Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşalalh cnm bana da nasıp olur Bu ay da ovulasyon testi var elimde takıp edicem yine incir yemeye de başladım hayırlısı olur inşallah

Ben bu ay değil de geçrn ay görüyodum hep
Deprem olduğunu kıyametin koptuğuny falan görüyodum ama çok etkileniyodum
Anladm canm benim bi arkadasmda hamile kaldıgınds sacma ve korkunc rüyalar görüyodu deprem oldugunu yılanlar böcekler felaketler falan ondan dedim demekki herkeste olcak diye bisey yok iyice kafayı yedim hahahah

Canım aynısını bende yaptım adetime 20 gün varken ama ilişkiden sonra 14.gün bugün çıkar diye düşündüm olsaydı çıkardı heralde ama çıkmadı

Canım aynısını bende yaptım adetime 20 gün varken ama ilişkiden sonra 14.gün bugün çıkar diye düşündüm olsaydı çıkardı heralde ama çıkmadı
Öylee mii hayırlısı olsn kuzum alıstk artk bende yaklastıkca umudum azalıyor.. bugünde yaptm normal gebelik testi 7 gün var adetime böyle cıktı bugünde temiz

Eklentiler

• DEC5495C-3884-4470-9E67-A59F41B1BEFE.jpeg
    53,3 KB · Görüntüleme: 40
Öylee mii hayırlısı olsn kuzum alıstk artk bende yaklastıkca umudum azalıyor.. bugünde yaptm normal gebelik testi 7 gün var adetime böyle cıktı bugünde temiz

Canım zaten benimki boş bi umuttu :) Ameliyat geçirdim küretajda oldum. 15 gün sonra bi ilişki oldu üstüne adette oldum yine de içime kurt düştü belki çıkar felan diye Artık Temmuzda benim denemeler :)
İnşallah bu ay tutar senin

Ne ameliyatı canm? Kürtaj mı oldun düsk mü yasadın cok gecmis olsunn canm benim iyi dileklerin icn tesekkür ederm önümüzdeki ay bütün dileklerine isteklerine bebisine kavusursun insallah

Ne ameliyatı canm? Kürtaj mı oldun düsk mü yasadın cok gecmis olsunn canm benim iyi dileklerin icn tesekkür ederm önümüzdeki ay bütün dileklerine isteklerine bebisine kavusursun insallah❤❤

İnşallah amiinnnn .. Dış gebelikten ameliyat oldum canım ameliyat esnasında da küretaj yapıldı. sağ tüpüm alındı.. Tek tüp ile denemeye çalışacağız. Doktorum hiç bekleme 1 ay sonra denemelere basla dedi. Bende işte ameliyattan 15 gün sonra deneyelim dedim. Şimdide korktum rahim henüz hazır değildir diye kuşkulandım ama çıkmadı hayırlısı nasip

Cok gecmş olsn canm benim Rabbim tez zamanda yavruna kavustursun insallah hic sıkma canını her sey olacagına varıyor cünkü

Anladm canm benim bi arkadasmda hamile kaldıgınds sacma ve korkunc rüyalar görüyodu deprem oldugunu yılanlar böcekler felaketler falan ondan dedim demekki herkeste olcak diye bisey yok iyice kafayı yedim hahahah

Olabilir canım tabi herkesin farklı olabiliyor
Ama mesela ben ateş basması rüyalar ve bel ağrısını geçen ay inanılmaz yaşadım heralde bu ay oldu demiştim ama adet oldum
Bir ay öncesinden mi belirti verdi nedir

Bende de 1 haftadır geçmeyen baş ağrısı bel ağrısı ve halsizlik var ilaç almıyorum ne olur ne olmaz diye. Bir umut işte.

Önceden kendini belli etmis dmeekki suan durumun nası canm tekrar kan verdin mi değerin kaçlarda suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…