Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamayi gordum ben canim

Eklentiler

• IMG_20200621_123549.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 43
Ayy hepimizde var sanırım o bende aynı pozitif idrar tahlilleri diye girip bakıyorm hosuma gidiyo silik cizgiler ruhsal problem bence bu normal degil

3-4 gündür hergün gögüs ucumu kontrol ediyorm acıyor mu diye dokunuyorm acıyo cok sükür hala ya daha önce olmayınca süphelendim sadece böyle emzirirsinde acır gibi yara olur gibi bi acı

[QUOTsE="Minik_ceylo, post: 64277045, member: 931197"]
İyiyim valla nasıl olayım denemeye devam ☺
tüp bebek için görüşme yaptık bugün önümüzde ay tedaviye başlıyacağız hayırlısı ile bakalım
[/QUOTE]
Hayirli olsun insallah benim kizlarda tup bebek Rabbim isinizi ras getirdin insallah

Kızlar ovulasyon testi yapıyorum bugün pik e yakın çıktı yarın büyük ihtimalle pik olacak bugunü değerlendirsem yarın pik olacak yarın ve beraberinde ki 3 gün üst üste değerlendirmek lazım sperm kalitesi düşmez değil mi yani pik den önceki günü değerlendirmek nasıl olur

Yarını değerlendir bence cnkü pik cıktıktan 24-36 saat sonra catlıycak demektir daha iyi olur sperm kalitesi açısındanda 1 gün ara verip ertesigün yapabilirsn canm

Hayirli olsun insallah benim kizlarda tup bebek Rabbim isinizi ras getirdin insallah
[/QUOTE]
Amin cümlemizin inşallah

Hadi bakalımm 8 gün kaldı hayırlısıylaa insallah rabbimmm❤ yarın sabahta test yapıyım 7 gün boyunca hergün. 20 tane olunca elimde bitirmeden duramıyorum

Ayy benimde öyle yaptığım zaman olmuştu
1 ayda 20 test yapmıştım bide o ay 10 gün gecikmiştim

Rabbim çift çizgi görmeyi nasip etsin canımm

Amin inşallah cnm bnm Meryem suresine başlıcam nasıpse Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip eder❤❤❤

Allahım şimdiden kabul etsin canım o kadar etkili ki gönülden inandığın zaman Rabbim nasip ediyor
Ben adet olunca bırakıp sonra tekrar başlamama rağmen nasip oldu
41 gün boyunca 1 bardak suya okunup içilecek her gün düzenli aksatmadan

Ben bu ay adet olsam eşime okutacaktım
Elhamdülillah olmadım ama hala devam ediyorum ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…