- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 529
- 73
- 44
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Ben 1kere dogal yolla gebe kaldim oda yumurta catladigi gune denk gelmistiBugun pik oldu ama eşim akşam görevde olduğu için değerlendiremiyoruz
Adete 8/9 gun var yumurtlamanin 7.gunu canimAdetine kaç gün var canım
Adete 8/9 gun var yumurtlamanin 7.gunu canim
Bu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetimeYok canım tekrar kan vermedim en son pazar günü 575 çıkmıştu inşallah artmıştır sağlıkla
Çarşamba günü doktpra gidicez inşallah
Bu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
Test yaptm normal gebelik ama nefatif gene.. erken mi acaba
Öyleee miii insallah canm yaaErken canım ben en erken 4 gün kala gördüm
Öyleee miii insallah canm yaa
Son 1tane kaldi onuda 10.gun yapacagim insallah Rabbim isteyene nasip etsinDaha var canım ovulasyon fazlaysa takip et inşallah koyulaşır ve bebiş gelir
Evet erken bencedeBu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
Bence çok erken tatlımBu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
Yumurtlamanin kacinci gunuBu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
12.gün yumurtladım bugün 20.gün canmYumurtlamanin kacinci gunu
İnsallah dediğiniz gibidir kızlaarr. Gögüs uclarm cok acıyo gerçekten hamile degilsem yuh yani kendi kendime mi acıttım dicem gögüs uclarımıBence çok erken tatlım
İnsallah dediğiniz gibidir kızlaarr. Gögüs uclarm cok acıyo gerçekten hamile degilsem yuh yani kendi kendime mi acıttım dicem gögüs uclarımı
adetime 10 gün kala gögüs uclarm acımaya basladı allah alah dedim bu nrden cıktı sonra devam etti 5 6 gündür hic gecmedi acısı. ve 6 aydr gögüslerimde gram acı sızı olmazdıYa psikoloji varya çok kötü birşey
Geçen ay benimde öyle oldu çok aprı sancı adet oldum.
Bekle bakalım kuzum. İnşAllah vardır
Aslında şöyle
adetime 10 gün kala gögüs uclarm acımaya basladı allah alah dedim bu nrden cıktı sonra devam etti 5 6 gündür hic gecmedi acısı. ve 6 aydr gögüslerimde gram acı sızı olmazdı
Erken gebelik yapmadm kuşum normal gebelik yaptm ama henüz erken sanırm o kadr hassas degil bu testler gögüs etrafımda acı yok ama uclarında var sadece niye o kadar acıdıgına anlam veremedim tabii ki yumurtlamadan sonra basladı bi gögüs ucu neden acır ki yara gibi onu anlayamadm insallah cıkar canm bakalm yarında yapıcamCanım inşallah gebelik çıkar. Bende bilmiyodum gebe olduğumu aynen göğüsler deli gibi şişmişti benm bende adet olcam geciktim sanıyorum . Ama gebeymişim. Hem göğüs ucu hem göğüsler çok hassas oluyor. Ben tecrübesizim erken gebelik testinde. Hiç anlamıyorum ama inşallah çıkar
Benim görmek istediğimi gören var mı yoksa tamamen ben kafayı mı yemisimCanım inşallah gebelik çıkar. Bende bilmiyodum gebe olduğumu aynen göğüsler deli gibi şişmişti benm bende adet olcam geciktim sanıyorum . Ama gebeymişim. Hem göğüs ucu hem göğüsler çok hassas oluyor. Ben tecrübesizim erken gebelik testinde. Hiç anlamıyorum ama inşallah çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?