomus aslinda ortak kullanalim ya bosver doktoru birazda oluruna birakin gunasiri yapin ben bu ay gunasiri estriol kremle deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…