- 24 Kasım 2023
- 80
- 32
- 30
- Konu Sahibi rabianizzz
Yaaa sen de iyi ki varsın insanlar birbirini tanımadan destek oluyor bu çok güzel bişeyAyyyy iyiiki varsınız canlarımmmm tek başıma kivranirdmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa sen de iyi ki varsın insanlar birbirini tanımadan destek oluyor bu çok güzel bişeyAyyyy iyiiki varsınız canlarımmmm tek başıma kivranirdmmmm
Ayyy bugün bi duygusalimmm, midem bulanıyor, başım ağrıyor, karnım bi tuhafYaaa sen de iyi ki varsın insanlar birbirini tanımadan destek oluyor bu çok güzel bişey
Daha yunurtlama değil askim 14 yada 15. Gün çatlar.Üstteki adetin 11 ci günü ovulasyonu alttaki 13 cu gununun yani bugunun sizce alttaki pik mi daha varmı sanki daha bir günü var gibi geldi bana veya 2 günü
Daha yunurtlama değil askim 14 yada 15. Gün çatlar.
[/QUOT bugün çok yoğun akıntım geldi ama catlayincami gelir o akinti.adetimin başından beridir takip ediyodum akıntıyı ondan anlarım diye bugün saydam çok yoğun uzayan bı akinti geldi o yumurtlamami catlamami hiç anlamadım gitti
Var mı bugün yaptınız mı testDaha yunurtlama değil askim 14 yada 15. Gün çatlar.
Bana sorduysanız bugun yaptım silik cikti.sanirim çatladı siliklesti en üstteki 12 ci gün ortadaki 13 gün en alttaki 14 gün yani bugununVar mı bugün yaptınız mı test
Benim sanırım 14. Gün çatladı canimmm 15. Silikti 16. Gün tekrar bi tık koyulaştı. Son durum bu testimde bitti zaten artik reglyi beklicem.Var mı bugün yaptınız mı test
Neye inanalım bilmiyorum yarın tekrar bı test yapacağım inşallah silik cikmistirda catlamistirBenim sanırım 14. Gün çatladı canimmm 15. Silikti 16. Gün tekrar bi tık koyulaştı.
Fotoğrafları yükledim. Unutmuşum eklemeyi kuzummm duzelttim önceki mesajı artık yapacak bisey yok beklemedeyim. Stres, sinir, duygu durum, yatak yoruldum.Neye inanalım bilmiyorum yarın tekrar bı test yapacağım inşallah silik cikmistirda catlamistir
Var mı bugün yaptınız mı test
Ustte yükledim kızlaaar bu arada bi doktor dinledim ilkbahar ve yazın yumurtlama sabah saatlerinde 10.14 arası sonbaharda ve kışın 16.20 saatlerinde oluyormuş vucudumuzunda öyle bir özelliği varmış.Neye inanalım bilmiyorum yarın tekrar bı test yapacağım inşallah silik cikmistirda catlamistir
Pcosmu var eğer pcos varsa çoğu pcoslularda ovulasyon testi hep pik çıkıyor sizinde nerdeyse günlerce pik çıkmış hemen hemen hepsi aynı koyulukta çıkmış ertesi gün siliklesme çok gormedim ama 2 yazanda t çok koyu o günü degerlendirin diğer günlerde de mümkünse gün aşırı ilişkiniz olsunMerhaba ben de adet bitiminden beri test yapıyorum pik gördüm ancak yumurta hangi gün çatlamış sizce bakabilir misiniz?
4 yazanda bı tık siliklesme olmuş o günüde degerlendirinMerhaba ben de adet bitiminden beri test yapıyorum pik gördüm ancak yumurta hangi gün çatlamış sizce bakabilir misiniz?
Pcos yok 1 2 gün sarkabiliyor sadece bende koyu gördüğüm için 1 2 3 ü değerlendirdim çatlama olacağını düşünerekPcosmu var eğer pcos varsa çoğu pcoslularda ovulasyon testi hep pik çıkıyor sizinde nerdeyse günlerce pik çıkmış hemen hemen hepsi aynı koyulukta çıkmış ertesi gün siliklesme çok gormedim ama 2 yazanda t çok koyu o günü degerlendirin diğer günlerde de mümkünse gün aşırı ilişkiniz olsun
Pcos yok 1 2 gün sarkabiliyor sadece bende koyu gördüğüm için 1 2 3 ü değerlendirdim çatlama olacağını düşünerek
[/QUOT degerlebdirdiyseniz bekleyin inşallah hayırlı sonuc alirsinuz
Bu yüklediklerim testlerin 5 dk sondaki halleri sayı yazmayan 4 olan4 yazanda bı tık siliklesme olmuş o günüde degerlendirin
Bu yüklediklerim testlerin 5 dk sondaki halleri sayı yazmayan 4 olan