- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
On dk da çıktıysa var bence bebekBu cizgi testin belirleme cizgisi olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On dk da çıktıysa var bence bebekBu cizgi testin belirleme cizgisi olabilir mi?
10 15 dk yı bulmustır canm. Bilemiyorum yarın tekrar yapaym bakaymOn dk da çıktıysa var bence bebek
Daha 8gun olmus erken yani ovu testinnasil cikiyo canim yaptinmi hic12.gün yumurtladım bugün 20.gün canm
Orjinalhali yokmutestin10 15 dk yı bulmustır canm. Bilemiyorum yarın tekrar yapaym bakaym
Elimde yok canm ovulsyon testiDaha 8gun olmus erken yani ovu testinnasil cikiyo canim yaptinmi hic
Orjinal halini bulamadın canm degistirmism düzenleme yaparken orjinali gitmis neyse kapılmaya gerek yok zoraki cıkarılan bi cizgi asıl orjinalken görebilmek mesele maalesef...Orjinalhali yokmutestin
Hayaller gercek olabiliyor bakarsin iki gune koyulasir insallahOrjinal halini bulamadın canm degistirmism düzenleme yaparken orjinali gitmis neyse kapılmaya gerek yok zoraki cıkarılan bi cizgi asıl orjinalken görebilmek mesele maalesef...
İnsallah canm benim her isteye rabbmm tez vakitte hayırlısnı nasip etsn insallahHayaller gercek olabiliyor bakarsin iki gune koyulasir insallah
İnsallah canm benim her isteye rabbmm tez vakitte hayırlısnı nasip etsn insallah
Süperr canm benim İnsalalh bende yarın son 5 e giriyorum sabah bi daha yapıcam bakalm bise cıkıcak mı insalalh cıkarda haberi burdan verirm. Rabbim bebisinide sana bagıslasın saglıkla huzurla al kucagınaCanım ben 5.5 gün kala yapmıştım böyle baya efektlemiştim saatler sonr bir çizgi görmüştüm ama hayalii
Bak böyleydi tam iki gün olmadn bi daha yapmıştım silik çizgiyi görmüştüm ilk dk
Allahım o anı sanada yaşatsın ❤❤❤
En sona eklediğim son 4 güne girdiğim ilk saatler
Süperr canm benim İnsalalh bende yarın son 5 e giriyorum sabah bi daha yapıcam bakalm bise cıkıcak mı insalalh cıkarda haberi burdan verirm. Rabbim bebisinide sana bagıslasın saglıkla huzurla al kucagına
İnsallah canm görüceksin hissediyormm hic korkun olmasın allahın izniyle. Kimlere söyledin kimlerin haberi varAmiinm canım güzel haberlerini bekliyorum
Dua et inşallah keseyi görürüm
İnsallah canm görüceksin hissediyormm hic korkun olmasın allahın izniyle. Kimlere söyledin kimlerin haberi var
İnsallah canım benimmO mutluluk bambaskadır eminimValla çok çabuk duyuldu minik çileğim
İlk ailelerimize söyledik
Teyzeler ve halalar da öğrendi
Rabbim kucağıma almayı da nasip etsin sağlıkla afiyetle
Rabbim duyurdu bu duyguyu yaşatsın inşallah ❤❤
İnsallah canım benimm❤O mutluluk bambaskadır eminim
Amin canm insallah. Ama bugün adet olcakmısm gibi agrılarm var bazen yogun bazen hafifEvet canım iki yıldır herkes bizden bu haberi bekliyordu
Bizde 16 aydır bekliyoduk
Allahıma sayısız şükürler olsun Rabbim isteyen herkese en kısa sürede bu duyguyu yaşatsın
Yumurtlaman ne zamandi canim? Benimde alti gün kaldi bügün yaptim negatifBu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
Test yaptm normal gebelik ama nefatif gene.. erken mi acaba
17 haziran yumurtlama günümdü canım. Senin kacıncı günün ne zaman yumurtladın. Silik falan cizgide mi yok. ? Yumurtlamadan sonra 8.günüm sanırm bugünYumurtlaman ne zamandi canim? Benimde alti gün kaldi bügün yaptim negatif
İnsallah canım benimm❤O mutluluk bambaskadır eminim
Amin canm insallah. Ama bugün adet olcakmısm gibi agrılarm var bazen yogun bazen hafif
Yumurtlaman ne zamandi canim? Benimde alti gün kaldi bügün yaptim negatif