- 31 Ekim 2022
- 715
- 451
- 25
Merhaba Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine size de hayırlı bi evlat bağışlasın inşallah adet tarihiniz bu ayın 15i mi görünüyor çatlatma iğnesi çok yanlış çıkarabiliyor testleri çatlama iğnesi nden 14 gün sonra erken gebelik yaparsanız doğru sonucu alırsınız bu gibi belirtiler gebelik istediğimiz için nerdeyse hepimizde oldu benim gebelik belirtin kasık ağrısı ve dokunamayacak kadar göğüs ağrısı oldu ama elbette ki herkesin belirtileri farklıdırMerhabalar iğnenin 19. Günü ilk ilişki sonrası 17. Gün testler bi silik bi negatif çıkıyor bel ağrılarım vardı adet tarihimde karnım kasıklarım belim çok ağırdı geçti 3 yumurtam büyük çatlamaya hazır diğerleri küçüktü bilmiyorum sizin gibi sonradan yumurtlamış olabilir miyim femara ve Ovitrelle kullandık doktorum biraz daha bekleyim dedi kontrole gitmedim kist vs olur mu bilmiyorum inşallah olmaz ama femara yapmıyormuş en son 2 3 gün önce test yaptım ikin çizgide sadece nokta çıktı bildiğiniz nokta bir kaç erken gebelik testinde bir silik çizgi bir negatif çıktı ayın 15 inde kan vereceğim çok sabırsızım regl belirtilerim yok gösgüsletimin ucu kahve oldu ve kırmızı damarlar çıktı yüzüm sivilce oldu kan vermeye korkuyorum fazlasıyla cesaretim yok doktorumda belki olabilir bekleyelim dedi dua eder misiniz inşallah tutmuştur neden adet olmadım bilmiyorum kaset teste nokta duan belli olmuyor ama yaptığımda orda pembe bir nokta belirdi