- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Yumurtlamayi gordum ben canimCanım döngünün kaçıncı günü daha 2 3 gün var gibi yumurtlamaya testlere devam et
Her gün aynı saatte yapmaya dikkay et
Bir saat önce sıvı alımını kes
Gündüz 12 ile 4 arası en doğru sonuç veren saatler
Yumurtlamayi gordum ben canim
Ayy hepimizde var sanırım o bende aynı pozitif idrar tahlilleri diye girip bakıyorm hosuma gidiyo silik cizgilerEvet canım dışardakiler seni anlamıyor ama burda aynı düşüncede ve aynı şeyelri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz bende her zaman size yardımcı olmak isterim umudunuz hrp taze olsun ve çol dua edin duanın gücüne inanın
Aynen öyle canım
Kız ben varya bilerek pozitif test arardım onları görünce mutlı olurdum bana umıt olurdu
Onlarla bende heyecan yapardım
Senin catmanin 4'gunu baya koyu cikmis12.gün pik yapmış
İnşallah tutar canım
3-4 gündür hergün gögüs ucumu kontrol ediyorm acıyor mu diye dokunuyorm acıyo cok sükür halaEvet canım dışardakiler seni anlamıyor ama burda aynı düşüncede ve aynı şeyelri yaşadığımız için birbirimizi anlıyoruz bende her zaman size yardımcı olmak isterim umudunuz hrp taze olsun ve çol dua edin duanın gücüne inanın
Aynen öyle canım
Kız ben varya bilerek pozitif test arardım onları görünce mutlı olurdum bana umıt olurdu
Onlarla bende heyecan yapardım
Ayy hepimizde var sanırım o bende aynı pozitif idrar tahlilleri diye girip bakıyorm hosuma gidiyo silik cizgilerruhsal problem bence bu normal degil
Senin catmanin 4'gunu baya koyu cikmis
3-4 gündür hergün gögüs ucumu kontrol ediyorm acıyor mu diye dokunuyorm acıyo cok sükür halaya daha önce olmayınca süphelendim sadece böyle emzirirsinde acır gibi yara olur gibi bi acı☹
Hadi bakalımm 8 gün kaldı hayırlısıylaa insallah rabbimmmBenimde öyle çok acımıyor
Arada sancı giriyor sadece o kadar
Baktin 24.gunden sonra koyulasmaya baslamis hepsini inceledim darisi bize insallah ilk bebeginmi seninBenim bir iki kere silik çıkto canım geri kalanın da hp koyu gitti
Amin inşallah cnm bnmAmin canımm sizinle beraber bekleriz inşallah tüm kalbinle inan en kısa sürede gelecek bebeğin ❤❤ güzel haberlerini bekliyorumm
Canım sende hic böyle esrarengiz rüyalar gördüğün oldu mu genelde hamileler sacma sapan ve korkunc rüyalar görürBenimde öyle çok acımıyor
Arada sancı giriyor sadece o kadar
Yarını değerlendir bence cnkü pik cıktıktan 24-36 saat sonra catlıycak demektir daha iyi olur sperm kalitesi açısındanda 1 gün ara verip ertesigün yapabilirsn canmKızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün pik e yakın çıktı yarın büyük ihtimalle pik olacak bugunü değerlendirsem yarın pik olacak yarın ve beraberinde ki 3 gün üst üste değerlendirmek lazım sperm kalitesi düşmez değil mi yani pik den önceki günü değerlendirmek nasıl olur
Hayirli olsun insallah benim kizlarda tup bebek Rabbim isinizi ras getirdin insallah[QUOTsE="Minik_ceylo, post: 64277045, member: 931197"]
İyiyim valla nasıl olayım denemeye devam ☺
tüp bebek için görüşme yaptık bugün önümüzde ay tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bakalım
Hadi bakalımm 8 gün kaldı hayırlısıylaa insallah rabbimmm❤yarın sabahta test yapıyım 7 gün boyunca hergün. 20 tane olunca elimde bitirmeden duramıyorum
Baktin 24.gunden sonra koyulasmaya baslamis hepsini inceledim darisi bize insallah ilk bebeginmi senin
Amin inşallah cnm bnmMeryem suresine başlıcam nasıpse Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip eder ❤❤❤
Canım sende hic böyle esrarengiz rüyalar gördüğün oldu mu genelde hamileler sacma sapan ve korkunc rüyalar görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?