- 13 Mart 2019
- 13.598
- 45.915
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Canım çakşır suyu ürünün bu muydu?☺☺
Evet canım tam olarak bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çakşır suyu ürünün bu muydu?☺☺
Rabbim daim etsin insallah bende ovulasyon testi yaptim bu ay tam catlama gunu o sekde oldu bakalim bizde sonuc ne olacak Allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah
Tamm canm tesekkür ederm eşimle beraber bende mi içeyim. Bide şey sorucam eşime smdi baslasam nolur daha adetime 8 gün var. Esim simdiden baslasın olmazsa bidahaki aya hazırlkEvet canım tam olarak bu
Tamm canm tesekkür ederm eşimle beraber bende mi içeyim. Bide şey sorucam eşime smdi baslasam nolur daha adetime 8 gün var. Esim simdiden baslasın olmazsa bidahaki aya hazırlk
Tamam canm cok tesekkür ederimAynen canım içebilir bizde zaten ramazanda başladık sonlarına doğru benim adet günüme de az kalmıştı
Bi kaç gün içtik
Sonra adet oldum
Sonra eşimle beraber aynı gün başladık
Tamam canm cok tesekkür ederim☺
adetime 8 gün kala normal gebelik testi yaptm azönce
Kalbim kadar temiz bir sayfa cıktı
İkinci idrarla yaptımm göstermez net sonuc ama ekşınn olsun elimde fazla gebelik testi oluncaEki Görüntüle 2653252
Bencede erken canm can sıkıntısı işteCanım bende 8 gün kala yaptım aynı böykr çıktı
5.5 gün kala yaptım
Sonradan çok hayak çizgi gördüm
4 gün kala aşırı silik direk belirmişti
Sans getirir olucakkBencede erken canm can sıkıntısı işte
insallah benmde senin gibi olur ya❤ Uzun zamandr bu siteyi takip ediyodum yaklasık 6 aydır üye oldm ilk defa katılmak istedm umarm sana getirir
Bencede erken canm can sıkıntısı işte
insallah benmde senin gibi olur ya❤ Uzun zamandr bu siteyi takip ediyodum yaklasık 6 aydır üye oldm ilk defa katılmak istedm umarm sana getirir
Bende aynı durumdayım sürekli takip ediyorum buraları. Çok güzel destek oluyorlar.Bencede erken canm can sıkıntısı işte
insallah benmde senin gibi olur ya Uzun zamandr bu siteyi takip ediyodum yaklasık 6 aydır üye oldm ilk defa katılmak istedm umarm sana getirir
Evet canm cok sey ögreniyosun tecrübe oluyo eglenceli oluyo kimi zaman pozitif testlere ic gecirsekte umut oluyo mutlu oluyoruzBende aynı durumdayım sürekli takip ediyorum buraları. Çok güzel destek oluyorlar.
Aynen canım sen ne kadar zamandır deniyorsunEvet canm cok sey ögreniyosun tecrübe oluyo eglenceli oluyo kimi zaman pozitif testlere ic gecirsekte umut oluyo mutlu oluyoruz
Bu ay 6.ayım canım bat a 8 gün var bekliyorum. Sen canm?Aynen canım sen ne kadar zamandır deniyorsun
İyiyim valla nasıl olayım denemeye devamAyy canımm çok teşekkür ederimm amiinn inşallah ❤ seni görmek çok güzel nasılsın
İyiyim valla nasıl olayım denemeye devam ☺
tüp bebek için görüşme yaptık bugün önümüzde ay tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bakalım
Bende aynı durumdayım sürekli takip ediyorum buraları. Çok güzel destek oluyorlar.
Evet canm cok sey ögreniyosun tecrübe oluyo eglenceli oluyo kimi zaman pozitif testlere ic gecirsekte umut oluyo mutlu oluyoruz
İnşallah canımm Rabbim tez vakitte nasip etsin
Güzel haberlerinizi bekliyorum ❤❤
Yumurtam catladigi gunden sayarsak 6.gun beraberlikten sayarsak 5.gun ovulasyon testim umut yok sanirim