• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım tekrar kan vermedim en son pazar günü 575 çıkmıştu inşallah artmıştır sağlıkla
Çarşamba günü doktpra gidicez inşallah
Bu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
Test yaptm normal gebelik ama nefatif gene.. erken mi acaba

Eklentiler

• 18EF4065-D30E-48E2-8803-82648DB493EB.jpeg
    18EF4065-D30E-48E2-8803-82648DB493EB.jpeg
    227,1 KB · Görüntüleme: 45
Aslında şöyle
Ya psikoloji varya çok kötü birşey 🤣
Geçen ay benimde öyle oldu çok aprı sancı adet oldum. 🤣🤣
Bekle bakalım kuzum. İnşAllah vardır
adetime 10 gün kala gögüs uclarm acımaya basladı allah alah dedim bu nrden cıktı sonra devam etti 5 6 gündür hic gecmedi acısı. ve 6 aydr gögüslerimde gram acı sızı olmazdı🙁😩

Aslında şöyle

adetime 10 gün kala gögüs uclarm acımaya basladı allah alah dedim bu nrden cıktı sonra devam etti 5 6 gündür hic gecmedi acısı. ve 6 aydr gögüslerimde gram acı sızı olmazdı🙁😩

Canım inşallah gebelik çıkar. Bende bilmiyodum gebe olduğumu aynen göğüsler deli gibi şişmişti benm bende adet olcam geciktim sanıyorum . Ama gebeymişim. Hem göğüs ucu hem göğüsler çok hassas oluyor. Ben tecrübesizim erken gebelik testinde. Hiç anlamıyorum ama inşallah çıkar 🤲

Canım inşallah gebelik çıkar. Bende bilmiyodum gebe olduğumu aynen göğüsler deli gibi şişmişti benm bende adet olcam geciktim sanıyorum . Ama gebeymişim. Hem göğüs ucu hem göğüsler çok hassas oluyor. Ben tecrübesizim erken gebelik testinde. Hiç anlamıyorum ama inşallah çıkar 🤲
Erken gebelik yapmadm kuşum normal gebelik yaptm ama henüz erken sanırm o kadr hassas degil bu testler gögüs etrafımda acı yok ama uclarında var sadece niye o kadar acıdıgına anlam veremedim tabii ki yumurtlamadan sonra basladı bi gögüs ucu neden acır ki yara gibi onu anlayamadm insallah cıkar canm bakalm yarında yapıcam😂😂😂

Benim görmek istediğimi gören var mı yoksa tamamen ben kafayı mı yemisim😂😂😂😂

Eklentiler

• 370EABA9-B92D-4FBF-ACFA-BB7E1BDAA1B7.jpeg
    370EABA9-B92D-4FBF-ACFA-BB7E1BDAA1B7.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 80
Bidaya yaptm kızlar tamamen ruh saglıgım bozuk bence 😂:KK48::KK17:

Eklentiler

• D8F18422-D8A7-44E9-8D19-43540782BE63.jpeg
    D8F18422-D8A7-44E9-8D19-43540782BE63.jpeg
    273,7 KB · Görüntüleme: 64
Back