Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım tekrar kan vermedim en son pazar günü 575 çıkmıştu inşallah artmıştır sağlıkla
Çarşamba günü doktpra gidicez inşallah
Bu sabah 6 gün kalmıs bulunuyor adetime
Test yaptm normal gebelik ama nefatif gene.. erken mi acaba

Eklentiler

• 18EF4065-D30E-48E2-8803-82648DB493EB.jpeg
    227,1 KB · Görüntüleme: 45
Aslında şöyle
Ya psikoloji varya çok kötü birşey
Geçen ay benimde öyle oldu çok aprı sancı adet oldum.
Bekle bakalım kuzum. İnşAllah vardır
adetime 10 gün kala gögüs uclarm acımaya basladı allah alah dedim bu nrden cıktı sonra devam etti 5 6 gündür hic gecmedi acısı. ve 6 aydr gögüslerimde gram acı sızı olmazdı

Aslında şöyle

adetime 10 gün kala gögüs uclarm acımaya basladı allah alah dedim bu nrden cıktı sonra devam etti 5 6 gündür hic gecmedi acısı. ve 6 aydr gögüslerimde gram acı sızı olmazdı

Canım inşallah gebelik çıkar. Bende bilmiyodum gebe olduğumu aynen göğüsler deli gibi şişmişti benm bende adet olcam geciktim sanıyorum . Ama gebeymişim. Hem göğüs ucu hem göğüsler çok hassas oluyor. Ben tecrübesizim erken gebelik testinde. Hiç anlamıyorum ama inşallah çıkar

Erken gebelik yapmadm kuşum normal gebelik yaptm ama henüz erken sanırm o kadr hassas degil bu testler gögüs etrafımda acı yok ama uclarında var sadece niye o kadar acıdıgına anlam veremedim tabii ki yumurtlamadan sonra basladı bi gögüs ucu neden acır ki yara gibi onu anlayamadm insallah cıkar canm bakalm yarında yapıcam

Benim görmek istediğimi gören var mı yoksa tamamen ben kafayı mı yemisim

Eklentiler

• 370EABA9-B92D-4FBF-ACFA-BB7E1BDAA1B7.jpeg
    42,5 KB · Görüntüleme: 80
Bidaya yaptm kızlar tamamen ruh saglıgım bozuk bence

Eklentiler

• D8F18422-D8A7-44E9-8D19-43540782BE63.jpeg
    273,7 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…