- 30 Ocak 2019
- 304
- 76
- Konu Sahibi rabianizzz
Kizlar normalde bugün adet günüm test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur yaaa emin olamadm reglden 1 hafta sonra yapin diyorlar ama dayanamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım düne göre bugün daha silik çıktı. Bu normal mi?Rica ederim
Canım bazen böyle oluyor sen devam et yapmaya ya yumurta bazen tam buyumedwn duruyor yada daha büyümeye var demekCanım düne göre bugün daha silik çıktı. Bu normal mi?
Canım bdnimde adete 2 gün kaldı bekliyorum olurmuyum olmazmiyim ama dün adete 3 gün varken hem.erken gebelik hemde normal kaset test yaptım ikiside negatif di adet olmazsam tekrarliyxam bakalım hayırlısı adetin iki gün gecikince tekrar sabah idrariyla hem erken gebelik hemde normal kaset yap bakalım inşallah vardır kimide adetten önce yapıyor negatif ama sonra gecikince yapıyor pozitif oluyor inşallah bizde de öyle olmuştur bununla ilgili hatta konu açmıştım bir bak istersenKizlar normalde bugün adet günüm test yaptım negatif çıktı sizce doğru mudur yaaa emin olamadm reglden 1 hafta sonra yapin diyorlar ama dayanamadım
Tmm canim öyle yapayım o zaman. Ayrıca her soruma cevap verdiğin ve yardımcı olduğun için gerçekten çok teşekkür ederim. Rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versinCanım bazen böyle oluyor sen devam et yapmaya ya yumurta bazen tam buyumedwn duruyor yada daha büyümeye var demek
Sol kasığımda batma var reglm sokulmeye çalışıyor gibi ama olmadım daha 1gun geciktiTmm canim öyle yapayım o zaman. Ayrıca her soruma cevap verdiğin ve yardımcı olduğun için gerçekten çok teşekkür ederim. Rabbim herşeyi güzel gönlüne göre versin
Canım bdnimde adete 2 gün kaldı bekliyorum olurmuyum olmazmiyim ama dün adete 3 gün varken hem.erken gebelik hemde normal kaset test yaptım ikiside negatif di adet olmazsam tekrarliyxam bakalım hayırlısı adetin iki gün gecikince tekrar sabah idrariyla hem erken gebelik hemde normal kaset yap bakalım inşallah vardır kimide adetten önce yapıyor negatif ama sonra gecikince yapıyor pozitif oluyor inşallah bizde de öyle olmuştur bununla ilgili hatta konu açmıştım bir bak istersen
Canım adet ağrısı da olabilir gsbslik varsa yeniyse oda olabilir en iyisi bı kan ver güzel sonuçlar çıkar inşallah benide haberdar et merak ederimSol kasığımda batma var reglm sokulmeye çalışıyor gibi ama olmadım daha 1gun gecikti
Canım bende son durum bu, galiba bu ay pik göremeyecem. Adetime 11 gün kaldıOvulasyon testini at yaptikca yorumlayalim